Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(Migmig @ 2014 10 12, 10:41)
tik tiek kad ir visi pražystų rožiniai tai vistiek labai gražu. tas žiedo dydis ir ilgai žydi na man gražu kad ir 20 vienodų rožinių smile.gif))

dėl žiedų drinks_cheers.gif , svarbiausia kaudeksai skirtingi.
Įdomu kokio amžiaus adeniumas buvo parodoje, na tas dičkis, gal kas žinote?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 10 18, 19:08)
dėl žiedų drinks_cheers.gif  , svarbiausia kaudeksai skirtingi.
Įdomu kokio amžiaus adeniumas buvo parodoje, na tas dičkis, gal kas žinote?

Sakė apie 15 metų
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 10 18, 20:25)
Sakė apie 15 metų

bet ar jis iš sėklos? man atrodo, šakelė mastau.gif 15 metų kaudeksai kitaip atrodo..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2014 10 18, 19:38)
bet ar jis iš sėklos? man atrodo, šakelė mastau.gif 15 metų kaudeksai kitaip atrodo..

Aš irgi supratau, kad šakelė. Bet vistiek man parodoje jis paliko didžiausią įspūdį wub.gif
Atsakyti
Merginos padėkit, mano augalėlius užpuolė erkutės. Aš tik šiandien jas pamačiau, nes jų jau daugybė. Puoliau rankomis nuo lapų braukyti ir toliau nebežinau kaip kovoti, nes esu visai žalia jų auginime, nes pirkau juos tik šį pavasarį.

Kuom čia greičiausiai galėčiau kenkėjus sudoroti?
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2014 10 23, 16:28)
Merginos padėkit,  mano augalėlius užpuolė erkutės. Aš tik šiandien jas pamačiau, nes jų jau daugybė. Puoliau rankomis nuo lapų braukyti ir toliau nebežinau kaip kovoti, nes esu visai žalia jų auginime, nes pirkau juos tik šį pavasarį.

Kuom čia greičiausiai galėčiau kenkėjus sudoroti?

pirmiausiai reikia geria išplauti, o paskui bandyti naikinti Neemazal'iu, rasite sodo/daržo prekėse Ermitaže, Senukuose, Žalioj sotelėj... galite ten pat ir pasikonsultuoti, gal dar ką pasiūlys.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2014 10 23, 17:34)
pirmiausiai reikia geria išplauti, o paskui bandyti naikinti Neemazal'iu, rasite sodo/daržo prekėse Ermitaže, Senukuose, Žalioj sotelėj... galite ten pat ir pasikonsultuoti, gal dar ką pasiūlys.

Aš dabar ant greičio su ūkinio muilo tirpalu lapus apiploviau. Labai ačiū už atsakymą 4u.gif Bėgsiu to preparato pirkti, nes peržiūrėjau gėlyną ir radau dar vieną orchidėją apipulta.
Atsakyti
Sveikos, įsigyjau ir aš trejetą šių augalėlių, bandysiu užauginti smile.gif visą temą baigiu perskaityti - skersai/išilgai lotuliukas.gif taip ir nepriėjau bendros nuomonės - tai ar lengvai auginasi jie, ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pav@saris: 27 spalio 2014 - 08:16
QUOTE(Pav@saris @ 2014 10 27, 08:09)
Sveikos, įsigyjau ir aš trejetą šių augalėlių, bandysiu užauginti smile.gif visą temą baigiu perskaityti - skersai/išilgai  lotuliukas.gif  taip ir nepriėjau bendros nuomonės - tai ar lengvai auginasi jie, ar ne  g.gif

Nesunku. Bet tada, kai susiguli teisingas požiūris. Tai ne kaktusas ir ne sanpaulija. Pirmieji 2 jau kokie 7 metai pas mane . Kiti 19 - 1,5 metų amželio . Iš sėklų visi. Ir visi panašaus ūgio. Buvo klaida, kai pirmus du auginau kaip kaktusus skurdžioje žemėje. Dabar su perpuvusiu mėšliuku ir auga liuks. Viršuje su perlitu pamaišyta durpinė plyta dėl drėgmės sulaikymo. Neperlaistyti žiemą. Geriau tegu pamėto lapus, nei supūna. Kuo daugiau saulės. Matau skirtumą tarp savųjų ir dovanotų kitiems, kurie neturi didelių saulės kepinamų langų. Žiemą gaunasi jiems vėsoka. kai šaltis lauke, tai ir žemiau 10C ant palangės. Va tada sausas įstatymas.
Atsakyti
Dėkui už patarimus smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti