Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Enigm@ kaip saunei sakojasi bigsmile.gif O kada tam maziukui buvo virsune nupjauta? g.gif galvoju gal ir man kure nors virsunenupjauti eksperimentinio adeniumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 07 10, 20:44)
Enigm@ kaip saunei sakojasi bigsmile.gif  O kada tam maziukui buvo virsune nupjauta? g.gif  galvoju gal ir man kure nors virsunenupjauti eksperimentinio adeniumo g.gif

Nepjauta virsune schmoll.gif pats issisakojo rolleyes.gif As neivienam dar virsunes nepjoviau, bet is visos kolekcijos gal 5 adeniumai savaime issisakojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 10 liepos 2013 - 21:21
Labai gražiai išsišakojo thumbup.gif

Tik kaip tas katinukas neapsinuodijo , juk tinūtras toks nuodingas ? Mano katė jei pabando kokį augaliuką lyg ožka apgraužti, tai tuoj viską atgal organizmas išmeta. Bet tinūtro neteko paragauti, nes nėr kaip jo pasiekti.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 07 11, 13:00)
Labai gražiai išsišakojo thumbup.gif

Tik kaip tas katinukas neapsinuodijo , juk tinūtras toks nuodingas ? Mano katė jei pabando kokį augaliuką lyg ožka apgraužti, tai tuoj viską atgal organizmas išmeta. Bet tinūtro neteko paragauti, nes nėr kaip jo pasiekti.

Nu kol kas neapsinuodijo, maciau, kaip ragavo adeniuma, dar ir gavo uz tai per marmuze, dabar irgi stovi nepasiekiamoje vietoje. Mano katinas beveik visus mano augalus paragavo, tik laimes medelis ir eseverija jo nesuzavejo, nu dar kaktusai nepaliesti, cili pipirai jam skaniausi, puse lapu sueda doh.gif Matyt, vitaminu nepakanka jo organizmui doh.gif
Atsakyti
Nuo gegužės pradžios žydi senukas. Baigėsi vienas žiedynas, sukrovė kitą ir pražydo vėl.
user posted image
O čia širyt radome išrautą vieną jauniklį. Sukrutėjo žemė ir išlindo akys. Matyt įropojo kai buvo vakare atidarytos durys ir nerado geriau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 07 15, 23:49)
O čia  širyt radome išrautą vieną jauniklį. Sukrutėjo žemė ir išlindo akys. Matyt įropojo kai buvo vakare atidarytos durys ir nerado geriau.

Wow blink.gif biggrin.gif neįtikėtinas radinys thumbup.gif Superinis vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 07 15, 23:49)
Nuo gegužės pradžios žydi senukas.

thumbup.gif o kiek tam senukui metų g.gif
Radinys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2013 07 16, 10:09)
thumbup.gif  o kiek tam senukui metų  g.gif
Radinys  blink.gif

Berods penkti. Jis augo gana skurdžiai, nekarpiau tik iškeliu kai persodinu. Šiemet net nepersodinau, nes balandžio mėn buvo sukrautas žiedymas, tai nekrutinau. Žydi jau penktą kartą. Pernai ir užpernai 2 kart į metus. Aš jį ir paliksiu tokį t.y. nekirpsiu, nes kur šiemet pasėti, tai našiai auga, šakojasi ( dėkui Enigm@ už sėklytes).
Kur rūpužėlė, tai čia dar jaunesni- trečia karta vadinu. Gerai, kad ne aš pamačiau, o sūnus, būčiau apsišlapinusi tur būt. Jam ir tai šiurpuliai buvo, nes pamatė išvirtusį augalėlį, priėjo artyn, o ten žemė kruta. Pražėrė atsargiai ir išlindo akis. Kai suprato kame reikalas puolė prie fotiko ir mane pašaukė.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 07 16, 10:26)
Berods penkti. Jis augo gana skurdžiai, nekarpiau tik iškeliu kai persodinu. Šiemet net nepersodinau, nes balandžio mėn buvo sukrautas žiedymas, tai nekrutinau. Žydi jau penktą kartą. Pernai ir užpernai 2 kart į metus. Aš jį ir paliksiu tokį t.y. nekirpsiu, nes kur šiemet pasėti, tai našiai auga, šakojasi ( dėkui Enigm@ už sėklytes).
Kur rūpužėlė, tai čia dar jaunesni- trečia karta vadinu.  Gerai, kad ne aš pamačiau, o sūnus, būčiau apsišlapinusi tur būt. Jam ir tai šiurpuliai buvo, nes pamatė išvirtusį augalėlį, priėjo artyn, o ten žemė kruta. Pražėrė atsargiai ir išlindo akis. Kai suprato kame reikalas puolė prie fotiko ir mane pašaukė.

O kaip tie šiemetiniai sėti? Kokio dydžio pas jus? Mano tai nedidukai. Ir lapai apatiniai džiūsta, krenta. Ar čia normalu?
Atsakyti
Ot rupuze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 07 16, 10:44)
O kaip tie šiemetiniai sėti? Kokio dydžio pas jus? Mano tai nedidukai. Ir lapai apatiniai džiūsta, krenta. Ar čia normalu?

Nubėgau ir mobiliu nupaveikslavau. Viduruje du penktamečiai. Dešinėje iš Enigm@ gautos sėklytės , sėti kovo gal 20 d. Jie iš viso puikūs(tfiu, tfiu, tfiu).
Jau šakojasi. Visi kaudeksus turi. Lapai nekrinta , neruduoja. Tie senoliai panašaus dydžio buvo 2 metų amžiaus. Kairėje trečia karta - sėti atrodo gegužės pradžioje.
user posted image
Atsakyti
Ne, nu aš apakus, mano vasarį sėti tokie kaip jūsų gegužę. Tai kas negerai. Tręšiat gal kažkuo labai? Aš visus į vieną tokį žemą platų vazoną susodinus, substratas pagal instrukcijas. Bet jie tokie max 5 cm. Ir dar lapai džiūna biggrin.gif Kas kiek laiko laistot? Nu aš visai pasimetus.
Atsakyti