Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2013 04 08, 21:35)

Antra man patinka smile.gif Pirmoj man tu tokia lyg isispraudusi, vos telpanti, gal truputi daugiau erdves noretusi, bet spalvos grazios rolleyes.gif

QUOTE(rarity @ 2013 04 08, 22:37)
Iš vakar dienos seminaro. Kritika pageidautina  4u.gif

Patinka abi, tik antroj tikrai noretusi, kad suknele butu graziai prigludusi smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 04 09, 13:08)
šiandien žaidinėjau šakučių tema smile.gif

Labai idomiai thumbup.gif

As labai tikiuosi, kad mano mainu foto gaveja gaus rytoj arba poryt ax.gif
Atsakyti
Erika, o atvirukas neiškrito iš voko? gavai? g.gif blush2.gif

QUOTE(rarity @ 2013 04 08, 22:37)
Iš vakar dienos seminaro. Kritika pageidautina  4u.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8242/8631621815_95e704f619_z.jpg

[img]http://farm9.staticflickr.com/8396/8632728542_846c50324f_z.jpg

labai man gražios abi.

QUOTE(Miraval @ 2013 04 09, 09:06)
auto
[img]http://farm9.staticflickr.com/8246/8631642187_dd0e95be24.jpg

truputi pakomentuosiu smile.gif man kas pirmiausia nelabai, tai šviesa, matosi, kad švesesnė dalis (saulė galbūt) yra apatinėj veido pusėj, ji tokia atsitiktinė atrodo. Šito būčiau vengusi, arba siekusi tikslingai nukreipti į šviesą akis, ar vieną akį. Poza man neatrodo nepatogi, idėja pateikimo įdomi, tik va žvilgsnis - akių obuoliai man per daug baltuoja, būčiau kiek kitaip pakreipusi galvą. Veido išraiška tokia beveik nieko nesakanti. Va jei būtum sulaikiusi kvėpavimą tokioj įtampoj siekdama fotoaparato mygtuko, jau būtų kitaip, būtų įdomiau. Drabužėlis man nefotogeniškas. Arba aplinka jam netinkanti. Knygos ir fotoaparatas taip nustumti, įsprausti į pakraščiuką, norėtųsi didesnės knygų eilės, kad jos būtų lygiavertės su tavimi smile.gif Na bet juk tai pati pradžia smile.gif visko dar išmoksi smile.gif su savimi dirbti labai sunku, žinau smile.gif bet juk norisi gražių foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 09 balandžio 2013 - 12:36
Vienintele, nuostabus žaidimai su šviesa, vis teisinu save..., kad pas mane namuose tai jau tikrai nėra tokio apšvietimo blush2.gif

Oi, ir aš noriu išsibraukti iš sarašo, kad mano vokas tikrai išsiūstas. Matau, kad gavėjas taip pat jau suintriguotas... ax.gif
Atsakyti
Labas,
4 ND
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
rarity pirmoj man patinka ax.gif
Sea Girlfainas auto o žodis havajai eina sau kaip faina

Miraval su auto nepaprasta, pabandyk kita kart labiau atsipalaiduot, ranja labai dirbtinai dabar atrodo

dėkui kam patiko mnao šauktė biggrin.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 04 09, 12:38)
Vienintele, nuostabus žaidimai su šviesa, vis teisinu save..., kad pas mane namuose tai jau tikrai nėra tokio apšvietimo  blush2.gif

Oi, ir aš noriu išsibraukti iš sarašo, kad mano vokas tikrai išsiūstas. Matau, kad gavėjas taip pat jau suintriguotas...  ax.gif

žinok tikrai gali rasti kampeli su tinkama šviesa, pabandyk paieškoti, tik nepamiršk kad ieškok įvairiu paros metu nes jis labai kinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As vis dar laukiu mainu foto, tikiuosi sia savaite gausiu rolleyes.gif
Vienintele, patiko 4u.gif
motorela, uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
Gavau mainu foto.
Bet - dar ir atvirukas buvo, tik ne mano vardu biggrin.gif
Man atsiunde mainu foto Amade. Didelis dekui .
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 09, 13:45)
žinok tikrai gali rasti kampeli su tinkama šviesa, pabandyk paieškoti, tik nepamiršk kad ieškok įvairiu paros metu nes jis labai kinta mirksiukas.gif

friends.gif
Atsakyti
Vienintele, nu fainos šakutės wink.gif

aš irgi vis tikrinu pašto dėžę, bet nėra ir nėra sad.gif greit prisipažįstat kada sulauksiu foto?
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 09, 12:42)
Labas,
4 ND

Būčiau linkusi neužskaityti, antras planas kaip ir viskas ok, bet tie šaukštai priekyje antroje ir trečioje foto neskaniai atrodo.

Ačiū, kas pastebėjo mano nuotraukas. Tai galiu gauti mokytoją? bigsmile.gif Pažadu būti paklusni pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 09 balandžio 2013 - 13:00
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 12:59)
Ačiū, kas pastebėjo mano nuotraukas. Tai galiu gauti mokytoją?  bigsmile.gif Pažadu būti paklusni  pioneer.gif

baik Tu juokus su tom mokytojom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 09, 13:42)
Labas,
4 ND

Tavo nd gavosi centruoti objektai visi, prisimink treksdaliu taisykle, ir pagrindini objekta ka nori parodyti butu gerai, kad jie butu nenurezti 4u.gif
Atsakyti