o mano šis vaikas labai blogai?
QUOTE(Yvette @ 2013 04 09, 09:34)
O aš kartais tokį pilkumą kaip Miraval foto su juosta išgaunu. Tad man vertimas visai priimtinas.
O šiaip jau padiskutavom flickr apie šią foto
QUOTE(Iks @ 2013 04 08, 22:19)
Mangute, treniruojies vestuviu FS? Tikrai pralinksmino Tavasis kadras, bet ir man noretusi, kad jaunavedziai stovetu pasitempe kaip kareiviai.
Šiaip tai buvo ND su šakutėmis, tai sumasčiau tokį variantą
QUOTE(Dincelis @ 2013 04 08, 23:18)
Mamangute nuotrauka labai nuotaikinga, kadangi šia vasara turesiu atsokti trejas vestuves, primine apie dar neatliktus darbus...
Pirmiausia aš Mangute o antriausia, čia labai atsipalaidavę jaunieji, nėr ko stovėti kaip stygom
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 03:30)
Siryt nutaikiau proga kai maziu tetis pasieme, tai ne indu ejau plauti, o pabandziau auto padaryt... Labai nedrasu, bet laukiu kritikos- galvojau gal kvadratu karpyt, taciau man taip lyg geriau ziurejosi, zodziu o jei demesio nevertas kadras, taip ir pasakykit gal ryt paziurejus kitom akim ir isvis nedeciau...sianien idedu
http://www.flickr.co...in/photostream/
http://www.flickr.co...in/photostream/
ea!!! aš irgi nieko nematau
QUOTE(rarity @ 2013 04 08, 21:37)
Iš vakar dienos seminaro. Kritika pageidautina
Man pirmoji patinka. Jei nebūtų pririšta prie jaunosios ryto, patiktų dar labiau. Suprantama, kad modelis nebūdamas jaunąja, greičiausiai ir negalėjo atnešti nuotraukai to jausmo. Apie pačią foto, aš dar pakirpčiau vos viršaus, sulig plaukų skyrimo pradžia.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 03:30)
Siryt nutaikiau proga kai maziu tetis pasieme, tai ne indu ejau plauti, o pabandziau auto padaryt... Labai nedrasu, bet laukiu kritikos- galvojau gal kvadratu karpyt, taciau man taip lyg geriau ziurejosi, zodziu o jei demesio nevertas kadras, taip ir pasakykit gal ryt paziurejus kitom akim ir isvis nedeciau...sianien idedu
Žinai, kai tiek laiko žmogų pažįsti virtualioje erdvėje, nori nenori susikuri jo paveikslą. Tu man visada švelni, trapi, moteriška( gerąja prasme)mergaičiukė, su labai stipriu vidiniu užtaisu.
Tavo auto man švelnus ir nekaprizingas. Ta kriauklė , regis toks banalus iki skausmo užfotografuotas objektas taip gražiai čia nutūpęs, lūpos labai gražiai. Iki pilno grožėjimosi man norisi palikti lūpas, kriauklę, kraštelį rankšluosčio, nuogus pečius - kitaip taraiant norisi man čia stambaus plano
QUOTE(Miraval @ 2013 04 09, 08:06)
auto
Jb nepatinka. Nepatinka truputėlis visko pakarpymas, jei jau rėži rėžk negailestingai. Labiausia gal kliūna "kankinio" poza, tarsi baisi kančia būtų fotografuoti. Pilkumas veide dar labiau sustiprina tą jausmą.
QUOTE(Suprem @ 2013 04 09, 08:30)
Nu tai įsivaizduok
O šiaip tai galėtumėt ir flickr nuorodas įdėti nuotraukų tada jau, jei ten diskutuojama ...įdomu būtų paskaityt apie Miraval foto, kurios niekaip ten neradau ir jau nebegaliu gaišt laiko beieškodama
QUOTE(Stikline @ 2013 04 09, 10:22)
...įdomu būtų paskaityt apie Miraval foto, kurios niekaip ten neradau ir jau nebegaliu gaišt laiko beieškodama
ne taip supratai.
Tiesiog norėjau parašyti, kad čia sm nebesikartosiu ir nekomentuosiu foto, nes jau pasisakiau, t.y. padiskutavau flickr.
QUOTE(Teka @ 2013 04 09, 08:23)
visų pirma labai negeras jb. antra man atrodo nelabai patogiai guli. trečia, palauksiu senbuvių nuomonės, labai įdomu, ką jos pasakys, nes man reikia suprasti, kurios foto geros, kurios ne ir kuo geros arba negeros
dar tik pradžamokslė aš, pirmieji bandymai tiek fotografuot, tiek j/b daryt ačiū už pastabas!
QUOTE(Stikline @ 2013 04 09, 08:26)
j/b ni, pilkas..kaip ir minėjo poza atrodo nepatogi, o man dar ir apačios labai trūksta žiūrint..
ačiū aišku, menkas patogumas ne lovoj
QUOTE(Teka @ 2013 04 09, 08:30)
o mano šis vaikas labai blogai?
mano nuomone, tai labai daug triukšmo...netvarkingas fonas ir dar megztukas dryžuotas, todėl vaiko tiesiog nesimato. pas mane panaši bėda fotkinant savo vaikus, nes man jie gražūs visada, todėl, kad jie mano ir objektyviai vertint juos, kaip ir save - yra labai sunku.
QUOTE(Yvette @ 2013 04 09, 08:34)
O aš kartais tokį pilkumą kaip Miraval foto su juosta išgaunu. Tad man vertimas visai priimtinas.
Ačiū
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 09, 09:21)
Jb nepatinka. Nepatinka truputėlis visko pakarpymas, jei jau rėži rėžk negailestingai. Labiausia gal kliūna "kankinio" poza, tarsi baisi kančia būtų fotografuoti. Pilkumas veide dar labiau sustiprina tą jausmą.
nieko nekirpau, bet taip jau negailestingai pasikarpė natūraliai ačiū labai už nuomone, nes labai įdomu kaip atrodo iš šalies...rodos, taip džiaugiuos ir mėgaujuos fotografavimu, nes tuomet būnu viena (bent šiuose auto), o bet tačiau sunku paslėpt tikruosius jausmus, ypač foto...susimąsčiau...ačiū na, tik gal ne kankine...
QUOTE(Miraval @ 2013 04 09, 09:36)
dar tik pradžamokslė aš, pirmieji bandymai tiek fotografuot, tiek j/b daryt ačiū
Tu tik nenusimink. Tikrai ta nuotrauka nėra tbloga. Kaip pradedančiąjai tikrai nėra pats blogiausias auto. Yra ieškojimai, yra mintis. Patinka, kad galvojai, bandei. Taip jis pilkokas, poza nėra patogiausia, gal išlindo kažkokie jausmai, kurių net nenorėjai rodyti. Ranka man čia labai gražiai.Knygų , fotoaparato ir rankos kompozicija tikrai gražu. Sutalpinus plaukus, veidui suteikus šviesos, kalbu apie vidinę šviesą, gautųsi tikrai įdomus auto.
QUOTE(Stikline @ 2013 04 09, 09:22)
O šiaip tai galėtumėt ir flickr nuorodas įdėti nuotraukų tada jau, jei ten diskutuojama ...įdomu būtų paskaityt apie Miraval foto, kurios niekaip ten neradau ir jau nebegaliu gaišt laiko beieškodama
nemoku aš tų nuorodų dėt reiks paieškot kaip dėt, o ir nelabai turiu dar ką rodyt flickre, nes dar labai mažas mano albumėlis
jei įdomu, tai aš ten *Miraval*, o man nuomonė labai įdomi
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 09, 09:52)
Tu tik nenusimink. Tikrai ta nuotrauka nėra tbloga. Kaip pradedančiąjai tikrai nėra pats blogiausias auto. Yra ieškojimai, yra mintis. Patinka, kad galvojai, bandei. Taip jis pilkokas, poza nėra patogiausia, gal išlindo kažkokie jausmai, kurių net nenorėjai rodyti. Ranka man čia labai gražiai.Knygų , fotoaparato ir rankos kompozicija tikrai gražu. Sutalpinus plaukus, veidui suteikus šviesos, kalbu apie vidinę šviesą, gautųsi tikrai įdomus auto.
oi, tikrai nenusimenu - svarbiausia, kad sulaukiu komentarų - o kritika turbūt dar labiau patinka ačiū už pastabas ir patarimus- jie labai vertingi!
QUOTE(Miraval @ 2013 04 09, 11:03)
oi, tikrai nenusimenu - svarbiausia, kad sulaukiu komentarų - o kritika turbūt dar labiau patinka ačiū už pastabas ir patarimus- jie labai vertingi!
Blogiausia kai nesulauki JOKIŲ komentarų.