motorela - TAIP
*Lollipop* - nesu tikra, kaip ir viskas teisingai, bet nelimpa Gal, kad fokusas nuo meduolių pabėgęs. Pirmoje ir antroje foto keitei šakas fone, ar fotografavimo kampą?
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 09, 14:36)
Nu zinokit esu tundra turbut, bet kaip flickr parodyt ka gavau?
girdetas zodis tundra, savaitgali ne karta girdejau , na kas tau atsiunte ieij i flick gar rasi ten foto ir idesi, jai ne, gali paprasyti siuntejos kad idetu pati
QUOTE(sayonara @ 2013 04 09, 13:43)
žinok, aš labai bijau, kad fotografuodama vestuves savęs ta grynąja prasme neatrasi. t.y. gali ištobulinti savo to žanro fotografijų stilių, pasiekti maksimalią kokybę, padaryti žmones laimingus, jaustis atlikusi getrai darbą, bet vis tiek esi labai stipriai apribota žanro, siužetų, tradicijų, ceremonijos ypatumų, pasikartojimų, jaunųjų pageidavimų. nes tai ir yra amatas.
jei nori atrasti save, ark alternatyvią vagą paieškoms ir pamiršk vestuves susitaikyk su mintimi, kad tai yra visų pirma amatas, ir nieko gėdinga tame nėra, svarbu jį gerai daryti. o SAU fotkinti yra visai kas kita, geriausia, kai su darbu tai nesusiję. mano tokia nuomonė. todėl tikriausiai niekada nėjau ir tikiuosi neiti į komerciją. kad hobis nevirstų darbu.
aš galiu pabandymui duoti Tau kokią užduotį, jei nori, bet pagailėkit ir manęs
jei nori atrasti save, ark alternatyvią vagą paieškoms ir pamiršk vestuves susitaikyk su mintimi, kad tai yra visų pirma amatas, ir nieko gėdinga tame nėra, svarbu jį gerai daryti. o SAU fotkinti yra visai kas kita, geriausia, kai su darbu tai nesusiję. mano tokia nuomonė. todėl tikriausiai niekada nėjau ir tikiuosi neiti į komerciją. kad hobis nevirstų darbu.
aš galiu pabandymui duoti Tau kokią užduotį, jei nori, bet pagailėkit ir manęs
Buvau surašiusi visą traktatą atsakydama, bet persigalvojau
Jei leisi savęs nepagailėti, tai labai norėčiau gauti kokią užduotį
Dekui Krispuka uz pastebejimus, na tada laukiu dar komentaru, jei netiks begsiu perdaryti
QUOTE(krispuka @ 2013 04 09, 13:45)
motorela[/b] Taip
ACIU
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 13:47)
motorela - TAIP
ACIU
turiu 2taip gal kas 3 duotu
Na kaip supratau nekas su tuo mano ND, bandysiu tada perdaryti
rarity nemazai kadru padariau darant si ND viena kart koregavau sakas, net nepastebejau kad dvi foto paemiau is skirtingu seriju..
rarity nemazai kadru padariau darant si ND viena kart koregavau sakas, net nepastebejau kad dvi foto paemiau is skirtingu seriju..
motorela - Taip
QUOTE(Miraval @ 2013 04 09, 14:02)
motorela - Taip
ACIU
susikeliau 5nd, speju bus grybu grybas
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 13:54)
Buvau surašiusi visą traktatą atsakydama, bet persigalvojau
parašyk man į AŽ savo skaipą
ir VSIO, mano lariokas uždarytas, mokykla perpildyta, vaikai sėdi dviem aukštais
QUOTE(sayonara @ 2013 04 09, 14:24)
ir VSIO, mano lariokas uždarytas, mokykla perpildyta, vaikai sėdi dviem aukštais
QUOTE(sayonara @ 2013 04 09, 15:24)
Sėdžiu ir šypsausi perskaičiusi šį sakinį... įsivaizduoju, kokia SAY turėtų būti laiminga, kad šitiek norinčių ... susipažinti, susidraugauti, pasidalinti, išmokti, pasisemti jos patirties.
5ND WB ekspertams
WB natūraliame apšvietime
Auto
Debeselis
Rankinis nustatymas
WB dirbtiniame apšvietime
Auto
Lempute
Rankinis nustatymas
WB natūraliame apšvietime
Auto
Debeselis