QUOTE(NAZARA @ 2013 04 17, 17:05)
labai gaila
Treijso statistika paskutiniu metu nedziuginanti
man iskilo toks klausimukas.....o kodel naudoji leidziama PRG?Ir ka apie ji sako Tr.?Nes as irgi zadu naudot leidziama, bet mano daktare sako, kad jis blogai pasisavina, arba reikia leistis jo daug, 4-6 ampoles. Reikia, sake, dar ziureti kokio aliejaus pagrindu jis yra,pasirodo gali but keliu rusiu (pvz alyvuogiu aliejaus pagrindu tipo geriausiai pasisavina). Tai as prie to leidziamo zadu pridet utrogesta, vartosiu per skrandi, nes apie dejima i maksti negaliu net pagalvoti, gali blogai baigtis, nes baisiai dirgina.
Sutinku su tavim Nazara,paskutiniu metu jo statistika labai prasta ir net kazkaip nebekelia pasitikejimo-taves nebuvo kai as pasirodziau cia pirma kart,tai dauguma daresi pas ji,labai gyre ir nemazai tada pastojo,tikrai nemazai-o tas ir leme kad mes pasirinkom LV ir asmeniskai ji.O dbar paskutiniu metu nesuvokiu kas darosi

tiesiog liudna labai
Na,man nei viena gydytoja nepasake kad leidziamas blogiau pasisavinamas,pirma kart girdziu.ir galiu pasakyti kai nesamone,nes su crinonu mano progesteronas nebudavo toks aukstas kaip su leidziamu.
Leistis irgi reikia atsizvelgiant i tam tikrus niuansus.Man liepe Usoniene leistis 100 tai iseina 4 ampules-bet viena duri ryte ir viena vakare ir viskas ok.O.Kazlauskiene irgi visiskai nebuvo pries leidziama ir sake leistis tik viena kart vakare dvi ampules ta iseina 50.Abu kartus progesteronas budavo labai geras.Ir iseina zymiai pigiau nei crinonas ar ultrogest.
Be to,gal atsilieps mergaites kurioms pats Giorgy skyre leidziama progesterona,kaip man viena is ju sake,nes leidziamas geriau pasisavinamas ir nera sunaikinamas jei yra antikuniu ar tai kazko pries progesterona.
Negaliu mineti vardu,be tu mergaiciu sutikimu,bet net dvi zinau kurios sake kad tik leidziamo progesterono deka joms uzkilo progesteronas ir nebuvo trukumo.
Bet tai kiekvieno pasirinkimo reikalas.Man dirgindavo ir isaugdavo ivarias problemeles tokias kaip pienlige visi tie crinonai.O su leidziamu bedu nebuvo,ypac kai viena mergaite pasake kokias tiksliai adatas reik naudoti.
Nesupykit,kad taip pasakysiu bet ir patiems medikams naudingiau ipirsti mums crinona..manau ne viena turit pazystamu mediku ar pan ir zinot ka daro farmacininkai..tad ar neverta net gincytis del to
grazaus vakaro visoms,o as siandien kalsiu vyno,nes ant sirdies sh...guli....