Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

Sveikos.Agne aš 17 d norėsiu tulpiu buketo. ax.gif Anytos gimimo diena bus. Tai gl kokiu kitu pražys dar ir asorti padaryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2013 05 06, 18:01)
Sveikos.Agne aš 17 d norėsiu tulpiu buketo.  ax.gif Anytos gimimo diena bus. Tai gl kokiu kitu pražys dar ir asorti padaryti  bigsmile.gif

Gerai, prieš dieną parašyk, tai nueisim ir išsirinksi pati kokių norėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
OK thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

agne_ja, gražios tulpės wub.gif

O aš čia su klausimu... Ar kuri skiepijot savo vaikus nuo erkinio encefalito? Nežinau kaip geriau elgtis... Labiau linkstu link skiepų... g.gif
Sako šiemet kaip niekad daug išbadėjusių erkių...
Prieš kelis metus kaimyno uošvis nuo erkės kančiose mirė, baisu kažkaip, kai išgirsti tokias istorijas... O buvo sveikas vyras, džiaugėsi gyvenimu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 10 gegužės 2013 - 09:03
Sveikos.Aš tai niekada nesiskiepijau nors mums buvo isisiurbusios erkės bet ačiu Dievui viskas baigesi gerai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 05 10, 10:02)
Sveikos,

agne_ja, gražios tulpės  wub.gif
O aš čia su klausimu... Ar kuri skiepijot savo vaikus nuo erkinio encefalito? Nežinau kaip geriau elgtis... Labiau linkstu link skiepų... g.gif
Prieš kelis metus kaimyno uošvis nuo erkės kančiose mirė, baisu kažkaip, kai išgirsti tokias istorijas... O buvo sveikas vyras, džiaugėsi gyvenimu..

Liepa, mes nesiskiepijam tik del skiepu kainos. Jeigu tai nesvarbu, o bunat daznai miskuose, tikrai verta. Mes saugomes kitais budais, purskalais, apsiziurim butinai grize is misko, drabuzius iskart skalbiam. Ir vis tiek tu erkiu pasitaiko. Vis sakau - nu gal kitamet pasiskiepysim doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes irgi nesiskiepijame. As tailabai bijau skiepu, vaikai irgi ju bijo biggrin.gif Nors kas met galimybe darbe yra, darban tiesiai atvaziuoja ir skiepija, vaikus taip pat jei nori biggrin.gif Buvo mum isisiurbia, vaikam taip pat...kol kas tfu tfu tfu nieko...
Atsakyti
Sveikos,

mes visi paskiepinti... 4u.gif Aš už juos... darbuose mus irgi paskiepija ...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 05 10, 10:02)
Sveikos,

agne_ja, gražios tulpės  wub.gif

Med šiemet nusprendėm vaikus paskiepinti.Tik susivėlinom-kol kas tik vieną skiepą gavom.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
kaip gyvuojat merginos ?
Na ar vaiksto jau kieno vaikuciai i musu naujaji darzeli, kaip sekasi, kokie atsiliepimai??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2013 05 21, 09:48)
Sveikutes  4u.gif
kaip gyvuojat merginos ?
Na ar vaiksto jau kieno vaikuciai i musu naujaji darzeli, kaip sekasi, kokie atsiliepimai???  smile.gif

Sveikos,

mes šiandien valandą gerą pabuvom, nuo birž. 1 d eisim jau čia kasdien...
Panelei mano patika, bent jau pakolkas, norėjo jau ir likti miegoti lotuliukas.gif
Šile jau paskutines dieneles atlankysim ir vsio ax.gif
mūsų su Skorpione panos vienoj grupėj ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti