Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

Sveikos,

Ir as nosi kistelejau biggrin.gif

Tema merdi, kad ir pati Briliantai nerasai biggrin.gif paziurek kokios issamios buvo tavo paskutines zinutes biggrin.gif

Dauguma FB bendrauja, o gal kitas temas sm pasirinko smile.gif kai kurios is viso pabego biggrin.gif

As pati irgi kaip jaunas menulis, retai uzeinu arba tik paskaitau jeigu yra ka skaityti:D Pati neturiu ka rasyt, viskas kaip visada nieko pas mus naujo biggrin.gif

Ne ne, vis gi as pasigirsiu, kad vakar nauja tacka nusipirkau biggrin.gif Sena ruosime pardavimui, tai jei kam reikia-prasom biggrin.gif

Siandien vaziuosime kepti zuvies kieme, atlantine menke nupirkau. Tikiuosi bus skanu biggrin.gif siek tiek aplaistysim biggrin.gif

Dar i pasta reikia nulekt, uzsakiau savo ir kitiems vaikams dovanu velykoms, tuos dekliukus kiausinukams.
Atsakyti
Labas iš ryto,

tai pas daugumą vis tas pats...

SB su pirkiniu sveikiajm, gero kelio smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Na aš buvau pas neurologa, padariau tyrimus ir nustatė man vestibiuliarinio aparato sutrikyma,trumpai tariant susiaurėjo kairės puses kraujagyslė. Išrašė vaistu tai dabar geriu juos.Nes galva svaigsta kiek viena diena kol neišgeriu vaistu. Taip kad aš tikrai nesilaukiu. biggrin.gif
SB su nauja tačka bigsmile.gif
Dėl priešmokyklinės už pervažos tai jo sunkus tas kelias.Bet tai na o kas belieka ? verysad.gif
Beja vakar jau viena siana nugruntavau ir nutinkavau, šiandiena tesiu darbus. Vat jau ir atsikėliau anksčiau.Nesimiega lotuliukas.gif Labai jau man patinka toks darbas. Nors visos rankos baltos nuo tinko buna bet manes tai nebaugyna.
Ok. Geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2013 04 21, 08:28)
Sveikos.Na aš buvau pas neurologa, padariau tyrimus ir nustatė man vestibiuliarinio aparato sutrikyma,trumpai tariant susiaurėjo kairės puses kraujagyslė. Išrašė vaistu tai dabar geriu juos.Nes galva svaigsta kiek viena diena kol neišgeriu vaistu. Taip kad aš tikrai nesilaukiu. biggrin.gif

Taip ir maniau, kad kažkas tokio ir bus tau...
Sveik, nes tikrai labai negera, kai tokia būsena... verysad.gif
Man vienais metais taip buvo užsvaigusi galva, kad be vyro pagalbos negalėjau net atsisėsti lovoje - griūdavau iškart į šoną, o apie ėjimą išvis tragedija, baisu net prisiminti...

O kokius būtent tyrimus tau darė? Kokius vaistus geri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 21 balandžio 2013 - 09:34
Liepa man dare rengena kaklo ir kaklo kraujagysliu echoskopija.Vaistus išrašė Polfilin 400mg ir neurorubina.
Atsakyti
Sveikos,

tai su nauju šašlų sezonu... smile.gif
user posted image

Jursan, tai gal ilsėkis daugiau, o ne sienas gruntuok... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Na prie visu mano bėdu tai dar ir peršalau nuo vakar temperatura vis nekrenta 38,1 doh.gif Tai dabar išejau ant biletenio. doh.gif tipo pailsėsiu cool.gif
Briliante skaniai labai atrodo.Labai jau noriu šašlu. bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Jursan, sveikatytes 4u.gif , bet kai tokie orai, tai nieko nuostabaus, bijau kad ir mano mazoji neapsirgtu verysad.gif darzelyje salta, slogyte jau atsirado...
Mes irgi savaitgali sode saslu sezona atidarem thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sulaukiau skambučio iš SVAJONĖLĖS.
Pirmadienį bus susirinkimas.
Įdomu kokios naujienos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 balandžio 2013 - 13:01
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 04 25, 13:01)
Sveikos,

Sulaukiau skambučio iš SVAJONĖLĖS.
Pirmadienį bus susirinkimas.
Įdomu kokios naujienos...

Ir aš sulaukiau, susirinkimas antr. 17:30 val.
ketv ir penkt bus atviros dienos, o nuo gegužės 6 dienos, darbas pilnu tempu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2013 04 25, 14:56)
Ir aš sulaukiau, susirinkimas antr. 17:30 val.
ketv ir penkt bus atviros dienos, o nuo gegužės 6 dienos, darbas pilnu tempu ax.gif

O ne pirmadienį susirinkimas? Kažkaip supratau, kad pirmadienį 29 d.
Atsakyti
Na, man tai sakė, kad antr. ax.gif
Atsakyti