Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 23:15)
Perdaryk natūralią. Dirbtinė gerokai geriau atrodo smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai abieju nereikia perdaryt smile.gif Duokit dirbtiniam WB kas dar viena TAIP smile.gif
Atsakyti
niu paskutinis bandymas smile.gif

tiesiog šakutė

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2013 04 09, 22:23)
drinks_cheers.gif tikrai abieju nereikia perdaryt smile.gif Duokit dirbtiniam WB kas dar viena TAIP smile.gif

aš duodu taip wink.gif
Atsakyti
Aciu uz 3taip dirbtinei sviesai.
Atsakyti
Afre nuostabi nuotrauka !

Vieninteles sakutes fainios smile.gif

QUOTE(Edeva @ 2013 04 09, 13:13)
4u.gif  biggrin.gif uzbegu pasidziaugt ponas pastininkas atnese ir man mainu foto  thumbup.gif aciu veronika deja fl nerandu jos  blush2.gif

O nesitikejau, kad jau gausi taip greitai. Mano Flickr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika~: 09 balandžio 2013 - 23:26
Aš noriu savo gėlaites pasirodyt ax.gif Pirmąkart pabandžiau smile.gif

user posted image

user posted image

Antroje fokuso trūksta tam pagrindiniam žiedelyje.. bet vis tiek patinka man, patinka spalvos ir patinka kaip viskas taip švelniai paplaukę.. smile.gif Beje, labai labai nedaug šita antroji foto koreguota. Nustebau atsidarius fotkes kompe, ten toks apšepęs krūmelis buvo.. iš pirmo žvilgsnio visai neatrodė fotogeniškas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 10 balandžio 2013 - 04:07
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 09, 09:21)
Žinai, kai tiek laiko žmogų pažįsti virtualioje erdvėje, nori nenori susikuri jo paveikslą. Tu man visada švelni, trapi, moteriška( gerąja prasme)mergaičiukė, su labai stipriu vidiniu užtaisu.
Tavo auto man švelnus ir nekaprizingas. Ta kriauklė , regis toks banalus iki skausmo užfotografuotas objektas taip gražiai čia nutūpęs, lūpos labai gražiai. Iki pilno grožėjimosi man norisi palikti lūpas, kriauklę, kraštelį rankšluosčio, nuogus pečius - kitaip taraiant norisi man čia stambaus plano smile.gif

Uz ta mergaičiuke tai man norisi Tave isbuciuoti biggrin.gif
Del stambaus plano sutinku, pasimeta ta kraiukle cia...jau ir flickr merginos sake, bet va bandziau karpyt tai kokybe dingsta nes ziauriai apsikarpo. Isvada- kita kart nufotografuoti geriau ax.gif Aciuuu 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 04 09, 12:08)
tai ta proga šiandien žaidinėjau šakučių tema smile.gif

sakutes kaip nerealiai tas sakutes parodei bigsmile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 04 09, 12:45)
Sea Girlfainas auto o žodis havajai eina sau kaip faina

Nu tai tik zodis, pati matei as tik vonioj sededama apie tai svajoju biggrin.gif Geografiskai gal ir ne taip toli, bet va as Havaju silumos nejauciu kol kas biggrin.gif O siaip tai mums turbut Meksika arciau...na bent jau financiskai lengviau pasiekiama biggrin.gif

Dar karta aciu visoms pakomenatavusioms tiek cia, tiek flickr 4u.gif

p.s. as dar negavau mainu foto, bet ir nelaukiu taip greitai nes toli esu, nors ir laaabai laukiu bei nekantrauju rolleyes.gif
As saviske issiunciau ta savaite pries velykas, labai jaudinuosi iki kol gaus mano mergaite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 10 balandžio 2013 - 06:55
QUOTE(Kriaka @ 2013 04 09, 23:16)
O, tai dar zmoniska kaina, kaip uz medi  thumbup.gif , o kokie ismatavimai? Man uz 130 pakabinama is MDF paskaiciavo 1800 be rankeneliu. Ir galvoju ane per daug?  g.gif
Mano vyresneliui Skrut salino pries 6 metus, neturejau ne vieno priekaisto jam  4u.gif

Aš pasiėmiau mainų foto. clap.gif
Neveltui tiek laukiau. Kokį grožį gavau... Ir dar kokį atviruką,
Labai ačiū už grožius ir palinkėjimus Erikamajai
Atsakyti
labas rytas,

AAAAAAAAAAaaaaaa gavau iš aš savo mainų foto!!!! Ačiū voveraitei wub.gif
Atsakyti
Va, rodau grožius:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 04 09, 12:32)
Erika, o atvirukas neiškrito iš voko? gavai?  g.gif blush2.gif

Gavau, gavau, ačiūūūūūūū. Žinai susiplanavom gegužį kelionę i Italiją, susimatysiu su viena forumiete. Mažoji paaugo, vėl galim keliauti. Tai sakau aplankysiu visas užsienyje gyvenančias Smamas biggrin.gif . Tai vyras kai pamatė atviruką, klausia, ar sekanti kelionė į Romą?

QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 10, 06:40)
Uz ta mergaičiuke tai man norisi Tave isbuciuoti  biggrin.gif

Tai teks man ir Tave aplankyt biggrin.gif
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 10, 07:30)
Aš pasiėmiau mainų foto.  clap.gif
Neveltui tiek laukiau. Kokį grožį gavau... Ir dar kokį atviruką,
Labai ačiū už grožius ir palinkėjimus Erikamajai

Na va, pagaliau. Siunčiau registruotą, kaži kodėl į namus tik neatnešė...?
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 10, 09:27)

schmoll.gif aš jau seniai eilėj stoviu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 10, 08:27)
Gavau, gavau, ačiūūūūūūū. Žinai susiplanavom gegužį kelionę i Italiją, susimatysiu su viena forumiete. Mažoji paaugo, vėl galim keliauti. Tai sakau aplankysiu visas užsienyje gyvenančias Smamas biggrin.gif . Tai vyras kai pamatė atviruką, klausia, ar sekanti kelionė į Romą?

Biški pavydžiu jums tos kelionės ir susitikimų smile.gif Gal su dviem forumietėm pavyks sustikti wink.gif
Atsakyti