Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2013 04 09, 15:17)

Yvettės duota užduotis: knyga, manoji foto sulaukė tiek žvaigždučių,kad nu negaliu ir čia nepasirodyti  blush2.gif

bigsmile.gif thumbup.gif super
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 04 09, 13:17)
Sveikos 4u.gif
Yvettės duota užduotis: knyga, manoji foto sulaukė tiek žvaigždučių,kad nu negaliu ir čia nepasirodyti  blush2.gif

Nuostabi nuotrauka, idėja super. Aga, daviau zviozdą flikrėj jai ir aš smile.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 04 09, 14:06)
Afrės patarimu padariau kvadratą wink.gif

Fainai kaip.
Atsakyti

QUOTE(Ka @ 2013 04 09, 04:12)
Netrumpas dar sąrašėlis, netrumpas. Bet smagu daros, kad jau nemažai ir išbraukta kaip išsiuntę/gavę.  bigsmile.gif

as savo issiunciau balandzio 3d, bet labai keista, tikrinu su numeriuku vis ir nesikeicia israsas, dar nerodo, kad issiusta is "sorting facility" unsure.gif as jau tikejausi, kad panasiai tokiu metu turetu gauti verysad.gif

Labai patiko merginu sakutes drinks_cheers.gif

Afre, nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 04 09, 19:41)
PASIEMIAU IS PASTO JAU MAIU FOTO, DEKOTI UZ NUOTRAUKYTE, KURIA GAVAU TURIU DINCELIUI, na zinokit koks malonumas gauti kazka, o jau laiskutis, kad graziai parasytas, atplesiau ir ziuriu mano rastas smile.gif))))), buk gerute i SM idek pati nuotraukyte  4u.gif

Smagumelis 4u.gif svarbiausia ne nuotraukytė, o kas norėta ja pasakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Afre, bellissimo!, koks elegantiskas, melancholiskas skrydis, labai patiko. Isradingumas pavydetinas.

Patiko sakuciu variacijos. Visos, o - ypac - Vieninteles (ir foto, ir grafiskai).

Dziaugiuosi uz Dziaugiuosi smile.gif Neprireike dar 500 kadru?

O as... не хочу учиться,а хочу жениться biggrin.gif Laikinai likau be aparato ir gerokai liudziu. Uztat pasideliojau mintis, dekoracijas, pazaidziau su muiline ir atsidesiu skaitiniams.

Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 04 09, 20:18)
Smagumelis  4u.gif  svarbiausia ne nuotraukytė, o kas norėta ja pasakyti  lotuliukas.gif

tai is tos nuotraukytes gal i voka ir ta pacia aguona ideji, gaila truputi patrupo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 04 09, 17:08)
Uzskaitau abu. 4u.gif

Aciu
gal dar gali kas zvilgtereti 5ND 11psl.
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 09, 19:35)
Aciu
gal dar gali kas zvilgtereti 5ND  11psl.

Man į žalią traukia smile.gif sunku fotografuoti tokius blizgius daiktus, jie renka visas aplinkines spalvas, atspindi viską aplink
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

2ND dar nenešu, nes nieko gero nepadariau 4u.gif

AFRĖ nuostabi foto 4u.gif

Buvome pasivaikščiuoti ir užsukome kavos į hesburger, kol mes gėrėm kavke mažius pažaidė

Man ši foto patinka tuo, kad pagautas metimo kreidelių momentas. Gal galite patarti kaip fotkinti? Ar stengtis pilnai su vaiku ar pati kritimo momentą?
Va įdedu foto smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 20:54)
Man į žalią traukia smile.gif sunku fotografuoti tokius blizgius daiktus, jie renka visas aplinkines spalvas, atspindi viską aplink

Tikrinau su pipete, dirbtiniam daug arciau 255, bet ir naturaliam neblogai smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Štilis mano fronte.. biggrin.gif Niekada nepamiršiu vuniščia komentaro, kuris dabar vėl lblb tinka " Dar neišsirito iš lėliukės stadijos,o jau kamuoja kūrybinės kančios.." lotuliukas.gif Bet ryt išjudėsiu su šakutėm, po truputi ateis pavasaris ir į mano dūšią ir akiratį, o tai dabar fotografuoju,kad nepamiršt pačio proceso. biggrin.gif

Džiugu užeiti ir matyti tiek daug nuotraukų ir komentarų ir namų darbų su TAIP ir džiaugsmo sulaukus nuotraukyčių.. thumbup.gif wub.gif

Aš šiandien irgi gavau!!!! bigsmile.gif thumbup.gif Atnešė ryte į namus paštininkė ir kaip nudžiugau, kad kaip ir žiemą gavau iš vitorijos09 ... thumbup.gif wub.gif Tokia nuotaikonga vasariška nuotrauka!!! bigsmile.gif O vaikutis, kai pamatė, tik nušvito akytės ir vis prieina prie šaldytuvo dabar pasižiūrėti... thumbup.gif wub.gif AČIŪ... 4u.gif

Šaunuokė Afre , labai pavyzdingai atlieki visas užduotis, net pavydu.. thumbup.gif Vienintelės šakutės irgi superinės.. thumbup.gif

Teka , juk sakiau aš, na iš manęs ne mokytoja, bet ir Say sakė, bent techninę pusę plius minus išmanau, gi sakiau rašyk bent per milimetrą gal padėsiu, rašiau AŽ, skype ieškojau, na aišku ne lygis tokia padėja, bet gi blogiau nebus, kai nori tai beldi bile kur, kas tik bent kiek indėlio į fotografiją duot gali, aš tai nagla, veržiuos visur.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 04 09, 19:58)
Tikrinau su pipete, dirbtiniam daug arciau 255, bet ir naturaliam neblogai smile.gif

Ir aš pažiūrėjau smile.gif Dirbtiname geriau, natūraliame blogiau, bet abiejuose žalios daugoka. Nors iš esmės manau, kad galima užskaityti, nes aišku, kad esmė pagauta. Bet čia jūs paskutiniu metu labai griežtai vertinate rolleyes.gif

Na va, pažaidžiau truputį - viršuje idealiai balta, t.y. RGB skaičiukai vienodi visoje foto, apačioje tai kas yra. Kai taip sudedi - matosi, kad ne balta, bet kiek reikia to idealo, tai nežinau.
Man atrodo, kad užtenka tiek

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 09 balandžio 2013 - 20:31