Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Afrodite69 @ 2013 04 16, 08:46)
Labutis mergytes 4u.gif
Oi,lauukiuuuu kaip Meirutes atsakym-diena grazi,tai suzinojus kad dar viena nestuke musu skyrelyje kazkaip pradziugintu ir manau kitoms ipustu vilties mirksiukas.gif
Kitty,zinok tiksliai nepamenu,nes viskas ejo per VA ir jusu akcija g.gif Be tyrimu,vazinejimu jei neklystu isejo 8000-9000lt.nes zinau tikrai kad buvo like pinigeliu,nes nebuvo nei ka auginti iki blastukiu,nei ka saldyti ax.gif O Birzeli jie taiko visada akcija,nes skelbiamas birzelis-nevaisingu seimu menuo.Tai pasinaudojus akcija iseitu pigiau mirksiukas.gif

sveikute as ir laukiu verysad.gif pridavieu krauja sendien 8 val ryte o sake ateikit rytoj su vyru 8 ryto tada bus pokalbis...tai mes tik rytoj ir suzinosim blush2.gif o as taip tikejausi kad sendien ka pasakys wub.gif
Papildyta:
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 16, 08:58)

Meirute, o kelinta val tau HCG atsakymai?  wub.gif

tik rytoj g.gif blush2.gif o as taip tikejausi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 16, 16:36)
sveikute as ir laukiu verysad.gif pridavieu krauja sendien 8 val ryte o sake ateikit rytoj su vyru 8 ryto tada bus pokalbis...tai mes tik rytoj ir suzinosim blush2.gif o  as taip tikejausi kad sendien ka pasakys wub.gif
Papildyta:
tik rytoj g.gif  blush2.gif o as taip tikejausi.. verysad.gif

Tai suzinosim atsakymus vistiek ta pacia diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 16, 11:11)
taip, žinau, kad daugeliui patinka OK. Bet kainos doh.gif

Po įsodinimo išgulėti valandą- heroizmas biggrin.gif  Pūslė sprogtų biggrin.gif

man ir po ysodinimo siaubingai buvo 1,5 isgulet o pusle ysodinimuj pilna turejo but,,,nu zodziau kentejau kiek galejau o kaip jau leido eit y toleta negalejau atsikelt...sakau jai kelsios cia lovoj apsisiusiosiu..as sakau vyruj kad jau 1,5praejo galiu eit jis sako dar ne dar gulek ir pakentek,o jau skausmas net akis temde...ir kenti guli,,,,ko mes tik visko del mazylio nepadarom blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 16, 14:39)
Tai suzinosim atsakymus vistiek ta pacia diena  wub.gif

taip visgi... verysad.gif as tai bisky net pykstu...sakau jau pridaviau krauja paskambinsiu ant pietu kad suzinot atsakyma,daktaras sako nu tu ir nekantri..rytoj juk termina turi ateisit ir suzinosi....kaip kiti nesupranta kad as laukiu ATSAKYMO?net bisky susinervavus buvau schmoll.gif negi gaila pasakyt kad as jau sendien ramei miegotciau?beto ir sake mes seip tai tik po 2savaitciu po ysodinimo darom.bet kaip tokiom smalsiom darom ir anksciau blink.gif nu bisky apsalus likau bet nieko.. verysad.gif lauksiu iki rytoj...man atrodo keisiu daktara... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 16, 15:18)
Ir be galo daug vandeningų išskyrų. Na tiesiog visi mm požymiai... Liūdnoka

per anksti jaudiniesi 4u.gif as neatsimenu, kaip buvo po isodinimo, bet nestumo metu istisai buvo vandeningos isskyros ir ju tiek daug ax.gif

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 16, 15:38)
O gal galima pasiprasyti narkozes?? g.gif

ne, niekas net nekalba apie tai,kad kazka galiu rinktis. Valstybine ligonine, mano miestelio ''santariskes'', tai niekas net nesiulo, nepatinka, galima visai nesidaryti nieko smile.gif
As atlaikysiu,juk zinau del kokio tikslo tai darau. Svarbu, kad personalas geras, nieks nerekia, kaip Afrodite69 raso unsure.gif gloste man ana karta galva ir rankas operacineje, guode, dvi sesutes is abieju sonu stovejo. Aisku, turbut stovi taip dar del to, kad kuri pasiente nesugalvotu keltis ir iseiti issigandus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 16, 16:52)
taip visgi... verysad.gif as tai bisky net pykstu...sakau jau pridaviau krauja paskambinsiu ant pietu kad suzinot atsakyma,daktaras sako nu tu ir nekantri..rytoj juk termina turi ateisit ir suzinosi....kaip kiti nesupranta kad as laukiu ATSAKYMO?net bisky susinervavus buvau  schmoll.gif negi gaila pasakyt kad as jau sendien ramei miegotciau?beto ir sake mes seip tai tik po 2savaitciu po ysodinimo darom.bet kaip tokiom smalsiom darom ir anksciau blink.gif nu bisky apsalus likau bet nieko.. verysad.gif lauksiu iki rytoj...man atrodo keisiu daktara... schmoll.gif

Nu biski nesamone g.gif Bet galvok kokia ryt busi laiminga wub.gif

QUOTE(Mika... @ 2013 04 16, 16:57)
per anksti jaudiniesi 4u.gif as neatsimenu, kaip buvo po isodinimo, bet nestumo metu istisai buvo vandeningos isskyros ir ju tiek daug  ax.gif
ne, niekas net nekalba apie tai,kad kazka galiu rinktis. Valstybine ligonine, mano miestelio ''santariskes'', tai niekas net nesiulo, nepatinka, galima visai nesidaryti nieko smile.gif
As atlaikysiu,juk zinau del kokio tikslo tai darau. Svarbu, kad personalas geras, nieks nerekia, kaip Afrodite69 raso  unsure.gif  gloste man ana karta galva ir rankas operacineje, guode, dvi sesutes is abieju sonu stovejo. Aisku, turbut stovi taip dar del to, kad kuri pasiente nesugalvotu keltis ir iseiti issigandus doh.gif

Kad atlaikysi tai net neabejoju 4u.gif Juk mes moterys dar ne tai iskenciam del savo stebukleliu 4u.gif

O man vandeningos isskyros dingo blink.gif verysad.gif
Atsakyti
O kodel ta pusle turi but butinai pilna, ka tai duoda? unsure.gif Atsimenu per kelis echo irgi liepe ateit su pilna pusle bet taip ir nepaklausiau kam g.gif ar cia geriau matos kiausides ar kaip? Apsvieskit kasnors doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 16, 15:25)
O kodel ta pusle turi but butinai pilna, ka tai duoda?  unsure.gif  Atsimenu per kelis echo irgi liepe ateit su pilna pusle bet taip ir nepaklausiau kam g.gif  ar cia geriau matos kiausides ar kaip? Apsvieskit kasnors  doh.gif  4u.gif

ne cia per ysodinima man liepe kad pilna butu nes kai jau zirniukus y gimda ysodina tada geriau matosi..cia ne del kiausidziu o dazniause kad geriau matytu gimda ir kiek joje jau gleiviu susidare ar kaip cia lietuviskai lotuliukas.gif kaip as parasau tai nieks nesupranta.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 16, 15:39)
ne cia per ysodinima man liepe kad pilna butu nes kai jau zirniukus y gimda ysodina tada geriau matosi..cia ne del kiausidziu o dazniause kad geriau matytu gimda ir kiek joje jau gleiviu susidare ar kaip cia lietuviskai lotuliukas.gif kaip as parasau tai nieks nesupranta.. blush2.gif

Visi labai gerai supranta man atrodo smile.gif Viskas gerai Meirute 4u.gif Kaip supratau tai norejai pasakyt kad ziuri kokio storio gleivine turbut smile.gif Aciu uz paasikinima. Tik man viena kart gydytojas liepe ateit pasirodyt butent 3 ciklo diena ir butinai su pilna pusle. Kiek dabar atsimenu tai man atrodo jis irgi tada gimda ziurejo, bet ir kiausides man atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 16 balandžio 2013 - 15:52
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 16, 17:50)
Visi labai gerai supranta man atrodo  smile.gif Viskas gerai Meirute  4u.gif  Kaip supratau tai norejai pasakyt kad ziuri kokio storio gleivine turbut  smile.gif Aciu uz paasikinima. Tik man viena kart gydytojas liepe ateit pasirodyt butent 3 ciklo diena ir butinai su pilna pusle. Kiek dabar atsimenu tai man atrodo jis irgi tada gimda ziurejo, bet ir kiausides man atrodo g.gif

Tai kiausides man atrodo ir taip gerai mato smile.gif O kad gimda geriau matytu, liepia su pilna pusle ateiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 16, 15:25)
O kodel ta pusle turi but butinai pilna, ka tai duoda?  unsure.gif  Atsimenu per kelis echo irgi liepe ateit su pilna pusle bet taip ir nepaklausiau kam g.gif  ar cia geriau matos kiausides ar kaip? Apsvieskit kasnors  doh.gif  4u.gif

Labasus,
cia dar jauciu ir nuo gimdos formos/padeties priklauso. Kai dariau iui, jei tuscia pusle, labai sunkiai su kateteriu iki gimdos prieidavo ir labai ilgai uztrukdavo. Su pilna pusle viskas daug greiciau ir paprasciau. Kai pilna pusle, ji ten kazkiek pakeicia ir gimdos padeti (bent jau mano atveju).
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 16, 16:25)

Aš taip suprantu, kad šlapimo pūslė pastumia gimdą, ir lengviau patekti.
Aš vienąkart kai pažadėjau BAKe, kad ant stalo apsisiusiosiu, daktarė sakė, nieko tokio, mes čia visko matėm biggrin.gif
Atsakyti

Dekui visom uz ats 4u.gif reiskia pilna pusle- butina technine subtilybe biggrin.gif Nemegstu to jausmo deja, kai pusle pilna, tik tiek kad greit ji pas mane pilna tampa, esu viena is tu kur laksto i wc kas valanda. MB ir sako, kas bus kai nescia busi doh.gif Muset su pampersu vaiksciosiu del viso pikto biggrin.gif
Atsakyti