Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Laba diena 4u.gif visoms mergaitems linkiu dideles,dideles sekmes ir neprarast vilties ir tikejimo 4u.gif

Gal yra mergaiciu is Dublino? Galeciau padovanoti:

1 dezute Clexane
1 dezute Pregnyl
3 dezutes Estrofem

Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 17, 11:06)
na ka mergaites as jau ka tik po daktaro...

vakarykstis HCG 738 o kadangi jie dauginasi kas 48 valandos tai daktaras sake kad sendien jau virs 1000gali but...ka mes esam 5 niestumo savaitej,jau gavom nuotraukele 3Ddovanu...matosi 2zirniukai vienas 30mm kitas 31mm...bet at 100%dvynukai patvirtins tiktai 28.diena...kita penktadieny...tada jau gales viska tiksliau pasakyt,,,israse 10 dienu bieteny del vis dar padidejanciu kiausidziu ir pykinimo.... blush2.gif  4u.gif  4u.gif

atciu visoms uz palaikyma 4u.gif  4u.gif  4u.gif

meiles-kibirkstele laukiu nekantraudama ir tavo skaitciuku,viskas bus gerai...busim abi niestukes 4u.gif  4u.gif  blush2.gif  ax.gif

Eina sau kaip smagu mirksiukas.gif Didziausi sveikinimai thumbup.gif
Papildyta:
Meiles kibirkstele,o tu ne Siauliuose ?Jei ten,tai atsakymas anksciau gali but.As po 2-3 val jau skambindavau rolleyes.gif
Atsakyti
oj laukem laukem mes kibirksteles lauke kad ji parvaziuotu ir skaitciuku zinot duotu lotuliukas.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, aciu uz palaikyma 4u.gif Deja, HCG <1 sad.gif

Meirute, sveikinu labai nuosirdziai wub.gif

ingw123, dabar visos viltys i tave 4u.gif
Atsakyti
Gal dar anksti? Kelintą tau šiandien dpi? Man Treijsas lliepė pasidaryti 11 dpi., t.y. šį pirmadienį, o įsodinimas darytas praeitą ketvirtadienį. Gal dar viltis neprarasta?
Merginos, HELP! Man kažkas negerai darosi su sveikata... Šiandien kelis kartus viduriavau šviesiomis gleivėmis!!!!! Į normalų tuštinimąsi net nepanašu. Kas tai??? Ar gali būti nuo crinono? Jau nekalbu apie tai, kad man 6 dpi atrodo tuoj pramus mm.

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 17, 14:58)
Mergaites, aciu uz palaikyma  4u.gif  Deja, HCG <1 sad.gif
Meirute, sveikinu labai nuosirdziai  wub.gif
ingw123, dabar visos viltys i tave  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 17, 11:06)
vakarykstis HCG 738

thumbup.gif Sveikinu ir lauksim pas nestuke.gif

echhhhh, kaip gaila.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti

Eina sau... unsure.gif Kas čia per pavasaris toks suknistas?!
Užjaučiu meiles_kibirkstele, nežinau net ką pasakyti...
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Meiles Kibirkstele - tyliai tyliai bet taip labai spaudziau kumscius verysad.gif Laikykis 4u.gif

Meirute - sveikinu wub.gif
Atsakyti
MEILES KIBIRKSTELE verysad.gif 4u.gif laikykis

MEIRUTE1 sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 17, 16:03)
Gal dar anksti? Kelintą tau šiandien dpi? Man Treijsas lliepė pasidaryti 11 dpi., t.y. šį pirmadienį, o įsodinimas darytas praeitą ketvirtadienį. Gal dar viltis neprarasta?
Merginos, HELP! Man kažkas negerai darosi su sveikata... Šiandien kelis kartus viduriavau šviesiomis gleivėmis!!!!! Į normalų tuštinimąsi net nepanašu. Kas tai??? Ar gali būti nuo crinono? Jau nekalbu apie tai, kad man 6 dpi atrodo tuoj pramus mm.

Man liepe 10 DPI, pasidariau 9DPI. Manau esmes nekeicia, kai atsakymas maziau 1 sad.gif Butu bent kazkokie skaiciukai, tai sakyciau velyva implantacija, ir dar tikeciausi kazko... O dabar jau viskas schmoll.gif verysad.gif Net kibimo nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meiles_kibirkstele: 17 balandžio 2013 - 14:55
Nežinau, man atrodo ankstoka dar - 9 dpi. O jeigu pas tave vėlyva implantacija buvo? Man taip pat buvo su pirmu nėštumu, kai ilgai testas buvo neigiamas. Gal dar nenutrauk crinono?

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 17, 15:54)
Man liepe 10 DPI, pasidariau 9DPI. Manau esmes nekeicia, kai atsakymas maziau 1 sad.gif Butu bent kazkokie skaiciukai, tai sakyciau velyva implantacija, ir dar tikeciausi kazko... O dabar jau viskas  schmoll.gif  verysad.gif

Atsakyti