Kadangi jau atsiskaiciau visus ND, bandysiu rodytis po truputi, keliu sia nuotrauka, noriu nuomones, ar ji verta demesio, komentaru.
Atvaziavau namo, isgirdau skambu ciulbejima, pakeliau galva, ogi ziuriu Ir kilo mintis nufotografuoti.
Pavadinau "Natos"
QUOTE(sbo @ 2013 04 16, 21:56)
Kadangi jau atsiskaiciau visus ND, bandysiu rodytis po truputi, keliu sia nuotrauka, noriu nuomones, ar ji verta demesio, komentaru.
Atvaziavau namo, isgirdau skambu ciulbejima, pakeliau galva, ogi ziuriu Ir kilo mintis nufotografuoti.
Pavadinau "Natos"
Pavadinau "Natos"
Nu man tai žiauriai tokie patinka (pati kažką nelabai vykusio turiu, bet patinka). Tik vinjetavimas čia visai ne, turi būt sterilu iki galo, jei jau sterilu. Ir kadravimo norėtųsi kitokio.
Va į temą, Danisevičiaus paukštukai laimėjo antrą vietą visai neseniai prabėgusiame I am photographer konkurse. O jei tiksliau: "The best photograph of the birds 2nd runner up".
Ir sugebėk taip pagaut
Aciu Abo
O laimejusi paukstuku nuotrauka superine
O laimejusi paukstuku nuotrauka superine
QUOTE(Abo. @ 2013 04 16, 21:29)
Na, va, pavyzdžiui, Alabamos logo visai ne mano skonio, bet jis labai geras ta prasme, kad ten nenupieštas koks tigras ar mėlyni tigrai
Neduok Dieve
QUOTE(sbo @ 2013 04 16, 20:56)
Pavadinau "Natos"
Pavadinau "Natos"
Man patika tokio tipo foto. Pati noriu noriu tokia turet, bet arba paukstukai neidomiai tupi arba bunu pamirsus fotika pasiimti
Laba diena Mane vis dar valdo tinginyste, nezinau kur energija prateriojau, gaila neturiu nieko salimais kas galetu subine gerai paspardyt ar timtelt uz ausu. Na gal sakau, atostogos LT pades issijudint, o jeigu ne tai skelbsiu 'bankrota'' savo fotografijos pasauliui
QUOTE(sbo @ 2013 04 16, 21:56)
Pavadinau "Natos"
Pavadinau "Natos"
Šauniai man ir tokios labai patinka
Pati vis dar svaigstu dėl vienos nuotraukos, darytos prieš n metų - MB nesupranta kodėl
Na šiaip ten nieko nėra - mėlynas dangus, mėlyna jūra ir mažas mažas taškelis tolumoj(švyturys)... Kad ir kur būtum, kažkur yra viltis.... Vat su kuo siejasi man ši nuotrauka Na tikrai pasidarysiu kada ir pasikabinsiu ant sienos...
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 16, 18:33)
Na štai perdariau ir perdėjau "šyšką" į kitą pusę
Man vakar buvo tokia pat situacija. Nemačiau foto, rodė križiukus, ir perkroviau ir ką tik nedariau.
Man vakar buvo tokia pat situacija. Nemačiau foto, rodė križiukus, ir perkroviau ir ką tik nedariau.
Ojej, tai visos tavo nuotraukos taip atrodo? Labai melsva , jei Auto taip išsidirbinėja, tai ką aš žinau Pabandyk, perstatyti gamyklinius nustatymus ir tada fotografuoti ant auto
(Na nebent fotografuoji dirbtinėje šviesoje, tada reikėtų dienos šviesoje daryti šį ND).
Jei tokios problemos su fotoaparatu, bent jau aš siūlyčiau tada nuo 5 ND pradėt. Aišku, jei kitos neprieštarautų.
QUOTE(Alabama @ 2013 04 16, 19:23)
Dailiai.
Man tik apdirbimas antroje nuotraukoje nelabai patinka, jei tiksliau veidas be gyvybės - per daug "išbaltintas".
QUOTE(Vilnis @ 2013 04 17, 01:13)
Ojej, tai visos tavo nuotraukos taip atrodo? Labai melsva , jei Auto taip išsidirbinėja, tai ką aš žinau Pabandyk, perstatyti gamyklinius nustatymus ir tada fotografuoti ant auto
(Na nebent fotografuoji dirbtinėje šviesoje, tada reikėtų dienos šviesoje daryti šį ND).
Jei tokios problemos su fotoaparatu, bent jau aš siūlyčiau tada nuo 5 ND pradėt. Aišku, jei kitos neprieštarautų.
Dailiai.
Man tik apdirbimas antroje nuotraukoje nelabai patinka, jei tiksliau veidas be gyvybės - per daug "išbaltintas".
Dailiai.
Labas rytas
Tikrai ne melsvos visos foto , tiesiog kai dariau 1ND tai nustatynėjau WB, gavau baltas foto, paskui žaidžiau su nustatymais ir neprisimenu, kaip buvau padarius . Vakar pasedėjau su nustatymais ir aiškinausi
Štai šios dienos rezultatas ND
ISO - 100 F - 4,5 Išl. - 0,07
ISO - 200 F - 9 Išl. - 0,125
ISO - 800 F - 22 Išl. - 0,25
Sbo patinka
Sveikos,
Sbo, gražu Toks švarus minimalizmas
Sbo, gražu Toks švarus minimalizmas
Labas rytas, oras siandien tiesiog pasaka! Ir nuotaikos nesugadino net neuzsivedusi ryte masina (palikau vakar ijungtas sviesas grizus namo ). Uztat turejau laiko, kol laukiau anytos, ir pafotografavau antis, atskridusias i musu kiemo pruda
Ir labai sirdi pagloste tai, jog mano "Natos" patiko ne tik man, bet ir jums, nes pries tai bijojau kelt, galvoju gal cia pasirodys nesamone kitoms
Ach, turu ir as jau teise uzskaitineti ND Saldi akimirka, as linkusi uzskaityti
Ir labai sirdi pagloste tai, jog mano "Natos" patiko ne tik man, bet ir jums, nes pries tai bijojau kelt, galvoju gal cia pasirodys nesamone kitoms
Ach, turu ir as jau teise uzskaitineti ND Saldi akimirka, as linkusi uzskaityti
Saldi akimirka
Na, matyt mano kompas irgi ne kažkaip spalvas rodo, nes man irgi viskas į mėlynumą neša, šaka tokia ne tiek žalia kiek mėlyna. Rašei, kad statai rankinį WB, tai statyk auto, kol nepriėjei iki 5 ND.
Na, jei neatsižvelgiant į tai, aš užskaitau. Čia kaip ir ne tas dar ND.
Matysi ką kitos pasakys.
SBO, man irgi patinka.
Na, matyt mano kompas irgi ne kažkaip spalvas rodo, nes man irgi viskas į mėlynumą neša, šaka tokia ne tiek žalia kiek mėlyna. Rašei, kad statai rankinį WB, tai statyk auto, kol nepriėjei iki 5 ND.
Na, jei neatsižvelgiant į tai, aš užskaitau. Čia kaip ir ne tas dar ND.
Matysi ką kitos pasakys.
SBO, man irgi patinka.