Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2013 04 09, 20:58)
Tikrinau su pipete, dirbtiniam daug arciau 255, bet ir naturaliam neblogai smile.gif

Ką reiškia tikrinti su pipete? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Jurzole, labai ačiū už nuotraukas 4u.gif nuostabios, kaip ir maniau.
Mano atvirukas, tikro atviruko pavidale, irgi iškeliavo. Netoli esi tai gal poryt pasieks.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 21:21)
Man atrodo, kad užtenka tiek 

Bet juk ir neturi buti 255, turi buti arti tik. Taip, naturaliam apsvietime viena puodelio puse prisigaude spalvu, bet kita visai arti. smile.gif As linkusi uzskaityti smile.gif

QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 09, 21:36)
Ką reiškia tikrinti su pipete? blush2.gif  ax.gif

Su PS pagaliau ismokau patikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 09, 05:57)
mano vyras nesupranta, kai aš sakau, kad šito savo mažo mini nešiojamo į jokį kitą kompą neiškeisčiau  biggrin.gif  Man jie nerealūs. Ir foto su juo tvarkau, žinoma kiek aš ten jas tvarkau.... ir žiūrinėju įvairius psl.

koks ten pas tave tas mažas kompas?

Patiko vienintelės ir Mangutės šakutės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 09, 20:55)
Man ši foto patinka tuo, kad pagautas metimo kreidelių momentas. Gal galite patarti kaip fotkinti? Ar stengtis pilnai su vaiku ar pati kritimo momentą?
Va įdedu foto smile.gif

man labiau patinka, kai nesimato viso vaiko, o tik rankytė su kreidelėm

QUOTE(isora @ 2013 04 09, 21:18)
Teka , juk sakiau aš, na iš manęs ne mokytoja, bet ir Say sakė, bent techninę pusę plius minus išmanau, gi sakiau rašyk bent per milimetrą gal padėsiu, rašiau AŽ, skype ieškojau, na aišku ne lygis tokia padėja, bet gi blogiau nebus, kai nori tai beldi bile kur, kas tik bent kiek indėlio į fotografiją duot gali, aš tai nagla, veržiuos visur..  biggrin.gif

tai kad rašiau, tu manęs kaip ir nematei. o aš ne tokia naglai kaip tu. reiks taisytis smile.gif
Atsakyti
na ir diskusija uzvire su mano 5nd smile.gif kazi bus 3taip
Atsakyti
motorela, as linkusi buciau, kad perdarytum, man zaliuoja, o ir kitos gi kankinosi su tuo nd bet padare kaip reikia, tai manau gal isimciu jokiu nereik daryt ir dabar atliekancioms. Kad ismoks blogiau nebus gi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 04 09, 17:06)
Pasala. Planas: nusmeigti.

irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 09, 20:44)
Jurzole, labai ačiū už nuotraukas  4u.gif  nuostabios, kaip ir maniau.
Mano atvirukas, tikro atviruko pavidale, irgi iškeliavo. Netoli esi tai gal poryt pasieks.

O, kaip greitai atkeliavo bigsmile.gif Smagu, kad patiko, ir tikiuosi, labai nenuvyliau, atsiuntusi tiesiog atviruko formato nuotraukas, o ne tikrą atviruką. Tik gavus sayonaros atviruką, susigaudžiau, kad galėjau gi ir aš tikrą atviruką atspausdinti... na tiek to, gal kitąkart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 04 09, 20:20)
tai is tos nuotraukytes gal i voka ir ta pacia aguona ideji, gaila truputi patrupo ax.gif

Blyn, taip ir galvojau, kad reikia voko su puslelėmis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 09, 21:01)
motorela, as linkusi buciau, kad perdarytum, man zaliuoja, o ir kitos gi kankinosi su tuo nd bet padare kaip reikia, tai manau gal isimciu jokiu nereik daryt ir dabar atliekancioms. Kad ismoks blogiau nebus gi. smile.gif

na kaip suprantu turiu 2 taip ir viena ne. as neprasau jokios isimties. o zaliuoja naturalioj sviesoj ankinis nustatymas? ar ir dirbtinej sviesoj nepationka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 09, 22:00)
na kaip suprantu turiu 2 taip ir viena ne. as neprasau jokios isimties. o zaliuoja naturalioj sviesoj ankinis nustatymas? ar ir dirbtinej sviesoj nepationka?  g.gif

Perdaryk natūralią. Dirbtinė gerokai geriau atrodo smile.gif
Atsakyti