Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dincelis @ 2013 04 09, 14:31)
Sėdžiu ir šypsausi perskaičiusi šį sakinį... įsivaizduoju, kokia SAY turėtų būti laiminga, kad šitiek norinčių ... susipažinti, susidraugauti, pasidalinti, išmokti, pasisemti jos patirties.

pas mane dabar dvi grupės kaip ir. viena labiau prie pradedančių, kita prie patyrusių.
žinai, man laimė tai tokia.. su atsakomybe.. unsure.gif nors aišku malonu bus, jeigu galėsiu kažkam padėti taip, kad pasijustų.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 09, 14:24)
parašyk man į AŽ savo skaipą

ir VSIO, mano lariokas uždarytas, mokykla perpildyta, vaikai sėdi dviem aukštais biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Baisiausiai dėkoju clap.gif notworthy.gif

Atsakyti
Alabama ačiū ačiū ačiū 4u.gif , šnd pasiėmiau atvirukus, nuostabūs, kvepiantys vasara wub.gif wub.gif wub.gif clap.gif vacation1.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vienintelės šakutės super, kai pamačiau maža ikoną foto, galvoju nu kokį ten senovines šukas nufotkino, o pasirodo šakutės thumbup.gif

Rarity, kas ir kiek kibo prie ko, man tai kažkas tokio wub.gif Ir Tau pasisekė su Say thumbup.gif

Patikrinau paštą, deja, mainų foto neradau, bet aš dar kantri, matomai verta laukti biggrin.gif

Yvettės duota užduotis: knyga, manoji foto sulaukė tiek žvaigždučių,kad nu negaliu ir čia nepasirodyti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 04 09, 15:17)
Yvettės duota užduotis: knyga, manoji foto sulaukė tiek žvaigždučių,kad nu negaliu ir čia nepasirodyti  blush2.gif

saunuole, labai grazu.PASAKA
Atsakyti
Rarity, kas ir kiek kibo prie ko, man tai kažkas tokio  wub.gif Ir Tau pasisekė su Say thumbup.gif

Yvettės duota užduotis: knyga, manoji foto sulaukė tiek žvaigždučių,kad nu negaliu ir čia nepasirodyti  blush2.gif

Ačiū smile.gif Taip, su Say pasisekė bigsmile.gif

Oho, kaip super. Fantazija tikrai negali skųstis ir atlikimas puikus thumbup.gif
Kur dedate foto? įdėk nuorodą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 09 balandžio 2013 - 15:38
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 15:33)
Ačiū smile.gif Taip, su Say pasisekė  bigsmile.gif

Oho, kaip super. Fantazija tikrai negali skųstis ir atlikimas puikus   thumbup.gif
Kur dedate foto? įdėk nuorodą

Kaip ir visi flickeris wink.gif
Bent jau Tavo foto stebiu FB mirksiukas.gif

Trūkumų yra, bet idėją išpildžiau ax.gif

Motorela, dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 09 balandžio 2013 - 15:45
Nu Afre, fantastika!!!
Papildyta:
Vėl šakutės smile.gif

Pasala. Planas: nusmeigti.

Afrės patarimu padariau kvadratą wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 09, 14:32)
pas mane dabar dvi grupės kaip ir.

rytinė ir vakarinė? lotuliukas.gif

žaviuosi paskutiniais Tavo darbais mirksiukas.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 04 09, 16:06)

Vėl šakutės smile.gif

Pasala. Planas: nusmeigti.

smagi foto thumbup.gif
Atsakyti
Laba merginos, labai malonu...tikrai nesitikejau tiek daug teigiamu komentaru siam auto(man auto fotografuoti tai kaip nemokanciam dvirati minti... biggrin.gif )
Kurios nematot, mano flickr yra cia idekit i kontaktus, o as siandien kai turesiu laiko pazymesiu visas kaip friend ir matysit. Tiesa jei jusu flickr vardas yra kitoks nei nikas SM parasykit, nes megstu zinoti ka jungiu 4u.gif
Dabar begu....reikia vaikus i mokykla isleisti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 09, 15:31)
5ND WB ekspertams  smile.gif

Uzskaitau abu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš vėl čia su savo 3ND blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti