Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 04 10, 08:29)
schmoll.gif  aš jau seniai eilėj stoviu  schmoll.gif

Ibučiuosi biggrin.gif atlėksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 10, 09:55)
Ibučiuosi biggrin.gif  atlėksiu biggrin.gif

nebučiuosiu schmoll.gif žinau kad ir taip atlėksi
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 10, 09:00)
nebučiuosiu  schmoll.gif  žinau kad ir taip atlėksi

Reto bjaurumo merga biggrin.gif ale vistiek labai myliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 10, 09:27)
Gavau, gavau, ačiūūūūūūū. Žinai susiplanavom gegužį kelionę i Italiją, susimatysiu su viena forumiete. Mažoji paaugo, vėl galim keliauti. Tai sakau aplankysiu visas užsienyje gyvenančias Smamas biggrin.gif . Tai vyras kai pamatė atviruką, klausia, ar sekanti kelionė į Romą?

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 04 09, 20:18)
Labas vakaras.

Aš šiandien irgi gavau!!!!  bigsmile.gif  thumbup.gif Atnešė ryte į namus paštininkė ir kaip nudžiugau, kad kaip ir žiemą gavau iš vitorijos09 ...  thumbup.gif  wub.gif  Tokia nuotaikonga vasariška nuotrauka!!!  bigsmile.gif O vaikutis, kai pamatė, tik nušvito akytės ir vis prieina prie šaldytuvo dabar pasižiūrėti...  thumbup.gif  wub.gif AČIŪ...  4u.gif

Smagu, kad patiko 4u.gif blush2.gif
Kai ištraukiau tavo numeriuką, juokavau, kad dabar kai bus mainai ir vėl turiu tave ištraukti, kad galėtum mano darbų parodą pasidaryti biggrin.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif
O siunčiau šią foto:
user posted image
Atsakyti
As tai ziauriai laiko neturiu, apsikrovus reikalais, nenuvaziuosiu snd vel pas mociute verysad.gif Bet taip nekantru, kokia foto gavau, kad skambinausi vakar ir telefonu kamantinejau, kas ten, tik mociutei sunkiai sekesi isaiskinti biggrin.gif Sako trys paveiksliukai, du nesuprantu nieko, o viename grazus ryzhas katinas biggrin.gif

Mes birzelio 8 d.skrendam i povestuvine kelione, i Graikija, Koso sala, imsiu fotika, svajoju isiamzinti graziu vaizdu, nes esu buvus Kretoje, groziu grozis wub.gif tik beda, kad rankinis bagazas, o fotikas 1 kg sveria unsure.gif
Atsakyti
5ND WB ekspertams (pataisytas)
WB natūraliame apšvietime
Auto
user posted image
Debeselis
user posted image
Rankinis nustatymas
user posted image
Atsakyti
labas rytas, atėjau pasidžiaugti, gavau mainų nuotrauką thumbup.gif ačiū Zirzei už labai gražią ir pavasarišką nuotraukytę 4u.gif

Mano nuotraukytė kaip matau dar nepasiekė gavėjos, kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Ir aš gavau! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Ir pas mane pavasaris! bigsmile.gif
Ačiū, jaukuciuk!
Atsakyti
laba dienele smile.gif kaip smagu, kad visos dziaugetes mainu fotom, net ir as su jumis dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Sbo, as taip pat i kosa smile.gif tik kita savaite smile.gif ir taip pat galvoju, ka daryti su fotiku. Bet labiau linkus neimti. Nes skrendam su draugais, ne su seima, tai paskui vienas galvos skausmas - nesiotis, saugoti.. Su seima tai net negalvociau...

Motorela, taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 10 balandžio 2013 - 11:19
QUOTE(motorela @ 2013 04 10, 11:15)
5ND WB ekspertams  (pataisytas)
WB  natūraliame apšvietime

netikrinau su pipete, bet taip smile.gif
Atsakyti