Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendoriai

QUOTE(Paladė @ 2016 02 13, 08:10)
o apie pelargonijas gal kuri kita pasakys

nieko idealesnio už šį kalendorių nesu mačiusi biggrin.gif
http://yablochkini.r...2...р-2016.jpg
pagal jį dauginti auginiais gėles būtų labai gerai nuo vasario 25 iki 27 vidurdienio.
Atsakyti
Va dar radau lietuvišką smile.gif
http://www.aseja.lt/....compressed.pdf
Šitas visai nesutampa su ukrainietišku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mollif: 28 vasario 2016 - 10:51
Na, ziniuones pasakykit siandien vakaras ar kitas savaitgalis pomidorams set gresnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 28, 11:38)
Na, ziniuones pasakykit siandien vakaras ar kitas savaitgalis pomidorams set gresnis?  g.gif

Na pagal šį kalendoriu, tai dabar galima bus sėti pomidorus tik kovo 16,17 dienomis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2016 02 28, 12:47)
Na pagal šį kalendoriu, tai dabar galima bus sėti pomidorus tik kovo 16,17 dienomis. smile.gif

Taip man netinka. Ziema vekuot nenoriu ir vasara parduotuviniu valgyt nesiruosiu. Bet kas geriau. Siandien ar kitas savaitgalis?
Atsakyti
Mičiko, žiū į šios temos 433 žinutę . Ukrainietiškas rodo, kad kitas savaitgalis.
Man jis patiko. Vistiek biškį prie kažko reikia prisirišti. Tipo ar šis ar kitas savaitgalis.
Taigi .
Pagal šį kalendorių pomidorų ankstyvųjų po kelias sėklas 3 rūšių sėjau 02-14. Visi sudygo po 3-5 dienų. Sėklos senos, sėtos ir pernai, bet pernai nedygo taip šauniai.
Gėles sėjau 02-23. dygti pradėjo po 3 dienų, lėtesnės vėliau, bet dabar sudygę visos.
Nelabai aš ten tikiu tais kalendoriais, bet šiemet atsirodo pasitikėjimo jausmo užuomazga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 28 vasario 2016 - 12:05
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 28, 11:53)
Taip man netinka. Ziema vekuot nenoriu ir vasara parduotuviniu valgyt nesiruosiu. Bet kas geriau. Siandien ar kitas savaitgalis?

Siandien. Palade rase, kad iki kovo 10 is vis nieko neseti smile.gif Taigi puse pasek siandien, kita puse kovo vidury, ir bus ka pavalgyti, a vakuoti, ar taip ar kitaip teks, tai ir uzderes zmoniskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2016 02 28, 12:47)

Čia apie šiltnaminius ar lauke auginamus kalbat?
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 02 28, 13:00)
Čia apie šiltnaminius ar lauke auginamus kalbat?

lauko po 20 sesiu
Atsakyti
Šiandien geriau, jeigu kovo 5 - tai iki pietų maždaug dar pusė bėdos, po to jau visai netinkama niekam sėti būtent iki 10.

Pasakyt galiu, pati tikiu ne itin arba nei tikiu, nei ne - neapsisprendusi. Bet kai pradėjau žiūrėti šitų kalendorių, pastebejau, kad man norisi sėti, tada, kada pagal juos tinkama lotuliukas.gif
Atsakyti
O kada dabar pats geriausias laikas bus seti pomidorus,agurkus ir ankstyvuosius kopustus?
Atsakyti
sveikos gal patars nusimanančios,reikia persodint gėles,adeniumus.kokia butu palanki diena?? 4u.gif išanksto dėkoju. ax.gif
Atsakyti