QUOTE(JurSan @ 2013 06 05, 20:12)
Sveikutes.
Mjo be vandens tikrai ne kas. Bet aš tai darbe turiu dušus ir galiu nusiprausti. Tik kad namie maže nepatogu prausti.
Eh pas mane fronte nieko naujo.Remontas kaip ir baigtas liko tik lubas.Bet čia jau bus kai vyras ir komandiruotės gryž.
Darbe viskas lig gerai.
Su sveikata išsityriau tai išaiškėjo jog mano galvos svaigymu priežastis yra vienos puses kraujagyslė susiaurėjusi nuo gimimo o iš kitos puses kraujagyslė eina ir po apačios kitu.Tai kai laikau galva netaisiklingai tai užsispaudžia ir negauna smegenys deguonies. Išrašė vaistu ir tiek.
Užsiemusi na aš taip pat ne vietynė esu.Bet jau čia gyvenu ilgai. Man patinka gamta. Mokyklos ir darželiai ir pardės vietoj.Tik kad vakarais geriau vienai nevaikščioti. Nes gauti galima per galva. Nors tokiu ivykiu buna visur.
O tuos vaistus dabar taip ir reikės gerti? Pastoviai?
Papildyta:
QUOTE(agne_ja @ 2013 06 05, 15:44)
Sveika,
Gimiau, augau ir gyvenu čia, na nesiskundžiu, ežeras šalia, gamtos daug, parduotuvės, mokyklos yra, darželis jau antras pagaliau atsirado....pramogos, būreliai, ir visa kita tik Vilniuje, na, bet jis netoli

o kurioj pusėj planuojate? Lentvary, ar Kilimuose
Būrelių tai yra ir Lentvaryje vaikams

Taip pat moterims joga, aerobika... Dar šalia esančiame Kalvų slėnyje taip pat yra būrelių ir mamoms veiklos
Papildyta:
QUOTE(agne_ja @ 2013 06 05, 12:54)
Liepa, tiesą sakant net dėmesio neatkreipiau, nes 10 val. dar šviesu, ir jau nevaikštom tokiu laiku...
Mes irgi nevaikštome tokiu metu jau, aš labiau dėl automobilio naktį.. Nes pradeda kaukti signalizacijos pvz. ir nematai kas ten kieme vyksta - šiaip nuo garso ar kas šmirinėja.
Nes vagysčių iš automobilių yra buvę, mūsų kaimynams net kelis kartus nepasisekė.