Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 04 09, 13:03)
baik Tu juokus su tom mokytojom biggrin.gif

Say, būk mano mokytoja, ką.... blush2.gif
Man reikia kritiško žvilgsnio, užduočių, kitokio - nestandartinio požiūrio. Aš gerai žinau kaip fotografuoju ir tai manęs netenkina - reikia kažko... Kaži Lietuvoje niekas neorganizuoja mokymų internetinių. Galima būtų mokytis kažkur kitur, bet su anglų biški ne visai viskas tobula biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 04 09, 12:47)
motorela, uzskaitau 4u.gif

Aciu

ir aciu visoms uz kritika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 13:06)
Say, būk mano mokytoja, ką....  blush2.gif
Man reikia kritiško žvilgsnio, užduočių, kitokio - nestandartinio požiūrio. Aš gerai žinau kaip fotografuoju ir tai manęs netenkina - reikia kažko...

nu *****, Tu gi komercininkė, aš - priešingybė tam....... bijau, kad drošiu Tave dėl komercinio kampo, o Tu pyksi, kam į savo "tuos mIAnus" Tave tampau.. lotuliukas.gif

aš žmonėms, kurie pasiekę Tavo lygį, labiausiai siūlyčiau susiporuoti tarpusavyje ir viena kitai duoti užduotis ir kritikuoti. mano galva, būtų labai naudinga, nes ir kampą kitokį gautum, ir komentuotum pati iš kito kampo kitam žmogui, užduotis ir atliktum, ir vykdytum. pati žinai, ką iš pažįstamų gali kalbint smile.gif

Atsakyti
Sveikutes,

4ND 3 praleidau, nes kaip minejau neturiu zoominuko.. tai gal manes pagaliais neapmetysit biggrin.gif mazius vis kesinosi suvalgyti mano siuos ND, teko greitai suktis biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Rodau kita 4ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ar reikia dar modelio Yvettei? ax.gif
Atsakyti
Nu zinokit esu tundra turbut, bet kaip flickr parodyt ka gavau?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 09, 13:14)
nu *****, Tu gi komercininkė, aš - priešingybė tam....... bijau, kad drošiu Tave dėl komercinio kampo, o Tu pyksi, kam į savo "tuos mIAnus" Tave tampau.. lotuliukas.gif

Ot kokia tongue.gif O aš gal ir noriu biški kokių mIAnų išlaužt...
Jei rimtai, tai nerandu savęs. Žinau, kad nufotografuoju normaliai, žmonės patenkinti, o aš ne sad.gif
Trūksta cinkelio, mIAno ... Norisi nufotografuoti pvz. vestuves taip, kad ir jaunoji būtų patenkinta, bet ir aš būčiau ne amatininkė, o kūrėja
Atsakyti
Labas.

rarity, pirma man faina, antrojoje norėtusi labiau apšviesto veido o ne pažasties smile.gif

fainos vienintelės šakutės smile.gif

kristukass, nestebini su savo auto išvis, visuomet (beveik) šiek tiek praverta burna, vienaip ar kitaip atversta galva, tas žvilgsnis toks. Norėtųsi daugiau kažko iš tavęs tongue.gif

kas dar kas dar... pamiršau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 09 balandžio 2013 - 13:40
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 13:37)
Ot kokia  tongue.gif  O aš gal ir noriu biški kokių mIAnų išlaužt...
Jei rimtai, tai nerandu savęs. Žinau, kad nufotografuoju normaliai, žmonės patenkinti, o aš ne sad.gif
Trūksta cinkelio, mIAno ...  Norisi nufotografuoti pvz. vestuves taip, kad ir jaunoji būtų patenkinta, bet ir aš būčiau ne amatininkė, o kūrėja

žinok, aš labai bijau, kad fotografuodama vestuves savęs ta grynąja prasme neatrasi. t.y. gali ištobulinti savo to žanro fotografijų stilių, pasiekti maksimalią kokybę, padaryti žmones laimingus, jaustis atlikusi getrai darbą, bet vis tiek esi labai stipriai apribota žanro, siužetų, tradicijų, ceremonijos ypatumų, pasikartojimų, jaunųjų pageidavimų. nes tai ir yra amatas.

jei nori atrasti save, ark alternatyvią vagą paieškoms ir pamiršk vestuves smile.gif susitaikyk su mintimi, kad tai yra visų pirma amatas, ir nieko gėdinga tame nėra, svarbu jį gerai daryti. o SAU fotkinti yra visai kas kita, geriausia, kai su darbu tai nesusiję. mano tokia nuomonė. todėl tikriausiai niekada nėjau ir tikiuosi neiti į komerciją. kad hobis nevirstų darbu.

aš galiu pabandymui duoti Tau kokią užduotį, jei nori, bet pagailėkit ir manęs biggrin.gif
Atsakyti
Lolipop as susilaikau del tavo nd, man fonas su objektu nedera ir atroo ciuozia i kaire truputi, na lauk ka kitos pasakys 4u.gif

motorela
Taip smile.gif
Atsakyti
R.i.R. - kaip AČIŪ už tokį išsamų komentarą! kaip įdomu paskaičius vis naujus komentarus vis naujai pažiūrėt į savo nuotrauką!

QUOTE(vienintelė @ 2013 04 09, 12:45)
Miraval su auto nepaprasta, pabandyk kita kart labiau atsipalaiduot, ranja labai dirbtinai dabar atrodo

4u.gif tikrai sunku atsipalaiduot, nors rodos ir mėgaujuos, bet... auto ir dar prieš veidrodį tikrai sunku...turbūt be veidrodžio dar sunkiau, nes tik gali spėliot kaip atrodai, bet gal to natūralaus atsipalaidavimo daugiau būtų veide, akyse, rankose... niekad savęs nemėgau nuotraukose...

nu šakės kokios fainos šakutės thumbup.gif

darkart labai ačiū visoms! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 09 balandžio 2013 - 13:48