Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 04 16, 19:42)
dabar tik paskutinę matau  lotuliukas.gif
čia tikriausiai todėl, kad į užskaitymus nesikiščiau.
Kuri čia paraganavot, a?

Gal kitaip dėti reikia? Aš užkraunu į radikal.ru ir iš ten nuorodą į tekstą.
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 16, 19:44)
Gal kitaip dėti reikia? Aš užkraunu į radikal.ru ir iš ten nuorodą į tekstą.

Aš matau visas foto, bet labai mėlynuoja ir tamsoka sakyčiau g.gif , bet palauk kitų nuomonių
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 16, 19:33)
Na štai perdariau smile.gif ir perdėjau "šyšką" į kitą pusę

WB rankinis, bet aš jame nelabai nusimanau  4u.gif  ax.gif , kai pirma dariau biški pažaidžiau su WB tai išgavau baltumą Tai va jau turėsiu pavargti su 5 ND, jei iki jo dašliaušiu  blush2.gif

tai WB nusistatyk ant "auto", bent nemėlynuotų gal taip baisiai 4u.gif
Atsakyti
Atbegu pasidziaugti - gavau siandien mainu foto thumbup.gif Aciu, kristalines! 4u.gif Abi foto labai dailios, bet j/b mano favorite bigsmile.gif
Atsakyti
Saldi akimirka, buk gera, nusistatyk WB "auto" 4u.gif Kokia pas tave didziausia diafragma? 4,5? Man noretusi didesnio skirtumo tarp pirmos ir antros foto. Jei didesnes nebera, tai antraja daryk kokiu F10-12, labiau skirtumas matysis 4u.gif

Yvette, atostogauja tavo PC kartu su tavim smile.gif
Atsakyti
Kad temoj nebutu vien ND

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 04 16, 20:23)
Kad temoj nebutu vien ND

trečioje nerealiai fokuso į rankas reikia.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 16, 19:31)
trečioje nerealiai fokuso į rankas reikia.

Nera:(
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 04 16, 20:36)

Vadinasi pakartojam wink.gif
Ši serija visa man patiko ♥
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 16, 18:42)
dabar tik paskutinę matau  lotuliukas.gif
čia tikriausiai todėl, kad į užskaitymus nesikiščiau.
Kuri čia paraganavot, a?

monstrų biuras prisiima atsakomybę už šį išpuolį biggrin.gif
Atsakyti
Abo., jei pienės pūkai bus kitoje pusėje, tai kokia prasmė logo lieka? Gal nepastebėjai,bet pienės pūkas būtent "P" raidė - P ieva wink.gif dėl dydžio nesiginčysiu biggrin.gif mokytis kur padėt jį, kokio dydžio, kokios spalvos, ryškumo naudoti, logo tik reklama realiai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 04 16, 21:08)
Abo., jei pienės pūkai bus kitoje pusėje, tai kokia prasmė logo lieka? Gal nepastebėjai,bet pienės pūkas būtent "P" raidė - P ieva wink.gif dėl dydžio nesiginčysiu biggrin.gif mokytis kur padėt jį, kokio dydžio, kokios spalvos, ryškumo naudoti, logo tik reklama realiai ax.gif

Ne, nemačiau, kaip jau minėjau, nesimato biggrin.gif
Tiesiog pasuktas į kitą pusę būtų lengvesnis, dabar viskas vienoje krūvoje, kažkokie plėmukai (nesimato tų pūkų), plius didžiosios raidės. Manau, kad pasukimas į kitą pusę kompoziciškai būtų geriau, gal net apgaubimas I, jei supranti apie ką aš.

( - pienės pūkas
I - I raidė

(I

Bet su sąlyga, kad pūkai eitų tolyn nuo logo smile.gif

Aš ne logo specė, bet savo nuomonę / nuojautą išsakau, o Tu jau daryk kaip pati jauti.

P.S. O prasmes mes įdedam į viską patys. Kitam Tavo logo prasmė gali būti visiškai beprasmė biggrin.gif Nebent mylės nuotrauką ar modelį. O jei kalbi apie reikšmę, tai pūkai jau savaime suponuoja tą Tavo trokštamą pievą biggrin.gif 4u.gif Tai, kad užrašysi tiesiogiai "Pieva", gal net prašausi, nes kaip žinia, žodis "pieva" gali sukelti ir nebūtinai teigiamas asociacijas biggrin.gif

Išsiplėčiau. Gal dar ką parašyt lotuliukas.gif
Papildyta:
Na, va, pavyzdžiui, Alabamos logo visai ne mano skonio, bet jis labai geras ta prasme, kad ten nenupieštas koks tigras ar mėlyni tigrai biggrin.gif Lyg tarp kitko ta nosis, tie ūsai, kurie deformuojasi į gyvybės formas. Liuks. Taigi, rašau neturėdama omenyje skonio, nesiremdama kokiais nors neobjektyviais dalykais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 16 balandžio 2013 - 21:29