Giniatte, pakomentavau Tavo gelmę flickre
QUOTE([B)
chiquitka[/B],2013 04 13, 22:26]
Mano gelmes interpretacija:
Is gelmiu i gelmes
Kaip rašiau flickre, gelmei vaizduoti būčiau pasirinkusi kitą Tavo įdėtą nuotrauką

iš tikro sunku pakomentuoti, kadangi akcentas labiau ne link turinio, o link formos, t.y. linijų, sūkurių ir pan., jų nedaug.
idėja graži, bet kaip Tau - per paprasta

kadangi žinau, ką gali ir kad gali, tai šaukiu - turinys! Nebijok eksperimentuoti, kloti sluoksniais ne tik formos, bet ir turinio, nes žinau, kad turi, ką pasakyti. Todėl Tave labiausiai ir baru, vot

Žinoma, simbolis gražus - kriauklė, jos gelmės ir raitūzai. Bet aš bandyčiau kokį nors gilesnį kontekstą, prasmę jai suteikti.
voveraite1302, Tavoji gelmė - gražus atvirukas. Nestokoji pastaruoju metu idėjų ir bandaisi kitokius rakursus, miela žiūrėti. Bet pastaba panaši kaip chiquitkai - gelmė čia labiau formoje, o ne turinyje.. Nors, žinoma, galiu įžvelgti pro laiko skylę stebimą seną sodybą, nykstančius medžius, negailestingą laiką ir pan., bet vidumi jaučiu, kad pritempinėčiau istoriją..
zirziliux, panaši pastaba - pritempta foto prie temos. bent jau man toks įspūdis. tarkim, jei gitara būtų simetriškai, švariai ir itin estetiškai nufotografuota, galima būtų laikyti ją konceptualia gelme, muzikos gelme, bet šiuo atveju atkreipk dėmesį į išdegusias vietas, plėmus, priekinio plano baltas linijas. spalvos, mano galva, absoliučiai nepasiteisina. juodai baltame variante galima būtų ieškoti linijų sąskambio, o spalvos išblaško bet kokį norą eiti per foto.
Alabama, neblogas darbas. gal ir su gelme. patinka kai kurios detalės.
pastarojo meto Tavo darbai labai pasyvaus turinio. t.y. veikėjai, net vaikai, tarsi pakibę ore tarp tikrovės sluoksnių, nežino, kas jie, kur jie eina, kas bus toliau ir lyg šaukiasi kažko. stebiu ir galvoju, o kas toliau? ką tai sako? stebiu toliau.