Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Abo. @ 2013 04 15, 08:13)
Dalyvaudavau biggrin.gif O dabar čia buvau paskutinį kart su Vūniščia niku smile.gif
Ačiū, Tau, šaunuole smile.gif

Na o dabar kad man pilnai susigaudyti.... biggrin.gif tu flickr esi Rita?

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 04 15, 10:49)
Pabandžiau:

Iš gelmių

patiko rolleyes.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 04 15, 16:05)
Is gelmiuuuuuu

Labai patinka wub.gif bet issivaziduoju kad patiktu daaar labiau jei butu pilnas kadras, jei matyciau ja visu ugiu ar beveik visu ugiu dar labiau jaustusi tas "is gelmiu". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 15 balandžio 2013 - 23:22
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 15, 23:05)
Na o dabar kad man pilnai susigaudyti.... biggrin.gif  tu flickr esi Rita?

aš ne Ji, bet taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 04 15, 23:09)

ok, aciu 4u.gif megstu zinoti kur kuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 15, 23:43)

nu bet tu kai pasakai..  schmoll.gif

nera tokia bloga foto. ideta pastangu, mintis yra, tiesiog neuzbaigta foto, cia reiketu jau tiesiog PS patirties.

drinks_cheers.gif
yra truputi, bet gal cia buvo tokia ideja? prisukti plaukai, blizganti suknele. as manau, kad jb butu good. dar kirpciau kaires.
norejau ir as siulyt pazaisti su ta nuotrauka. manau galima kazka ishspaust is foto. laukiu tavo variantu, jei autore sutiko.

Labai nemegstu veltis i gincus ir bereikalingas diskusijas, o paskui teisintis ir irodineti savo tiesa. Yra buve sakyta kad kai dedi foto gali prirasyti kas tau paciai nepatinka, kur matai klaidas. Tai tas mano sakinys ir leido suprasti, kad pati matau ka noreciau patobulinti, taciau RIR griezta mokytoja drinks_cheers.gif
Foto apdirbineju su mazos istrizaines ekranu, kartais tikrai sunku viska suziureti verysad.gif O PS pažaboti bandau kas nakt doh.gif
Del nuotraukos variaciju - autore pasirašė!
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2013 04 15, 23:54)

Kadangi jau apie migreną prakalbot,tai ir aš šiandien kaliau vaistų doh.gif Neleidau jai įsibėgėti.

Nu tikrai idomu, nejaugi migrena visiems buna vienu metu??????? Kas tai itakoja? As simta kartu esu pasimokiusi, kad geriau apsidrausti, kad tik neisiskaudetu... nemazai forumieciu skundziasi sia beda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 04 16, 00:38)

Nu tikrai idomu, nejaugi migrena visiems buna vienu metu??????? Kas tai itakoja? As simta kartu esu pasimokiusi, kad geriau apsidrausti, kad tik neisiskaudetu... nemazai forumieciu skundziasi sia beda  verysad.gif

Įtariu, kad ir oras, slėgis turi įtakos. Tie galvos skausmai doh.gif
Na, pasiguoskim nors tuo, kad durnų galvų neskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 16, 07:19)
Įtariu, kad ir oras, slėgis turi įtakos. Tie galvos skausmai doh.gif
Na, pasiguoskim nors tuo, kad durnų galvų neskauda biggrin.gif

lotuliukas.gif man neskauda. ir išaiškėjo kodėl lotuliukas.gif
Bet durna galva mažiau sveria biggrin.gif lengviau su savimi nešiotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 balandžio 2013 - 06:23
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 15, 23:05)
Na o dabar kad man pilnai susigaudyti.... biggrin.gif  tu flickr esi Rita?

Taip 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 04 15, 22:43)
Ritos logo labai patiko
Jau kiek laiko praėjo, šriftas ir išdėstymas niekaip nepabosta. Nieko nebeieškau. O visa kita, jau kaip susišvies smile.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 04 15, 22:54)
Kiek pamenu tu pirmoji ir Zirzė pasakėte,kad Jums patiko mano logo  ax.gif Pieva wink.gif
http://www.flickr.co.../in/photostream

Man per mažas. Toj nuotraukoj, kur Magda rodė ir mano per didelis, čia viskas per tingėjimą, bet Tavo per mažas, prasmės jokios. Ir šiaip tie pienės pūkai visi, jau... Ant tattoo, ant logo, ant sąsiuvinių biggrin.gif Žodžiu biggrin.gif 4u.gif Tiesa, kompoziciškai jie geriau plaikstytųsi į kitą pusę.

QUOTE(Dincelis @ 2013 04 12, 08:52)
ta nelaukta proga atėjo

Sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 04 15, 23:09)

biggrin.gif 4u.gif Tavo foto man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 16 balandžio 2013 - 06:39
Labas rytas, atbegu pasidziaugti, gavau mainu nuotrauka nuo Asvi. Labai labai aciu uz nuotraukyte ir toki miela laiska wub.gif Panasu, kad jau atejo praeita savaite, bet buvom isvaziave trumpu atostogu, tik siandien grizau ir radau pastininkes palikta laiska ax.gif

Asvi., nerandu pas tave flickr tos nuotraukos, gal galesi parodyti? rolleyes.gif

O mano nuotraukos neitiketinai ilgai keliauja doh.gif Issiunciau balandzio 3 diena, tai sali paliko tik balandzio 10 ir daugiau dar jokiu irasu nera, Lietuvoje dar neuzfiksuota, kad gauta verysad.gif tikiuosi, kad nedings niekur unsure.gif niekada taip ilgai neuztrukdavo laiskai unsure.gif Atsiprasau gavejos, kad tenka taip ilgai laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 16 balandžio 2013 - 07:15
QUOTE(Dincelis @ 2013 04 15, 23:38)

Nu tikrai idomu, nejaugi migrena visiems buna vienu metu??????? Kas tai itakoja? As simta kartu esu pasimokiusi, kad geriau apsidrausti, kad tik neisiskaudetu... nemazai forumieciu skundziasi sia beda  verysad.gif

Taip verysad.gif http://www.lzinios.l...aukia-savijauta Mano vienuolikmečiui savaitėlę sustiprėjo galvos skausmai verysad.gif O dar klasiokei dėl galvos skausmo operacija buvo padaryta ir rastas auglys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 15, 21:15)
Kiek skaičiau temų, niekam iki šiol nereikėjo to daryti. Čia tik aš pasirodžiau sukčiautoja ir melage, kuri iš pradžių neskyrė baltos spalvos nuo žalios ar raudonos, o po dienos bandymų kažkokiu tai mistiniu būdu išgavo baltą spalvą.

mazai matomai skaitei mirksiukas.gif as savo puodelius padariau ispirmo karto idealius su vienodais skaiciais kadangi zinau sita wb ir tai nenaujiena man ypac diena prie sviesos kai sienos pas mane lengvai kremines jokiu atspalviu nera,deja seniokes nepatikejo ir iskart pamane kad su ps taisyta idomus jausmas buvo g.gif sakiau galiu ir jepg perfotkint kad pamatytu jog ps neliesta nes paprastai fotkinu raw, bet anyway ka turiu minti tu geriau zinai jei nieko nelietei tu saunuole, nes ziurint pirma foto wb nu nekas ten buvo poto idealiai, reikejo salia iskart parasyt kad supratai savo klaida del ko nesigavo mirksiukas.gif
Papildyta:
4u.gif prisiminiau ka norejau sakyt fool.gif migrena ane kur man tai girdeta blink.gif man dar ir siandien ne kas bet tikiuosi ji jau pasisalins kiek gi gali doh.gif

ir labai patiko alabamos is gelmiu ir ta panele laaabai grazi wub.gif
Atsakyti
Giniatte, pakomentavau Tavo gelmę flickre 4u.gif

QUOTE([B)
chiquitka[/B],2013 04 13, 22:26]
Mano gelmes interpretacija:
Is gelmiu i gelmes

Kaip rašiau flickre, gelmei vaizduoti būčiau pasirinkusi kitą Tavo įdėtą nuotrauką smile.gif iš tikro sunku pakomentuoti, kadangi akcentas labiau ne link turinio, o link formos, t.y. linijų, sūkurių ir pan., jų nedaug.
idėja graži, bet kaip Tau - per paprasta smile.gif tongue.gif kadangi žinau, ką gali ir kad gali, tai šaukiu - turinys! Nebijok eksperimentuoti, kloti sluoksniais ne tik formos, bet ir turinio, nes žinau, kad turi, ką pasakyti. Todėl Tave labiausiai ir baru, vot smile.gif Žinoma, simbolis gražus - kriauklė, jos gelmės ir raitūzai. Bet aš bandyčiau kokį nors gilesnį kontekstą, prasmę jai suteikti.

voveraite1302, Tavoji gelmė - gražus atvirukas. Nestokoji pastaruoju metu idėjų ir bandaisi kitokius rakursus, miela žiūrėti. Bet pastaba panaši kaip chiquitkai - gelmė čia labiau formoje, o ne turinyje.. Nors, žinoma, galiu įžvelgti pro laiko skylę stebimą seną sodybą, nykstančius medžius, negailestingą laiką ir pan., bet vidumi jaučiu, kad pritempinėčiau istoriją..smile.gif

zirziliux, panaši pastaba - pritempta foto prie temos. bent jau man toks įspūdis. tarkim, jei gitara būtų simetriškai, švariai ir itin estetiškai nufotografuota, galima būtų laikyti ją konceptualia gelme, muzikos gelme, bet šiuo atveju atkreipk dėmesį į išdegusias vietas, plėmus, priekinio plano baltas linijas. spalvos, mano galva, absoliučiai nepasiteisina. juodai baltame variante galima būtų ieškoti linijų sąskambio, o spalvos išblaško bet kokį norą eiti per foto.

Alabama, neblogas darbas. gal ir su gelme. patinka kai kurios detalės.
pastarojo meto Tavo darbai labai pasyvaus turinio. t.y. veikėjai, net vaikai, tarsi pakibę ore tarp tikrovės sluoksnių, nežino, kas jie, kur jie eina, kas bus toliau ir lyg šaukiasi kažko. stebiu ir galvoju, o kas toliau? ką tai sako? stebiu toliau.

Atsakyti
Dziaugiuosi smagu kad atsiuntei RAW,galiu pagirti dėl WB ir atsiprašyti, kad rašiau kad abejoju kaip tai padarei, ne kievienam pasiseka toki padaryt. galėsi pasidalinti savo patirtimi su kitomis varstančiomis
Atsakyti