Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

QUOTE(*Liepa18* @ 2013 04 29, 21:10)

Daug informacijos, bet kažko tokio ypatingai naujo nebuvo.
Žodžiu maniškės grupės Aitvariukų, kol kas sako, bus ~15 vaikų.
Kaip sakė, kad nuo gegužės 6 d. pilnai dirbs, tai nedirbs smile.gif
Nuo pirmadienio galima bus atvesti tik kelioms valandoms pasibūti, nes nebus dar maitinimo.
O kada jau bus ir su maitinimu dar nežino, bet tikisi, kad netruks ilgai tokia tvarka...

O taviškis irgi į tą pačią? Jei taip, tai jau rinkome po 20 Lt kanceliarinėms prekėms, taip visi nusprendė, kad geriau bendrai pirkti, kad nebūtų taip, kad pas vieną flomasteriai geresni, o pas kitą prastesni...

Tai va nežinau, ką dar čia pasakyti... smile.gif Pirmadieniui užsirašė gal 5-6 mergaitės, kad ateis ~10 val. porai valandų.

Šiaip mažiukų grupės man labiau patiko, kiek užmačiau, kad lovytės atskiros, atskira patalpa miegui, o vyresniems, toje pačioje patalpoje ir žais, ir miegos...

Šiaip ir direktorės, ir auklėtojų prašymai, kad kuriems nedega dar darželis, tai neskubėtų net ir vesti... Jau tiems, kam jau verkiant tai taip, bet tie, kurie gali laukti iki rugsėjo, tai taip supratau gali ir palaukti ramiai... smile.gif

Mes pirmadienį nueisime, bet toliau tai nežinau ar verta tampytis po kelias valandas, tą laiką kol dar nėra maitinimo... g.gif  Na nebent maniškė labai veršis, tuomet reikės kažką derinti...

Dėl kiemo sutvarkymo, tai sakė tik nesenai kažkokia įmonė laimėjo konkursą, tai tik pradės dirbti... Jei nebus saugu, tai vaikai nebus vedami į lauką gal kurį laiką net

Na žodžiu pati pradžia, viskas ne taip greitai kaip norisi, daug ko trūksta, tai jau buvo ir prašymų visokių pvz. dėl žaislų, nes jų trūksta..

Daug informacijos, bet kažko tokio ypatingai naujo nebuvo.
Žodžiu maniškės grupės Aitvariukų, kol kas sako, bus ~15 vaikų.
Kaip sakė, kad nuo gegužės 6 d. pilnai dirbs, tai nedirbs smile.gif
Nuo pirmadienio galima bus atvesti tik kelioms valandoms pasibūti, nes nebus dar maitinimo.
O kada jau bus ir su maitinimu dar nežino, bet tikisi, kad netruks ilgai tokia tvarka...

O taviškis irgi į tą pačią? Jei taip, tai jau rinkome po 20 Lt kanceliarinėms prekėms, taip visi nusprendė, kad geriau bendrai pirkti, kad nebūtų taip, kad pas vieną flomasteriai geresni, o pas kitą prastesni...

Tai va nežinau, ką dar čia pasakyti... smile.gif Pirmadieniui užsirašė gal 5-6 mergaitės, kad ateis ~10 val. porai valandų.

Šiaip mažiukų grupės man labiau patiko, kiek užmačiau, kad lovytės atskiros, atskira patalpa miegui, o vyresniems, toje pačioje patalpoje ir žais, ir miegos...

Šiaip ir direktorės, ir auklėtojų prašymai, kad kuriems nedega dar darželis, tai neskubėtų net ir vesti... Jau tiems, kam jau verkiant tai taip, bet tie, kurie gali laukti iki rugsėjo, tai taip supratau gali ir palaukti ramiai... smile.gif

Mes pirmadienį nueisime, bet toliau tai nežinau ar verta tampytis po kelias valandas, tą laiką kol dar nėra maitinimo... g.gif  Na nebent maniškė labai veršis, tuomet reikės kažką derinti...

Dėl kiemo sutvarkymo, tai sakė tik nesenai kažkokia įmonė laimėjo konkursą, tai tik pradės dirbti... Jei nebus saugu, tai vaikai nebus vedami į lauką gal kurį laiką net

Na žodžiu pati pradžia, viskas ne taip greitai kaip norisi, daug ko trūksta, tai jau buvo ir prašymų visokių pvz. dėl žaislų, nes jų trūksta..

Na va, vel jie pazadu nesilaiko. O kodel negali paleist virtuves?
Ir gal turi koki aukletojos kontakta del to uzsirasymo pabuti.
Nes ta pati grupe bus.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Na vat mano drauge tik ka paskambino ir papasakojo apie darželi.Tai buvo šokiruota kaip tevai nemoka suprasti aukletoju ir iškart priekaištauja kad kodėl vaiko negalima bus palikti visai darbo dienai doh.gif Ale yra gi tėvu.
Ir dar pasake kad bus rusu priešmokykline nors man sakė kad nebus.Ir aš tada atsisakiau.
Eh gaila. Butu man čia patogu vedžioti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2013 04 29, 21:24)

Nes ta pati grupe bus.
4u.gif

Nes ta pati grupe bus.
4u.gif

Dėl maisto, tai žodžiu dar negavę leidimų iš maisto ir veterinarijos tarnybos smile.gif

Pagrindinė auklėtoja Gražina davė savo mobilų: 8 655 67013 tikiuos teisingai užsirašiau smile.gif

Per atvirų durų dieną tėvams ir vaikams atsinešti tapkes, kad su batais nevaikščioti per grupes. Tėvai dar gali užsimauti tokius bachilus ar kaip jie vadinasi, kur ant batų tokie celofanai, kaip ligoninėje kad būna

picea, ar esi prisiregistravusi facebooke? Nes sumąstėme, kad reikia sukurti Aitvariukų grupę, gal taip bus paprasčiau kontaktuoti tėvams įvairiais klausimais...
Jei esi, tai parašyk kaip tu užsivadinusi, gali į AŽ bandysiu kažką žiūrėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 29 balandžio 2013 - 20:33
QUOTE(JurSan @ 2013 04 29, 21:29)

Sveikos. Na vat mano drauge tik ka paskambino ir papasakojo apie darželi.Tai buvo šokiruota kaip tevai nemoka suprasti aukletoju ir iškart priekaištauja kad kodėl vaiko negalima bus palikti visai darbo dienai  doh.gif Ale yra gi tėvu.

Sveikos. Na vat mano drauge tik ka paskambino ir papasakojo apie darželi.Tai buvo šokiruota kaip tevai nemoka suprasti aukletoju ir iškart priekaištauja kad kodėl vaiko negalima bus palikti visai darbo dienai  doh.gif Ale yra gi tėvu.

Direktorė pradžioje iškart pasakė, kad sąlygos kol kas tikrai nebus pačios geriausios ir jaukiausios, vien dėl aplinkos darbų, kurie neaišku kada pasibaigs.
Ir siūlė visiems laukti rugsėjo, jei netenkina dabartinė situacija. Bet žodžiu dauguma balsavo už, kad kuo greičiau pradėti.
Tik nelabai supratau dėl lauko... Jei kieme nebus galima būti ar bent išves kur ratais pasivaikščioti, būtų žiauru, jei vasaros metu vaikai grupėse sėdėtų... g.gif
Kaip direktorė pasakė, kad patalpos vedinamos - nieko vaikams neatsitiks, sako po darželio išvesit į lauką, savaitgaliai bus... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 29 balandžio 2013 - 20:47
Labutes smile.gif
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 04 29, 21:10)

Auklėtojos padėdėja - Lena, jauna moteris. Šiaip ji man be galo panaši į mūsų Evelinuką smile.gif Gal sakau giminė? Nes tokia panaši, kad negaliu, pradžioje net susimėčiau biggrin.gif

Auklėtojos padėdėja - Lena, jauna moteris. Šiaip ji man be galo panaši į mūsų Evelinuką smile.gif Gal sakau giminė? Nes tokia panaši, kad negaliu, pradžioje net susimėčiau biggrin.gif

Liepa, net sypsena ispaude tavo postas biggrin.gif lygtasis Lentvaryje jokiu giminiu neturejau, net paciai db idomu ta Lena pamatyti biggrin.gif
niu vat kas del maitinimo, tai aisku, gaila, kad dar negalima bus pradet normaliai vaiku I darziuka leist verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 04 29, 21:46)

Direktorė pradžioje iškart pasakė, kad sąlygos kol kas tikrai nebus pačios geriausios ir jaukiausios, vien dėl aplinkos darbų, kurie neaišku kada pasibaigs.
Ir siūlė visiems laukti rugsėjo, jei netenkina dabartinė situacija. Bet žodžiu dauguma balsavo už, kad kuo greičiau pradėti.
Tik nelabai supratau dėl lauko... Jei kieme nebus galima būti ar bent išves kur ratais pasivaikščioti, būtų žiauru, jei vasaros metu vaikai grupėse sėdėtų... g.gif
Kaip direktorė pasakė, kad patalpos vedinamos - nieko vaikams neatsitiks, sako po darželio išvesit į lauką, savaitgaliai bus... smile.gif

na nudurniuos vaikai, visa diena vien grupeje sededami, be jokio lauko doh.gif
musiskai bent db po du kart eina I lauka ....
Atsakyti
Tai vat aš taip pat sakau kad tėvai iškart visko nori ir dabar.Neturi supratimo kad darželis naujas ir nėra galimybiu iškarto suteikti kokybišku paslaugu. Teveliai labai jau nekantrus o reiktu palaikyti darbuotojas darželio ir ju nepygdinti su savo priekaištais.
Po truputuka viskas isibegės ir bus liuks. Tik reikia kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2013 04 29, 21:52)

na nudurniuos vaikai, visa diena vien grupeje sededami, be jokio lauko  doh.gif

na nudurniuos vaikai, visa diena vien grupeje sededami, be jokio lauko  doh.gif

Na tikiuosi, kad nors aplinkui išves pazilioti, jei vietoje nebus galima... Nes kitaip...
Maniškė tai išvis kiemo vaikas, jei nieko nesakyčiau, tai nuo ryto iki vakaro išbūtų, nereikia nei atsigerti, nei tuo labiau valgyti, nieko nereikia žodžiu, tik kiemas jai Nr. 1
Papildyta:

QUOTE(evelinukass @ 2013 04 29, 21:52)

Liepa, net sypsena ispaude tavo postas  biggrin.gif lygtasis Lentvaryje jokiu giminiu neturejau, net paciai db idomu ta Lena pamatyti  biggrin.gif

Liepa, net sypsena ispaude tavo postas  biggrin.gif lygtasis Lentvaryje jokiu giminiu neturejau, net paciai db idomu ta Lena pamatyti  biggrin.gif

Na gal kada teks užmatyti... smile.gif Ar tu Miglutės nepervedinėsi čia?

Mano reakcija tokia buvo: užlipu į antrą aukštą, praveriu duris ir galvoju... Ką čia veikia Evelina??? Pirmas įspūdis tikrai apgavo mane smile.gif
Papildyta:

QUOTE(JurSan @ 2013 04 29, 21:29)

Ir dar pasake kad bus rusu priešmokykline nors man sakė kad nebus.Ir aš tada atsisakiau.
Eh gaila. Butu man čia patogu vedžioti.  verysad.gif

Eh gaila. Butu man čia patogu vedžioti.  verysad.gif

Aš tai siūlyčiau nueiti pas direktorę, o gal dar yra vietų.. Pasakysi, kad buvo pasakyta priešingai tau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 29 balandžio 2013 - 22:17
QUOTE(JurSan @ 2013 04 29, 21:57)

Tai vat aš taip pat sakau kad tėvai iškart visko nori ir dabar.Neturi supratimo kad darželis naujas ir nėra galimybiu iškarto suteikti kokybišku paslaugu. Teveliai labai jau nekantrus o reiktu palaikyti darbuotojas darželio ir ju nepygdinti su savo priekaištais.

O tau neatrodo, kad tevu kantrybe jau isseko, juk darzelis turejo atsidaryti pries metus. cool.gif
Tik aisku gaila, kad nepasitenkinimas pareina ant tu zmoniu, kurie labai stengiasi, kad viskas butu greiciau, o kas is tiesu atsakingas uz velavima, tu nepasiekia...
Atsakyti
Sveikos,

šiandien mes su Skorpione į darželį eisime...pažiūrėsim, ka mums papasakos g.gif
Atsakyti
Ir kaip praėjo susirinkimas...?
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 04 30, 22:20)

Papasakosiu šiek tiek vėliau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

su praėjusia mamos diena 4u.gif

o mes jau atidarom tulpių sezoną:
user posted image