QUOTE(Ka @ 2013 04 17, 14:13)
O aš noriu pasidžiaugti, kad pagaliau susirinkau viską ko reikia savo pirmam juostiniam fotoaparatui (pirkau be objektyvo, teko laukti adapterio helios'ui, paskui baterijos niekur mieste neradau, vėl teko palaukti kol atsiųs). Juostos dar tik nedrįstu įdėti ir dar laukiu gamtoje didesnio pabudimo. Bet jau kaip nekantrauju su šiuo fotoaparatu eiti pasivaikščioti.
mmm, sveikinu. knieti ir man pasekti tuo paciu keliu. labai knieti. viska isigyjai?koki aparaciuka griebei?
Kiekviena kart uzejusi cia, ar ikisusi nosi i flickr randu, kur paganyti akis. teigiamai stebina naujokes, vienos juda i prieki leciau, kitos greiciau.produktyvus pokyciai jauciasi, o dar tik pradzia... todel idomu stebeti. seneloes galetu dazniau pasirodyti pasiilgstu foto is senbuviu.o as pati, kaip sukiuzes kopustas stoviu vietoje nera laiko. po kol kas.
O del foto interpretaciju, tai as manau, viskas cia normaliai. neuzsikabinu uz subjektyvios nuomones, nes tai ir yra SUBJEKTYVU. vieni ziuredami i ta pacia foto raudoja, kiti aikscioja. na ir gerai. sukele atitinkamas reakcijas, kurios neturi visiems buti tokios pacios. as dazniau komentuoju tokias foto,kurios mane uzkabina arba nuginkluoja maziau patrauklias- linkusi nekomentuoti. nes nesinori vien tik kritika rasyti.. o ieskoti pliusiuku, vien del to,kad reikia irgi nesinori.