Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 04 16, 14:34)
DĖL SEKMADIENIO SUSITIKIMO

vieta: Pizza Jazz, Savanorių pr. 16
laikas: Balandžio 21 d. 13 val.

Rezervuota atskira erdvė Kristinos vardu.

Iki greito susitikimo smile.gif

Sveikos,

Vis paskaitinėju, pakomentuoju tyliai ir mąstau, vakare brūkštelsiu ir tai tik mintyse lieka sad.gif.
Say, noriu padėkoti už organizavimą 4u.gif (kad neliktų vien mintyse).
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 04 16, 14:49)
Sveikos,

Vis paskaitinėju, pakomentuoju tyliai ir mąstau, vakare brūkštelsiu ir tai tik mintyse lieka sad.gif.
Say, noriu padėkoti už organizavimą  4u.gif  (kad neliktų vien mintyse).

tai nėra už ką, toks čia organizavimas..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 16, 11:57)
šiuo metu noriu išsiskirti su šia tema amžiams, bet veltui virpinčiau orą, bo žinau, kad vis tiek niekur neisiu, bet kartais užknisa - atvirai sakau. gal nori paguost žmogų, kuris pastoviai turi įrodinėti, kad nėra kupranugaris? smile.gif

Tokia Tavo dalia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 04 16, 12:33)
dėl tų ignorų, tai jie tikrai netyčiniai

Mano atveju tai tyčiniai ir tik tyčiniai. Visus ignoruoju, nieko prieš jei ignoruosite ir mane, man tai tik į naudą biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Štai perdarytas 2ND ax.gif
Paskaičiau apie trečdalių taisyklę, susistačiau fotike sietelį ( bet kol radau kaip jį įjungti doh.gif )

ir štai kas gavosi :

ISO - 100, F - 4,5, išl.- 1/10
user posted image

ISO - 200, F - 8, išl.- 1/8
user posted image

ISO - 800, F - 20, išl.- 1/5
user posted image
Atsakyti
Kad nebekelt bangų, tai pasakysiu taip viena dalis bijo savo nuomone pasakyt ir tyli( ir dėl to visos kitos kaltos, bet ne jos), kita dalis kuri pasako gauna per spranda smile.gif Esmė bet kaip blogai
Aš pvz visiškai nesijaučiu nei montrė nei kažka baisaus parašiusi, nes WB išgauti koki išgavo Dziaugiuosi yra nelengva, juolab kad prieš tai tikrai visiškai nu visiškai grybavo(čia rašau nepiktai o konstatuodama fakta) tai ir parašiau savo abejones, kaip būčiau neparašiusi vistiek pati esmė bloga kad aš kažkokia čia drysau suabejoti kažkuom. Aš jau parašiau savo atsiprašyma ir man visai nesunku tai padaryt, ji man parodė fakta. O aš konkretus žmogus. Visi mes žmones ir kartais gal netinkamai kažka paršom bet dramu daryt nemanau kad verta, bent aš čia dramų nedarau, kas sėdi ilgaiu tikrai tai žino, tai kad atsipūskit ir ramiau į vsiką žiūrėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
UPS lapų spiulės matosi 4u.gif
Nujaučiu, kad reikia eit pas dukra pavogti A3 formato lapus ir iš naujo padirbėt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Vienintele 4u.gif

Pasiilgstu foto šioje temoje. ND paskutinių neužskaitinėsiu. Nervas ima į kai kuriuos žiūrint. Matau pirmą foto o paskui tik užrašą user posted image. Gal mano pc kalts gal ne mano, bet žiauriai nervina.
Atsakyti
Aš tokiu atveju "perkraunu" puslapį. Tada rodo ne tą užrašą, o nuotrauką. smile.gif
Saldi akimirka, jaučiu, kad taip ir padaryk. Bus išbaigtas iki galo namų darbas. O koks wb pas Tave nustatytas? Siūlyčiau auto, nes kaip mėlynuoja... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 16 balandžio 2013 - 17:51
aš ir pc, ir kompiuterį perkroviu, vis tiek saldžios akimirkos tik pirmą foto tematau.
Ir dar iš paskutinių nd, nepamenu kieno buvo. tik pirmą tematydavau
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 16, 14:34)
DĖL SEKMADIENIO SUSITIKIMO

pavydu ir gaila kad nepavyks prisijungti schmoll.gif
Atsakyti
Na štai perdariau smile.gif ir perdėjau "šyšką" į kitą pusę

ISO - 100, F - 4,5, Išl. - 0,0769
user posted image

ISO - 200, F - 8, Išl. - 0,125
user posted image

ISO - 800, F - 22, Išl. - 0,25
user posted image

WB rankinis, bet aš jame nelabai nusimanau 4u.gif ax.gif , kai pirma dariau biški pažaidžiau su WB tai išgavau baltumą Tai va jau turėsiu pavargti su 5 ND, jei iki jo dašliaušiu blush2.gif

Man vakar buvo tokia pat situacija. Nemačiau foto, rodė križiukus, ir perkroviau ir ką tik nedariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldi_akimirka: 16 balandžio 2013 - 18:35
dabar tik paskutinę matau lotuliukas.gif
čia tikriausiai todėl, kad į užskaitymus nesikiščiau.
Kuri čia paraganavot, a?
Atsakyti