QUOTE(Afrė @ 2013 04 16, 21:08)
Abo., jei pienės pūkai bus kitoje pusėje, tai kokia prasmė logo lieka? Gal nepastebėjai,bet pienės pūkas būtent "P" raidė - P ieva

dėl dydžio nesiginčysiu

mokytis kur padėt jį, kokio dydžio, kokios spalvos, ryškumo naudoti, logo tik reklama realiai
Ne, nemačiau, kaip jau minėjau, nesimato
Tiesiog pasuktas į kitą pusę būtų lengvesnis, dabar viskas vienoje krūvoje, kažkokie plėmukai (nesimato tų pūkų), plius didžiosios raidės. Manau, kad pasukimas į kitą pusę kompoziciškai būtų geriau, gal net apgaubimas I, jei supranti apie ką aš.
( - pienės pūkas
I - I raidė
(I
Bet su sąlyga, kad pūkai eitų tolyn nuo logo
Aš ne logo specė, bet savo nuomonę / nuojautą išsakau, o Tu jau daryk kaip pati jauti.
P.S. O prasmes mes įdedam į viską patys. Kitam Tavo logo prasmė gali būti visiškai beprasmė

Nebent mylės nuotrauką ar modelį. O jei kalbi apie reikšmę, tai pūkai jau savaime suponuoja tą Tavo trokštamą pievą

Tai, kad užrašysi tiesiogiai "Pieva", gal net prašausi, nes kaip žinia, žodis "pieva" gali sukelti ir nebūtinai teigiamas asociacijas
Išsiplėčiau. Gal dar ką parašyt
Papildyta:
Na, va, pavyzdžiui,
Alabamos logo visai ne mano skonio, bet jis labai geras ta prasme, kad ten nenupieštas koks tigras ar mėlyni tigrai

Lyg tarp kitko ta nosis, tie ūsai, kurie deformuojasi į gyvybės formas. Liuks. Taigi, rašau neturėdama omenyje skonio, nesiremdama kokiais nors neobjektyviais dalykais.