Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Suprem, o gal gali numesti nuoroda kur tu esi flikr? blush2.gif
Bais idomu man dabar irgi paveizeti apie ka cia kalba.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 17, 16:36)

Mamagute
, o kodėl tau vaiko gaila. Kas tam vaikui nutiko fotosesijos metu?

Yvette, klaidingai mane supratot.
Šioj foto matau žinią, kad vaikiukas nelaimingas, kad jam labai "skauda", kad sugniuždytas...Ir tikrai nuoširdžiai pagailo. Tik bandžiau suprast KODĖL? Bet irgi prisikūriau visokių istorijų...

Negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 04 17, 17:05)
Suprem, o gal gali numesti nuoroda kur tu esi flikr?  blush2.gif
Bais idomu man dabar irgi paveizeti apie ka cia kalba..  biggrin.gif

gotte anksciau idejusi nuotrauka yra smile.gif

o mainams net nesugalvociau tokiu nuotrauku siusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 17, 15:36)

O kodel tu mane citavai, o Erikos va jau ne?Ir kodel tu pagalvojai, kad man nepatiko foto ar kad as pasakiau, kad foto bloga?

As tik pasakiau, kad nesupratau siunciamos zinutes.Kaip ir Erika ir Rita nesupratom.
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 17, 15:50)
oi, ne, ne, ne...iš mano pusės tai viskas kitaip, gal aš nežinau kas yra Wbalansas, gal daug ko nesuprantu ir nesuprasiu, gal net nesistengiu suprasti.
Tačiau šitą sakinį , kad foto nebūtinai turi sukelti gerus jausmus, tai išmokau, suvalgiau, suvirškinau ir tikrai daug ką matau kitaip, nei atėjus į temą. Už tai esu dėkinga.
Taip , tarkim lavonėlių foto, man niekada nebuvo gražu ir greičiausiai nebus, tikrai neneorėčiau tokios foto gauti pavasarinių mainų voke:D
Tačiau tokias foto perskaitau kaip žinutes ir jos priverčia susimastyti.

Apie pažangą ir pagyrimą, nėra net kalbos, flickre nuoširdžiai pasidžiaugiau jos kitu darbu, kuris tikrai mano akimis vertas parėkavimo.
Jei kalbėt apie šį darbą, tai man tikrai negaila vaiko, nes jam tikrai nieko nenutiko, dažna dėl gero kadro ne taip vaikus pakamuojam biggrin.gif
Esmė ta, kad aš jo tiesiog nesuprantu. Neperskaitau žinutės.
Taip, jei gaučiau savo vaiko tokią  foto su prierašu - mokėk babkes. Parduočiau savo namą, kaimyno namą, ne visų kaimynų ir tikrai nesikreipčiau policijon biggrin.gif

Kokią žinutę užrašė Suprem, tikrai būtų įdomu sužinoti.

As tau visiskai pritariu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 17 balandžio 2013 - 17:04
Manau, jei nuotrauka gera, ji sukelia daug diskusijų. Net ir tokių prieštaringų. Vadinas, nepalieka abejingų.
cool.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 17, 15:50)
Taip, jei gaučiau savo vaiko tokią  foto su prierašu - mokėk babkes. Parduočiau savo namą, kaimyno namą, ne visų kaimynų ir tikrai nesikreipčiau policijon biggrin.gif

kaip įdomu paskaityt tokias mintis.. kokius skirtingus jausmus, mintis sukelia viena ir ta pati nuotrauka.. g.gif
Atsakyti
Bent jau ne ignoras biggrin.gif Ačiū už visas nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 17, 18:10)
Manau, jei nuotrauka gera, ji sukelia daug diskusijų. Net ir tokių prieštaringų. Vadinas, nepalieka abejingų.
cool.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 16, 13:56)

Pavadinau "Natos"

patiko tavo natos 4u.gif

O man nerodo Suprem nuotraukos, bet labai noreciau pamatyti unsure.gif
Atsakyti
Nuimsiu apribojima, vis tiek vaiko ten tiek tesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 16, 09:49)
Dziaugiuosi smagu kad atsiuntei RAW,galiu pagirti dėl WB ir atsiprašyti, kad rašiau kad abejoju kaip tai padarei, ne kievienam pasiseka toki padaryt. galėsi pasidalinti savo patirtimi su kitomis varstančiomis

drinks_cheers.gif
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 16, 13:28)
Kritika šioje temoje yra labai ir labai gerai. Konstruktyvi ypač. Man kartais trūksta senbuvių aktyvaus dalyvavimo. Įdeda žmogus ND ir kažkoks ignoras ilgą laiko tarpą. Nugi jau pasikartosiu, jei temos tikslas mokintis fotografijos, ir ND yra privalomi, tai kaip ir didesnio aktyvumo vertinant norėtųsi smile.gif

as labai ishsipleciau priesh kelias dienas apie kritika, senbuves ir t.t. daugiau sia tema tikrai nesiplesiu, bet norisi pasakyti dar tiek, kad, jei ND geras, teisingas, tvarkingas - nugi akimirksniu surenka TAIP'us. ir jau buvo apie tai snkeketa ne karta, kad jei abejotinas toks, tai zalios nekomentuos, nes pacios abejos; tik skaitytojos - praskrollins; kai kurios senbuves susinervins ir praignorins, o vat tos kelios parasys, kad BLOGAI. tyla dazniausiai reishkia, kad nieko gero, neteisinga.
QUOTE(Alabama @ 2013 04 17, 18:03)
O kodel tu mane citavai, o Erikos va jau ne?Ir kodel tu pagalvojai, kad man nepatiko foto ar kad as pasakiau, kad foto bloga?

As tik pasakiau, kad nesupratau siunciamos zinutes.Kaip ir Erika ir Rita nesupratom.

As tau visiskai pritariu.

o kodel tu pastaruoju metu vis kazkaip prie postu kabiniejes, m? nebuk piktukė.
QUOTE(Alabama @ 2013 04 16, 10:48)
Del Annos-ji nera baby girl, ji nesijuokia.Sakydama "simtamete" turejau omeny, kad ji visada tokia-megatonos orumo ir "as atsimenu visas savo reinkarnacijas" zvilgsnis.

Dar saket, norit buitieis.Suprantat, negrazi ta mano butis, drovu man ja rodyti.Na turiu pianina, turiu pora graziu kampu, bet kiek galiu ten pat fotografuoti, bijau, kad imsiu kartotis.Mazas tamsus butukas istato i remus, kaip bebutu liudna.
Pas mane pacia dabar tokia busena-is kur as atejau?Kas as?Kur as einu? (mielai nuvaziuociau i Taiti smile.gif )Turbut tai as pati pakibusi.

galbut. mani irgi is rimtuoliu. ir, kaip pameni, nepozavo isvis. nu bet as jai kaip simtametei ir pasakiau, po to parodziau fotkes - kai pamate, kad visur be sypsenos, susiraukusi arba nusisukusi, kazkaip ledai pajudejo. (as dar interne suradau graziu mergaiciu pozuojanciu, parodziau jai, cia toks tycinis experimentas buvo hehe) mirksiukas.gif

zinai, kuo negrazesne buitis, tuo fainiau. juk pati supranti, kad kiekviena foto randa savo ziurova, bet tikrai ne visi nori tu graziu vintazhiniu spinteliu, neriniuotu serveteliu, arbatinuku ir bla bla bla. tavo daznai imetamos nuorodos pavaizduoja visai kitokia buiti rolleyes.gif o savo gedijies? nereiketu doh.gif kad ir kokia ji bebutu. as tai seniai nebesiparinu del ne itin grazios buities, tad kur benuvaziuociau, svarbu kadras, kuriamas personazas, sviesa. pameni mano sita? visai nekokia buitis, bet pati foto kalba. tad pirmyn.

as tai i Indija. ex, praziopsojau as viena sansa.

QUOTE(sbo @ 2013 04 16, 14:58)
Viskas, egzaminus islaikiau, neitiketina 
Aciu visoms mokytojoms uz pagalba oro_buckis.gif  Tiek naujo ismokau jusu deka, ir tikiu, kad viskam tam nera ribu 

Heh. va dabar tik prasides smagumai lotuliukas.gif tongue.gif
QUOTE(Yvette @ 2013 04 17, 16:36)
Man tarkim labai patiko foto. Todėl, kad prieš ją pamatant žiūrinėjau vieno tipo foto, kurios man patiko ir šioji priminė tas patikusias.. Jei užduotis būtų iliustruoti filmą, tai vat tam filmui ši foto puiki iliustracija. Gal techninė pusė taisoma...

visishkai pritariu.

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 17, 18:20)
o kodel tu pastaruoju metu vis kazkaip prie postu kabiniejes, m? nebuk piktukė.
pirmyn.

O tu ramiu tonu perskaityk mano posta:)As ramiai rasiau, nepiktai.Cia internetas, nesuprantama tampa, kokia intonacija pasnekovas kalba.Tai as balta ir pukuota ir ramiai kalbejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 17 balandžio 2013 - 18:44