Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

QUOTE(sauna @ 2014 09 08, 13:55)
sweikos smile.gif
mes uzvakar grybavom tai virs 30 baravyku apie 10 raudonikiu....  ax.gif

As vakar viena 28 baravykus biggrin.gif raudonikiu nebeskaiciavau, bet tikrai daug biggrin.gif
Atsakyti
Taip SB svarbi ir mokytoja 4u.gif

QUOTE(SuperBaba @ 2014 09 08, 19:53)
As vakar viena 28 baravykus biggrin.gif  raudonikiu nebeskaiciavau, bet tikrai daug biggrin.gif

As 5 baravykus, o jau bulviu pririnkau sunku suskaiciuoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.Sekasi gi jums tiek baravyku rasti.O mes visai mazai teradom 10 turbut.Nes nezynom kur konkreciai vaziuoti. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Na ka jau ruduo o musu cia vistiek nera? biggrin.gif Si vakara baldelinu ir geriu vyna. Bei klausausi muzikos uh jega. Relaksas.
Atsakyti
Tikiuosi nepyksit blush2.gif

Gal ką sudomins blush2.gif

Nebetelpam su žaislais, tai bandom "išaugtus" perleisti smile.gif

user posted image

user posted image

Kaladėlės, "radija", rakteliai - Fisher Price.
arkliukas, traukinukas - Tomy,
dėlionės - viena medinė, kita - storo kartono
ir visa kita 4u.gif

VISKAS už 100 Lt.
Atsakyti
sveikos busiu is naujojo lentvario turiu 2 menesiu dukryte, katik persikeleme cia tiksliau si menesi baigsime daiktus vezti, reikia mazaja i lopseli uzrasyti arciausias Svajonele gal kas zinote kaip ten su eilem ir siaip ar geras jis nes rajone nekokiam tarp bendrabuciu.... o jeigu noreciau i grigiskiu darzeli rasyt tai turbut netinka nes ne tas rajonas deklaruotas bus ?
Atsakyti
QUOTE(kakava2 @ 2014 10 06, 11:00)
sveikos busiu is naujojo lentvario turiu 2 menesiu dukryte, katik persikeleme cia tiksliau si menesi baigsime daiktus vezti, reikia mazaja i lopseli uzrasyti arciausias Svajonele gal kas zinote kaip ten su eilem ir siaip ar geras jis nes rajone nekokiam tarp bendrabuciu.... o jeigu noreciau i grigiskiu darzeli rasyt tai turbut netinka nes ne tas rajonas deklaruotas bus ?

Sveika, geras darželis, lankom , viskas ten ok 4u.gif
Gali bandyti ir į Grigiškes užrašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 10 06, 14:55)
Sveika, geras darželis, lankom , viskas ten ok 4u.gif
Gali bandyti ir į Grigiškes užrašyti g.gif

labas, sutinku bandyk visur 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Gal kuri nors galite rekomenduoti valandinę auklę?
Reiktų mažyliui mūsų, retsykiais. Prasidėjo bacilų metas, nesinori visur jo tampytis.
Būtų geriausiai kokia vietinė moteris, pareiginga, atsakinga, kad turėtų patirties su kūdikiais...

QUOTE(kakava2 @ 2014 10 06, 12:00)

Mano mergina irgi lankė - viskas patiko smile.gif
Mažąjį taip pat užrašėme, tikimės, kad paklius
Atsakyti
Sveikos. Na ka? Kaip gyvuojate? Kaip mazulkos jusu auga? Mes buvom apsirge bet jau lig sveiki. Erika mielai lanko mokykla.
Man siandiena paskambino is lygonines ir man darys operacija spalio 31 diena blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2014 10 07, 22:13)
Sveikos. Na ka? Kaip gyvuojate? Kaip mazulkos jusu auga? Mes buvom apsirge bet jau lig sveiki. Erika mielai lanko mokykla.
Man siandiena paskambino is lygonines ir man darys operacija spalio 31 diena  blink.gif  doh.gif

O Erika i kokia mokykla eina ?
Jursan kas per operacija?
Atsakyti
Sveikos.Erika lanko rusu mokykla.
O man operacija bus dešiniojo klubo sąnario cistą ir plyšimas operuojama. Tai mėsines. biggrin.gif
Atsakyti