Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O aš nuoširdžiai nesuprantu šito darbo.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 04 17, 14:05)
na ką, negaliu nepasididžiuoti savo viena mokine ir neparodyti šios foto:

bandau mintį pagaut... g.gif Bet vaikiuko gaila verysad.gif Labai
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 17, 14:52)
O aš nuoširdžiai nesuprantu šito darbo.

Ir as.Ka sako deze, ka geles?
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 17, 15:47)
Suprem, nerealiai !!!
bigsmile.gif

Bet tai kaip cia dvi mokytojos wink.gif turbut pazangia mokine nepasidalino hihihi.gif

Aš irgi noriu dviejų mokytojų biggrin.gif Mokslų nebūna per daug kaip sakant rolleyes.gif

Nors teisybę pasakius, pati daug skaitau, domiuosi, o ir čia dabar galėsiu dalyvauti konkursuose ir t.t. Užteks irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 17, 10:57)
man labai nepatinka  biggrin.gif
Kadangi tavęs nebijau tai leidžiu sau paprieštarauti

nu nu, pakalbėsim sekmadienį biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2013 04 17, 14:13)
O aš noriu pasidžiaugti, kad pagaliau susirinkau viską ko reikia savo pirmam juostiniam fotoaparatui (pirkau be objektyvo, teko laukti adapterio helios'ui, paskui baterijos niekur mieste neradau, vėl teko palaukti kol atsiųs).  bigsmile.gif Juostos dar tik nedrįstu įdėti ir dar laukiu gamtoje didesnio pabudimo.  biggrin.gif Bet jau kaip nekantrauju su šiuo fotoaparatu eiti pasivaikščioti.  bigsmile.gif

tai sekmadienį atsivežk viską, bus proga įsidėti ir pradėti naudoti smile.gif
Atsakyti
Prisidedu prie nesuprantančių ir apakusių nuo kolektyvinės ekstazės biggrin.gif
Atsakyti

Mamagute
, o kodėl tau vaiko gaila. Kas tam vaikui nutiko fotosesijos metu?

tikrai nesiruošiu įtikinėti, kad foto super duper, kad jums turi būtinai patikti ir t.t.
Tiesiog norėjau brūkštelti, kad nebūtinai foto turi sukelti teigiamas mintis.

Alabama
, na man rodos tu jau buvai išaugusi iš to lygio kai reikia aiškinti, kad ne visos detalės turi būtinai kažką sakyti.

Man tarkim labai patiko foto. Todėl, kad prieš ją pamatant žiūrinėjau vieno tipo foto, kurios man patiko ir šioji priminė tas patikusias..
Dar man priminė Gabriele Salvatorė filmą "I`m not afraid". Jei užduotis būtų iliustruoti filmą, tai vat tam filmui ši foto puiki iliustracija. Gal techninė pusė taisoma...
Bet žinoma, kiekviena foto turi savo žiūrovą.

Ir svarbiausia tai, kad Suprem tikrai eina į priekį, dėka mokytojų, nueikit į flickr. Negi nesimato. Negi jau už tai ji neverta pagyrimo, nesvarbu, kad foto ne jūsų skonio?

Kiekviena foto turi kažką teigiamo, jei turinys nepatinka, bent brūkštelkit, kad matot pažangą, taip nenumušit žmogui noro čia rodytis su savo darbais.
Jau seniai tai kartoju ir Simona kartodavo... bet vis pamirštat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 balandžio 2013 - 15:37
Va, va. Labai sutinku su tavimi, Yvette. 4u.gif Mane šis darbas iš karto palietė. Ir kas kartą pažiūrėjus jis vis labiau ir labiau paliečia. smile.gif Ir šiaip, džiugu matyti tokius pokyčius.

Say, pasiimsiu, būtinai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 17 balandžio 2013 - 15:40
aš kol kas patylėsiu, mokinuosi dėlioti mintis tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Surasiau jau flickre ka apie sia foto manau smile.gif Tai pirmi bandymai kazka padaryti kitaip, negali jie buti tobuli ir jei kas duotu patarimu, buciau bais dekinga, kaip visada 4u.gif

O del mokytoju-abi jos skirtingos ir man labai reikalingos, abi prisidejo prie minciu, apdirbimo ir viso galinio rezultato, todel nei vienos nepaleisiu, nebent kuri pati ismes biggrin.gif

Atsakyti
oi, ne, ne, ne...iš mano pusės tai viskas kitaip, gal aš nežinau kas yra Wbalansas, gal daug ko nesuprantu ir nesuprasiu, gal net nesistengiu suprasti.
Tačiau šitą sakinį , kad foto nebūtinai turi sukelti gerus jausmus, tai išmokau, suvalgiau, suvirškinau ir tikrai daug ką matau kitaip, nei atėjus į temą. Už tai esu dėkinga.
Taip , tarkim lavonėlių foto, man niekada nebuvo gražu ir greičiausiai nebus, tikrai neneorėčiau tokios foto gauti pavasarinių mainų voke:D
Tačiau tokias foto perskaitau kaip žinutes ir jos priverčia susimastyti.

Apie pažangą ir pagyrimą, nėra net kalbos, flickre nuoširdžiai pasidžiaugiau jos kitu darbu, kuris tikrai mano akimis vertas parėkavimo.
Jei kalbėt apie šį darbą, tai man tikrai negaila vaiko, nes jam tikrai nieko nenutiko, dažna dėl gero kadro ne taip vaikus pakamuojam biggrin.gif
Esmė ta, kad aš jo tiesiog nesuprantu. Neperskaitau žinutės.
Taip, jei gaučiau savo vaiko tokią foto su prierašu - mokėk babkes. Parduočiau savo namą, kaimyno namą, ne visų kaimynų ir tikrai nesikreipčiau policijon biggrin.gif

Kokią žinutę užrašė Suprem, tikrai būtų įdomu sužinoti.
Atsakyti
tai čia Ka daugiau nuopelnas, ne mano... schmoll.gif tiesiog norėjau pasidžiaugti...o laurų jokių sau nenoriu prisiskirti... blush2.gif mane šis darbas palietė...net nežinau, kas jame tokio yra, bet norisi žiūrėti ir tiek...sunkiai tai galiu paaiškinti, bet man patinka...patinka ir tiek. manau normalu, kad kažko jis nepaliečia ir kažkam nepatinka... nežinau, ko čia stebėti, kad kažkas nesupranta... tiesiog taip būna biggrin.gif

aš šiaip labai apleidau mokines...viešai atsiprašau 4u.gif , galva tuščia kaip kibiras...siaubas kiek lėkimo šiom dienom.. kažkoks kosmosas... doh.gif o kai savo fotografavimą mažai įdedu, tai ką gali žmogus duoti kitiems unsure.gif ogi nelabai ką unsure.gif

vakar tik baigiau fotografuoti savo antrą juostą, nežinau net kada nunešiu ryškinti...Say tiek patarimų davė, maniau bandysiu pati, bet teks tą atidėti, nes nei priemonių nusipirkusi, nei nieko doh.gif verysad.gif liūdesys verysad.gif
Papildyta:
Parašysiu, kaip man atrodo suprem foto... tai melancholija su trupučiu liūdesio.. žvilgsnis į vaikystę...pro plyšį.. o vaikystė tai juk ne vien džiugios akimirkos ir juokas.. dėžė ir gėlė - tai kaip trupinukai kažkokių prisiminimų, mažos detalės, kuriose nereikia kuistis ir rasti didžiulės visiems suprantamos reikšmės. Manau, kad čia jokiais būdais nereikia gailėti vaiko ar visos foto priimti kaip gailesčio išraiškos... tai tiesiog būtis ir tiek.
Man patinka toks niūrus tamsus apdirbimas, nes jis duoda kažkokio grūzo (bet ne liūdesio!).. daugiau slogumo ir būtent tai mane šioje foto žavi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 17 balandžio 2013 - 15:53