Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

QUOTE(*Liepa18* @ 2013 06 05, 08:09)
Na taip negalima, bet... smile.gif Žmonės visko prisimąsto, jei jiems reikia ir yra galimybė apeiti įstatymus
Papildyta:
O kaip dėl gatvių apšvietimo? agne_ja ar pas jus apšviesta naktimis?

Liepa, tiesą sakant net dėmesio neatkreipiau, nes 10 val. dar šviesu, ir jau nevaikštom tokiu laiku... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos lentvarietes ! Ti kiuosi kad labai izulia nebusiu palaikyta taip isiverzus i jusu skyreli tiesiog nenanau, kad kas kitas nei pacios lentvarietes man galetu visa sviesia ir tamsia teisybe pateikti. Labai buciau dekinga jei galetumete pavardinti pliusus bei minusus gyvenimo Lentvaryje mat nors ir esu kauniete aplinkybes stumia apsigyventi salimais Vilniaus, o buten Lentvaris patrauke demesi gan priwinamomis butu kainomis bei susisiekimu su Vilniumi. Smalsu ar jus esate uzauge Lentvaryje ar is kazkur atsikrauste ? Kodel pasirinkote butent si krasta ?

Is anksto didziuliausias dekui !
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2013 06 05, 13:51)
Sveikos lentvarietes ! Ti kiuosi kad labai izulia nebusiu palaikyta taip isiverzus i jusu skyreli tiesiog nenanau, kad kas kitas nei pacios lentvarietes man galetu visa sviesia ir tamsia teisybe pateikti.  Labai buciau dekinga jei galetumete pavardinti pliusus bei minusus gyvenimo Lentvaryje mat nors ir esu kauniete aplinkybes stumia apsigyventi salimais Vilniaus, o buten Lentvaris patrauke demesi gan priwinamomis butu kainomis bei susisiekimu su Vilniumi. Smalsu ar jus esate uzauge Lentvaryje ar is kazkur atsikrauste ? Kodel pasirinkote butent si krasta ?

Sveika,

Gimiau, augau ir gyvenu čia, na nesiskundžiu, ežeras šalia, gamtos daug, parduotuvės, mokyklos yra, darželis jau antras pagaliau atsirado....pramogos, būreliai, ir visa kita tik Vilniuje, na, bet jis netoli ax.gif o kurioj pusėj planuojate? Lentvary, ar Kilimuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2013 06 05, 14:51)
Sveikos lentvarietes ! Ti kiuosi kad labai izulia nebusiu palaikyta taip isiverzus i jusu skyreli tiesiog nenanau, kad kas kitas nei pacios lentvarietes man galetu visa sviesia ir tamsia teisybe pateikti.  Labai buciau dekinga jei galetumete pavardinti pliusus bei minusus gyvenimo Lentvaryje mat nors ir esu kauniete aplinkybes stumia apsigyventi salimais Vilniaus, o buten Lentvaris patrauke demesi gan priwinamomis butu kainomis bei susisiekimu su Vilniumi. Smalsu ar jus esate uzauge Lentvaryje ar is kazkur atsikrauste ? Kodel pasirinkote butent si krasta ?

Labas,

Aš užaugusi Lentvaryje ir niekur iš čia nenoriu:

vilnius šalia, Trakai- su savo ežerais, Į Kauną taip pat patogu

Dabar intensyviai tvarkoma miestelio infrastruktūra, renovuojamos mokyklos, darželiai...
Turime visko ko reikia, ko pritrūkstam tai Vilnius ranka pasiekiamas.

thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai ne vietiniai, iš Vilniaus smile.gif Kažkaip visai neplanuotai atsidūrėme Lentvaryje prieš 9 m. Labiausiai ir paviliojo, kad tuo metu buvo žemos būtų kainos, ežeras šalia, dar viliojo tas, kad turėjo Vilniui prijungti. Dėl Vilniaus tai taip ir pasimovėme, vargu ar kada bus prijungta smile.gif
Visą kitą kaip ir gerai...
Tiesa pradžioje su visuomeniniu susisiekimu buvo prastokai, nelabai patogu. Bet kai paleido 38 mikriuką, tai labai gerai. Tik tiek, kad nuo liepos 1 d. ji naikins deja, o ar bus kas patogaus pasiūlyta gyventojams su susisiekimu, tai nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 05 birželio 2013 - 15:54
Kaip smagu kad atsiliepet i mano sauksma taip greit..Teko matyt nekokius senys atdiliepinus apie Lentvary del saugumo, kad nelabai tinkama vieta auginti vaikus ir pan.. Na bet jei mokyklu net trys turbut vaiku auginanciu vistik nemai yra...
Atsakyti
Sveikutes.
Mjo be vandens tikrai ne kas. Bet aš tai darbe turiu dušus ir galiu nusiprausti. Tik kad namie maže nepatogu prausti.
Eh pas mane fronte nieko naujo.Remontas kaip ir baigtas liko tik lubas.Bet čia jau bus kai vyras ir komandiruotės gryž.
Darbe viskas lig gerai.
Su sveikata išsityriau tai išaiškėjo jog mano galvos svaigymu priežastis yra vienos puses kraujagyslė susiaurėjusi nuo gimimo o iš kitos puses kraujagyslė eina ir po apačios kitu.Tai kai laikau galva netaisiklingai tai užsispaudžia ir negauna smegenys deguonies. Išrašė vaistu ir tiek.
Užsiemusi na aš taip pat ne vietynė esu.Bet jau čia gyvenu ilgai. Man patinka gamta. Mokyklos ir darželiai ir pardės vietoj.Tik kad vakarais geriau vienai nevaikščioti. Nes gauti galima per galva. Nors tokiu ivykiu buna visur. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2013 06 05, 19:10)
Kaip smagu kad atsiliepet i mano sauksma taip greit..Teko matyt nekokius senys atdiliepinus apie Lentvary del saugumo, kad nelabai tinkama vieta auginti vaikus ir pan.. Na bet jei mokyklu net trys turbut vaiku auginanciu vistik nemai yra...

Dėl saugumo, tai nepasakyčiau, kad tik čia sutemus gali visko nutikti... Kad daugelyje Vilniaus rajonų taip. Ir kituose miestuose visko būna. Pvz., aš augau Lazdynuose - Vilniuje, tai kiek ten narkomanų ypač prie ligoninės... Taip kad vakarais taip pat geriau nevaikščioti tamsiomis gatvėmis smile.gif Karoliniškės, naujininkai, naujamiestis... Na žodžiu visur yra tų nusikaltimų.
Dėl pačio Lentvario manau čia iš senų laikų tie gandai likę, nes šį miestelį statė kaliniai... Bet šiaip čia daugiau privačių namų, nei daugiabučių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 05 birželio 2013 - 19:32
Paskelbė, kiek mokėsime ateinantį šildymo sezoną

Kitą sezoną daugiausiai už šildymą reikės mokėti Nemenčinėje – 31,22 ct/kWh, Nemėžyje – 31,09 ct/kWh, Trakų rajone – 30,71 ct/kWh, Joniškyje – 30,58 ct/kWh.

http://verslas.delfi...8#ixzz2VWtCqw8u

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 07 birželio 2013 - 13:36
QUOTE(JurSan @ 2013 06 05, 20:12)
Sveikutes.
Mjo be vandens tikrai ne kas. Bet aš tai darbe turiu dušus ir galiu nusiprausti. Tik kad namie maže nepatogu prausti.
Eh pas mane fronte nieko naujo.Remontas kaip ir baigtas liko tik lubas.Bet čia jau bus kai vyras ir komandiruotės gryž.
Darbe viskas lig gerai.
Su sveikata išsityriau tai išaiškėjo jog mano galvos svaigymu priežastis yra vienos puses kraujagyslė susiaurėjusi nuo gimimo o iš kitos puses kraujagyslė eina ir po apačios kitu.Tai kai laikau galva netaisiklingai tai užsispaudžia ir negauna smegenys deguonies. Išrašė vaistu ir tiek.
Užsiemusi na aš taip pat ne vietynė esu.Bet jau čia gyvenu ilgai. Man patinka gamta. Mokyklos ir darželiai ir pardės vietoj.Tik kad vakarais geriau vienai nevaikščioti. Nes gauti galima per galva. Nors tokiu ivykiu buna visur.  mirksiukas.gif

O tuos vaistus dabar taip ir reikės gerti? Pastoviai?
Papildyta:
QUOTE(agne_ja @ 2013 06 05, 15:44)
Sveika,

Gimiau, augau ir gyvenu čia, na nesiskundžiu, ežeras šalia, gamtos daug, parduotuvės, mokyklos yra, darželis jau antras pagaliau atsirado....pramogos, būreliai, ir visa kita tik Vilniuje, na, bet jis netoli ax.gif o kurioj pusėj planuojate? Lentvary, ar Kilimuose g.gif

Būrelių tai yra ir Lentvaryje vaikams smile.gif Taip pat moterims joga, aerobika... Dar šalia esančiame Kalvų slėnyje taip pat yra būrelių ir mamoms veiklos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_ja @ 2013 06 05, 12:54)
Liepa, tiesą sakant net dėmesio neatkreipiau, nes 10 val. dar šviesu, ir jau nevaikštom tokiu laiku... mirksiukas.gif

Mes irgi nevaikštome tokiu metu jau, aš labiau dėl automobilio naktį.. Nes pradeda kaukti signalizacijos pvz. ir nematai kas ten kieme vyksta - šiaip nuo garso ar kas šmirinėja.
Nes vagysčių iš automobilių yra buvę, mūsų kaimynams net kelis kartus nepasisekė.
Atsakyti
Liepa, o kokie būreliai vaikams Lentvaryje, pvz. mano 4-metei g.gif norėtume šokti, ar dainuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2013 06 10, 14:53)
Liepa, o kokie būreliai vaikams Lentvaryje, pvz. mano 4-metei g.gif norėtume šokti, ar dainuoti blush2.gif

Yra muzikos mokykla, ten kažkiek padainuoja.. http://www.muzikosmo...o...k=map&id=67

Dėl šokių, tai nežinau smile.gif Kalvų slėnyje reikia pasidomėti gal ten ką siūlo įdomaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 10 birželio 2013 - 13:56