Vienintele, kokiu budu tau RAW pateikti?
O cia mano 5ND dirbtineje sviesoje.
Auto. Visur fokusas i tolelesnes zvakes siuliuka

Lempute

Rankinis

Laukiu vertinimu
Auto. Visur fokusas i tolelesnes zvakes siuliuka

Lempute

Rankinis

Laukiu vertinimu

Man visu ''Gelmes'' labai patinka 
As niekaip nesugalvojau nieko

As niekaip nesugalvojau nieko

Vienas iš šio vakaro WB:

Jei kam reikia, RAW yra. Kaip perduoti ekspertizei 20 MB failą, sunkiai įsivaizduoju.

Jei kam reikia, RAW yra. Kaip perduoti ekspertizei 20 MB failą, sunkiai įsivaizduoju.
Yahoo pastas siuncia failus iki 25 MB

Man tai jau truputį nesąmoningai atrodo, kad reikia kažkam asmeniškai siųsti failą, kad patvirtintų, jog ND atliktas nesukčiaujant
Biškutį, sakyčiau, persistengta...

QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 15, 22:49)
skype.
gmail (ten iki 25mb)
QUOTE(sbo @ 2013 04 15, 22:55)
QUOTE(Maggie @ 2013 04 15, 23:06)
Belieka man sulaukti norinčių atlikti ekspertizę gmailų, skype ar yahoo kontaktų.
Papildyta:
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 15, 23:03)
Man tai jau truputį nesąmoningai atrodo, kad reikia kažkam asmeniškai siųsti failą, kad patvirtintų, jog ND atliktas nesukčiaujant
Biškutį, sakyčiau, persistengta... 

Kiek skaičiau temų, niekam iki šiol nereikėjo to daryti. Čia tik aš pasirodžiau sukčiautoja ir melage, kuri iš pradžių neskyrė baltos spalvos nuo žalios ar raudonos, o po dienos bandymų kažkokiu tai mistiniu būdu išgavo baltą spalvą.
Dziaugiuosi, nesisielok. Cia tai vienokia, tai kitokia diskusija nuolatos iskyla.

Vis girdedavau komentarus, kad merginos atrenka per ne lyg daug nuotrauku, tampa nebeidomu ir nebeskanu žiureti. Pati to irgi ilgai mokiausi ir atrodo pamoka išmokau, tačiau jų dabar lieka tiek mažai, kad net nebėra iš ko rinktis
Nors labai labai tyliai, tačiau atnešu, noras mokytis iš savo klaidų didesnis už viską! Auto

Rarity nuotraukoje modelio veida gal ir blizga, bet tas subtilumas
Alabama modeliukas, net seile tysta...

Nors labai labai tyliai, tačiau atnešu, noras mokytis iš savo klaidų didesnis už viską! Auto

Rarity nuotraukoje modelio veida gal ir blizga, bet tas subtilumas

Alabama modeliukas, net seile tysta...
QUOTE(Alabama @ 2013 04 15, 17:16)
vargshe. man migrena pirma karta gyvenime buvo pries metus, truko 3 dienas, isgeriau visus standartinius vaistus, kurie nepadejo. galvojau numirsiu. bet atradau kazkokius vaistus (priesh keleta menesi vel buvo migrena, bliamba, tikiuosi nebesikartos, gyvenime neturejau su tip problemu), nepamenu pavadinimo, jei reikia, galeciau paziuret, jie ten kazkokie jau labai stiprus, butent migrenai. bet galbut tu "profesionale", nezinau kaip tau, man tai naujiena, bet pasikankinau ziauriai. neisivaizduoju kas butu, jei truktu savaite..
QUOTE(rarity @ 2013 04 13, 19:26)
o man nepatiko

QUOTE(R.i.R. @ 2013 04 12, 10:28)
Nepyk, bet kam rodai, jei daug kas bado akis? man tai tikrai nelabai... pradedant nuo WB, apkarmymo, kur krasciukas paliktas tamsus, baigiant poza ir suknele... tikrai gali geriau...
nu bet tu kai pasakai..

nera tokia bloga foto. ideta pastangu, mintis yra, tiesiog neuzbaigta foto, cia reiketu jau tiesiog PS patirties.
QUOTE(gotte @ 2013 04 12, 20:27)
Dinceli, man truputį kažko neša į pigumą... ir koją kiša apdirbimas. Kaži jeigu pažaisti su textūromis, ale sendinimu, gal išeitų įdomus variantas? ir jeigu versti į JB?
Man žiaurus laiko trūkumas, bet gal pabandyčiau pasižaisti su tavo foto atsiųsk man savo foto ievavphoto(eta)gmail.com jei neprieštarautum įsikišimui
sveikinu su proga nepyk už komentarą
Man žiaurus laiko trūkumas, bet gal pabandyčiau pasižaisti su tavo foto atsiųsk man savo foto ievavphoto(eta)gmail.com jei neprieštarautum įsikišimui
sveikinu su proga nepyk už komentarą

yra truputi, bet gal cia buvo tokia ideja? prisukti plaukai, blizganti suknele. as manau, kad jb butu good. dar kirpciau kaires.
norejau ir as siulyt pazaisti su ta nuotrauka. manau galima kazka ishspaust is foto. laukiu tavo variantu, jei autore sutiko.
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 15, 19:45)
Man tai keista, kad va tarkim Saldžios akimirkos nd su alyvuogėm netinka ne todėl, kad kompozicija nulinė, o todėl, kad alyvuogės per tamsios ir jas reiketų pakeisti žaliomis Tai va žmogus ir toliau tempia ND su ta pačia esmine klaida, daro trečią kart ir trečią kart blogai.
man tai ne kompozicija akis bado. jos nereikalaujam pradzioje. nors jei "perspektyvi naujoke", kartais keliam reikalavimus. nebuna vienos taisykles kiek pastebejau, todel daznau naujokes piktinasi ("man tai neuzskaitet, kai fotografavau statulele" - pavyzdys. ziurint KAIP tai pateikta, nes ir zaisla galima nerealiai nufotografuoti, tik naujokes to tikrai nepadarys, todel ir "uzdraudem" fotografuoti zaislus, statuleles, ausu krapstukus ir t.t.). bet alyvuoges? sudziuvusios, tamsios? o kas per fonas? ir buvo gauti TAIP. as irgi jau tyliu, daznai perskaitau, kai jau buna per velu, bet as pvz tokio ND neuzskaityciau. kompozicijos reikalauti gal ir nereiketu, naujokes juk nustatymu net nezino, ka jau kalbet apie kompoza (is savo patirties kalbu), bet estetikos tikrai galima.
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 15, 19:56)
kokia ta esminė klaida? Atrodo supratau ko reikia iš 2ND , su alyvuogėm per tamsu, perdariau su leliuku, nieks nieko nepakomntavo gal del statulėlės ( nors ten cukrinis lėliukas) tik 1 žmogus tą pasakė, tai perdariau 3 kartą
labai asmenishka echo nuotrauka ir cukrinis leliukas. kuris buvo ko gero ant krykstynu torto? omg. ne ne ne.
QUOTE(Yvette @ 2013 04 13, 06:55)
tavo nuotraukoje turėtų visą dėmesį pasiglemžti akys. Juk jas akcentavai. Nors ir man kiti tavo darbai labiau patiko, na bet ir šis ok. Bet kas nutinka. Vietoj to, kad grožėčiausi vaikučio akimis, mano žvilgsnis lekia link logotipo, neužsistovi ties vaiku.

man kas kliuvo:
1. size
2. opacity (mazinciau)
man tai patinka logotipai. tik labai retai jie buna tokie kokie turetu buti - simple, nice and suitable.
kazkada labai patiko Dalyjos logo http://dalyjos-fotog...e...l/VestuvÄs (ne visas, patiko DALIA ir fokusavimas, toks minimal, idomus ir originalus). Ieva buvo, nepamenu kurios cia, kur logo su gelyte, toks mazas, aki patraukiantis logo. kuri cia is musu? labai knieti prisiminti. Ritos logo labai patiko http://www.flickr.co...in/photostream/ ir tokie paprasti man gerai ziurisi, neblasko visai http://www.flickr.co...in/photostream/ (Kristuko).
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 13, 00:52)
Alabama, apie portretuka...kokybiska, grazu, bet........ man akyse stovi tavieji "Anna ir mociute", "Anna ir dievulis"(su pianinu), is taves as laukiu tokiu nuotrauku... Noris matyti daugiau vaiku gyvenimo, buities, veiksmo. Nesakau, kad negerai kas nors su tokiais portretukais kaip sis, bet...na retai kada jie sudomina... O va tie kur paminejau, tai norejosi ziureti, tyrineti ir grozetis...
Uzsikelei kartele, tai as is taves laukiu daugiau nei kad beveik "pasinis" portretas. Na tikiuos nesupyksi

na as kiek pastebejau, pas Alabama centruotu portretu faze. ir jie geri. bet jau pabodo.. nu kokia si foto butu nuostabi http://www.flickr.co.../in/photostream jei kvadratas, jei daugiau apacios, kaires, kad ir trecd. taisykle.. as, kaip ir Sea girl, noriu daugiau. nes sie vaiku portretai tokie nutapyti, idealus, o as noriu buities, noriu vaikisku juokingu drabuziu, noriu sypsenos arba pasimaivymo. daug yra rimtos Anos. o kur sypsenela?

beje, stengiausi komentuoti objektyviai, galbut bus idomu paskaityt. netaikiau nieko. nu bet tu zinai. nors siais laikais forumuose geriau apsidrausti hehehe.
O kodel simtamete Anna? suintrigavai. as irgi noriu zinoti bajeri

QUOTE(Maggie @ 2013 04 15, 22:43)
Ieva buvo, nepamenu kurios cia, kur logo su gelyte, toks mazas, aki patraukiantis logo. kuri cia is musu? labai knieti
Kiek pamenu tu pirmoji ir Zirzė pasakėte,kad Jums patiko mano logo

http://www.flickr.co.../in/photostream
Kadangi jau apie migreną prakalbot,tai ir aš šiandien kaliau vaistų