Siryt nutaikiau proga kai maziu tetis pasieme, tai ne indu ejau plauti, o pabandziau auto padaryt... Labai nedrasu, bet laukiu kritikos- galvojau gal kvadratu karpyt, taciau man taip lyg geriau ziurejosi, zodziu o jei demesio nevertas kadras, taip ir pasakykit gal ryt paziurejus kitom akim ir isvis nedeciau...sianien idedu
http://www.flickr.co...in/photostream/
QUOTE(kristukass @ 2013 04 08, 21:35)
Man pirmoji patinka, gal erdves daugiau noretusi. Antroji truputi gal per daug buitiska, tas uztiesalas netinka nuotaikai
QUOTE(rarity @ 2013 04 08, 22:37)
Iš vakar dienos seminaro. Kritika pageidautina
Man primoji labiau, ir grudas man netrukdo. Antrojoje man demesi blasko tarsi per didele suknele, ranku poza keistoka
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 04:30)
Siryt nutaikiau proga kai maziu tetis pasieme, tai ne indu ejau plauti, o pabandziau auto padaryt... Labai nedrasu, bet laukiu kritikos- galvojau gal kvadratu karpyt, taciau man taip lyg geriau ziurejosi, zodziu o jei demesio nevertas kadras, taip ir pasakykit gal ryt paziurejus kitom akim ir isvis nedeciau...sianien idedu
Grazu idomu kaip atrodytu jb, gal geriau, nes gal tada ne taip demesi trauks ranksluostis ir zalia jo spalva
QUOTE(rarity @ 2013 04 08, 13:37)
man pirmoji labiau patinka, gal grudo ir siek tiek maziau noretusi, antrojoje nelabai patinka merginos poza
O kokiame seminare buvot?
QUOTE(Inza @ 2013 04 08, 21:23)
Grazu idomu kaip atrodytu jb, gal geriau, nes gal tada ne taip demesi trauks ranksluostis ir zalia jo spalva
Sea Girl, ir man siek tiek demesi atitraukia ranksluostis, nors spalviskai ir pagal nuotraukos ideja jis cia tinka, bet visgi ta jo tekstura subuitina kazkaip nuotrauka Siaip svelnu, grazu
Pabandyk j/b, as paskutiniu metu visas nuotraukas i j/b noriu versti
QUOTE(Inza @ 2013 04 09, 05:23)
QUOTE(Foggy @ 2013 04 09, 05:45)
Sea Girl, ir man siek tiekdemesi atitraukia ranksluostis, nors spalviskai ir pagal nuotraukos ideja jis cia tinka, bet visgi ta jo tekstura subuitina kazkaip nuotrauka Siaip svelnu, grazu
Dekui merginos. Bandziau versti i j/b, niekaip nerandu patinkancio varianto, bet jei iseis kas, tai idesiu ir j/b .
Foggy, kai uzdejau pavadinima "take me to the sea..." dar norejau parasyti pratesima "dreams of the housewife" tai juokas paeme kai parasei apie subuitinta nuotrauka zinok tai kad as ja tokia ir matau beveik, paprasta, kasdienine...jokiu budu ne glamurinis kadras....o tik housewife norinti karibuose pasisildyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 08, 21:53)
Dekui merginos. Bandziau versti i j/b, niekaip nerandu patinkancio varianto, bet jei iseis kas, tai idesiu ir j/b .
Foggy, kai uzdejau pavadinima "take me to the sea..." dar norejau parasyti pratesima "dreams of the housewife" tai juokas paeme kai parasei apie subuitinta nuotrauka zinok tai kad as ja tokia ir matau beveik, paprasta, kasdienine...jokiu budu ne glamurinis kadras....o tik housewife norinti karibuose pasisildyti
jums ten iki havaju labai netoli
QUOTE(Foggy @ 2013 04 09, 06:01)
jums ten iki havaju labai netoli
Kaip tik sesuo dabar Havajuose sildosi, tai ir as uzsisvajojau
QUOTE(kristukass @ 2013 04 08, 21:35)
man pirmoji labai patinka
o koks čia actionas?
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2013 04 08, 22:37)
Iš vakar dienos seminaro. Kritika pageidautina
pirmoji faina, tik man grūdo irgi daugoka
o antra būtų labai faina, jei ji būtų be tos atsivėpusios suknelės
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 04:30)
ir gerai, kad įdėjai. taip švelniai paprastai. man patinka. tik rankšluostį noris biškį pataisyt
QUOTE(kristukass @ 2013 04 08, 20:35)
Kristukas, o cia auto gal? Labai grazi mergina. Man pirmoji foto labiau patinka, tik galetu antakis nesiremti i nuotraukos krasta
Antroje galetu burna but nepraverta.......
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 04 09, 06:16)
ir gerai, kad įdėjai. taip švelniai paprastai. man patinka. tik rankšluostį noris biškį pataisyt
ta prasme- kitaip sudelioti, daugiau kuno rodyti, maziau kuno rodyti, ar pati ranksluosti taisyti? Dekui uz komentarus merginos
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 07:21)
Kristukas, o cia auto gal? Labai grazi mergina. Man pirmoji foto labiau patinka, tik galetu antakis nesiremti i nuotraukos krasta
Papildyta:
ta prasme- kitaip sudelioti, daugiau kuno rodyti, maziau kuno rodyti, ar pati ranksluosti taisyti? Dekui uz komentarus merginos
Papildyta:
pati rankšluostį, biškį kitaip sudėliot o šiaip daugiau kūno irgi būtų neblogai, mano nuomone
QUOTE(Teka @ 2013 04 09, 06:23)
pati rankšluostį, biškį kitaip sudėliot o šiaip daugiau kūno irgi būtų neblogai, mano nuomone
Gaila, bet nematau pati kaip susidelioju...nebent veidrodi dideli pastatyt priesais...Del daugiau kuno... ehmmm, dar nepribrendau tam gal pirma linijas pataisyti reiketu
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 07:32)
Gaila, bet nematau pati kaip susidelioju...nebent veidrodi dideli pastatyt priesais...Del daugiau kuno... ehmmm, dar nepribrendau tam gal pirma linijas pataisyti reiketu
tavo linijos nuostabios. o dar po 4 vaikų! o ten jei kur ant pilvo biškį kas ir pakabėtų , tai toj vietoj galima ka lengvo užsimest arba kad ir tą patį rankšluostį nuogo kūno daugiau, tai turėjau omeny ne visa nuoga, o kiek daugiau atidenta
Gaila, kad nesu kontaktuose, nematau Sea Girl nuotraukų