Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(smalsi_ @ 2013 04 09, 06:41)
Gaila, kad nesu kontaktuose, nematau Sea Girl nuotraukų  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

berods tu isidejai mane i kontaktus neseniai, ar ne? idesiu i draugus ir pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 06:45)
berods tu isidejai mane i kontaktus neseniai, ar ne? idesiu i draugus ir pamatysi.

Bandžiau surasti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2013 04 09, 06:47)
Bandžiau surasti  biggrin.gif  4u.gif

ok, dabar turetum matyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2013 04 08, 21:40)
rarity, man antroji labai grazi. Tik grudo mano skoniui per daug.  smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 08, 21:50)

Raryti - antra labai labai, viskuom patinka, apdirbimas, poza, sviesa, zvilgsnis. O vat pirmajai man noretusi maziau grudo, bet cia tik mano pradedancios nuomone smile.gif

Nuomonės yra gerai, ačiū 4u.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 04 08, 23:18)

Rarity pirmoji nuostabi, vercianti paskesti (grudo tikrai siek tiek daugoka, bet man tinka)

Man matyt grūdėtasis periodas biggrin.gif Ačiū

QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 03:30)
Siryt nutaikiau proga...

Norėčiau pamatyti blush2.gif

QUOTE(Inza @ 2013 04 09, 05:23)
Man primoji labiau, ir grudas man netrukdo. Antrojoje man demesi blasko tarsi per didele suknele, ranku poza keistoka smile.gif

Dėkui smile.gif

QUOTE(Foggy @ 2013 04 09, 05:45)
man pirmoji labiau patinka, gal grudo ir siek tiek maziau noretusi, antrojoje nelabai patinka merginos poza  ax.gif
O kokiame seminare buvot?  blush2.gif

Ačiū smile.gif Viktoro Morozovo seminaras "Nuotakos rytas"

QUOTE(Teka @ 2013 04 09, 06:16)

pirmoji faina, tik man grūdo irgi daugoka smile.gif

o antra būtų labai faina, jei ji būtų be tos atsivėpusios suknelės biggrin.gif

Ačiū už nuomones. Dėl to grūdo nesu tikra - čia jis man tinka ir patinka, kitose gal ir per daug uždėjau.
Bandžiau statyti nuotaką, kad būtų dinamika, kad rankos nekabotų kaip botagai - kol kas man nelabai sekasi, bet "Kelias atsiranda tik po einančiojo kojomis" 4u.gif
Čia dar kelios yra
http://www.facebook....5...9926&type=1
Atsakyti
sveikos merginos, atitrukai as nuo jusu, bet ne savo valia, tikrai grisiu, bet veliau, penktadieni issiunciau mainu foto, tikiuosi siandien arba ryt gaus 4u.gif mire anyta, tai kolkas nuotiakos nekokios, ryt laidom 4u.gif
Atsakyti
Kaip faina paskaityti apie nematoma nuotrauka ax.gif

Endzi 4u.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 04:30)
Siryt nutaikiau proga kai maziu tetis pasieme, tai ne indu ejau plauti, o pabandziau auto padaryt...

gaila, nematau, na bet įsivaizduoju, kad gražu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 08:10)
Bandžiau statyti nuotaką, kad būtų dinamika, kad rankos nekabotų kaip botagai - kol kas man nelabai sekasi, bet "Kelias atsiranda tik po einančiojo kojomis"  4u.gif

Šaunuolė Tu 4u.gif man iš čia parodytų antroji labiau...pirmoji įdomu kaip apdirbta iš tiesų g.gif grūdas nemaišo ir man smile.gif o pas p.Morozovą iš aš nuoruuu biggrin.gif
Atsakyti
rarity, normalios nuotraukos smile.gif
man pirmoji gal mielesnė, nes natūralesnė, o antroji tokia agresyvokai seksuali, nuotakos įvaizdžiui netinkanti biggrin.gif nors patinka tas apvalumas veidrodis, erdvė, bet poza man ne. manekeniška, o ne nuotakiška smile.gif

nors ok, gal ir reikia iš tų klišių išlipti, bet va kažkoks prieštaravimas yra, ir tiek.

kimbant prie apdirbimo: dabar madingas toks jb?

nes jei madingas, ok, suprantama, bet individualumo nepasiliekate sau, mergai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 04 09, 07:38)

Šaunuolė Tu  4u.gif  man iš čia parodytų antroji labiau...pirmoji įdomu kaip apdirbta iš tiesų  g.gif grūdas nemaišo ir man  smile.gif o pas p.Morozovą iš aš nuoruuu  biggrin.gif

Faina žinok buvo thumbup.gif
Pirmojoje siaura ryškumo zona daug duoda, o paskui jau žaidimas biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 04 09, 07:45)
rarity, normalios nuotraukos smile.gif
man pirmoji gal mielesnė, nes natūralesnė, o antroji tokia agresyvokai seksuali, nuotakos įvaizdžiui netinkanti biggrin.gif nors patinka tas apvalumas veidrodis, erdvė, bet poza man ne. manekeniška, o ne nuotakiška smile.gif

nors ok, gal ir reikia iš tų klišių išlipti, bet va kažkoks prieštaravimas yra, ir tiek.

kimbant prie apdirbimo: dabar madingas toks jb?

nes jei madingas, ok, suprantama, bet individualumo nepasiliekate sau, mergai tongue.gif

Say, dėkui wink.gif Ko gero madingas. Gražu man jis, bet sakyčiau, kad blaškausi ir ieškau savęs kol kas. Tikiuosi spėsiu rasti biggrin.gif
O dėl nuotakos - na taip, čia buvo modelis. Nors man visai nieko būtų ir iš nuotakos ką nors tokio išlaužti, jei tai jai tinka. Ne visos gi turi prie medelio rymoti tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mangute - idėja su šakutėmis labai faina - tokia linksma ir taip nuotaikingai pateikta! man labai patiko! Ir kontrastas geras!

rarity - man tai ir nuotraukos ir grūdėtumas labai 4u.gif

Endži - 4u.gif

kas bus, tas... reikia išdrįst... ax.gif
iš tiesų tai labai laukiu kritikos smile.gif

auto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 09 balandžio 2013 - 08:17
QUOTE(Miraval @ 2013 04 09, 09:06)
Labas rytas smile.gif

Mangute - idėja su šakutėmis labai faina - tokia linksma ir taip nuotaikingai pateikta! man labai patiko! Ir kontrastas geras!

rarity - man tai ir nuotraukos ir grūdėtumas labai 4u.gif

Endži -  4u.gif

kas bus, tas... reikia išdrįst... ax.gif
iš tiesų tai labai laukiu kritikos smile.gif

auto

visų pirma labai negeras jb. antra man atrodo nelabai patogiai guli. trečia, palauksiu senbuvių nuomonės, labai įdomu, ką jos pasakys, nes man reikia suprasti, kurios foto geros, kurios ne ir kuo geros arba negeros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 04 09, 09:06)

j/b ni, pilkas..kaip ir minėjo poza atrodo nepatogi, o man dar ir apačios labai trūksta žiūrint..
Atsakyti