Dziaugiuosi, uzduotį supratai, atlikai, beeeett.. lenda žalias kraštas, foto tamsios ir laaaaabai neįdomios ;/
QUOTE(Mangute @ 2013 04 09, 18:48)
Dziaugiuosi, uzduotį supratai, atlikai, beeeett.. lenda žalias kraštas, foto tamsios ir laaaaabai neįdomios ;/
Žalias kraštas yra to paties fono dalis, ne dirbtinė sienelė ar kažkas kitko

GAVAU PRANEŠIMĄ.
Ryt lėksiu į paštą.

Turiu dar tokį (bet jau bijau rodyti...)

man šitas variantas geresnis

dziaugiuosi uzskaitau arbatinukus

Džiaugiuosi arbatinukams Taip

QUOTE(Afrė @ 2013 04 09, 16:17)
Sveikos
Yvettės duota užduotis: knyga, manoji foto sulaukė tiek žvaigždučių,kad nu negaliu ir čia nepasirodyti

Yvettės duota užduotis: knyga, manoji foto sulaukė tiek žvaigždučių,kad nu negaliu ir čia nepasirodyti

nu kokia saunuole, darai stebuklus, suzaveta

QUOTE(Mangute @ 2013 04 09, 17:06)
Nu Afre, fantastika!!!
Papildyta:
Vėl šakutės
Pasala. Planas: nusmeigti.
Afrės patarimu padariau kvadratą
Papildyta:
Vėl šakutės

Pasala. Planas: nusmeigti.
Afrės patarimu padariau kvadratą

tik paziurekit, paprastos sakutes o jau kokios fotogeniskos ir kiek galima su jom nuveikti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 09, 18:41)
Sveikos,
Aš vėl čia su savo 3ND
Aš vėl čia su savo 3ND

ziuejosi ir pirmas variantas, bet antras dar geriau, TAIP
PASIEMIAU IS PASTO JAU MAIU FOTO, DEKOTI UZ NUOTRAUKYTE, KURIA GAVAU TURIU DINCELIUI, na zinokit koks malonumas gauti kazka, o jau laiskutis, kad graziai parasytas, atplesiau ir ziuriu mano rastas

QUOTE(Mangute @ 2013 04 09, 19:34)
QUOTE(Edeva @ 2013 04 09, 19:36)
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 09, 19:40)
Ačiūūūūūū... Neįsivaizduojate, kokia aš laiminga

Dziaugiuosi arbatinukai zymiai geriau - taip.
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 09, 19:42)
Įsivaizduoju

Nu kaip matau post.lt mano siuntinukas irgi jau turejo pasiekti gaveja. Bais smalsu ar labai nenuvyliau 
Papildyta:
Jusu kas daret foto su sakutem nustebino labai labai, pasirodo koks fotogeniskas daiktas. Reiks ir man gal isbandyti jas.

Papildyta:
Jusu kas daret foto su sakutem nustebino labai labai, pasirodo koks fotogeniskas daiktas. Reiks ir man gal isbandyti jas.