Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

sveiki turiu ir as kelis siuos grazuolius bet viena uzpuole skydmaris kaip kovoti su siuo brudu kad nepakenkti adeniumuij verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora82 @ 2013 06 16, 12:26)

nono.gif Tam yra skelbimų tema
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2013 06 16, 13:14)
sveiki turiu ir as kelis siuos grazuolius bet viena uzpuole skydmaris kaip kovoti su siuo brudu kad nepakenkti adeniumuij verysad.gif  unsure.gif

Buvo ir pas mane skydamarių pasigavę - tai aš su šlapiu ausų krapštuku nurinkau kiek įmanoma, o po to liejau per kelis kartus su actara ir išnaikinau.
Atsakyti
Stai mano adeniumu miskelis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 06 19, 16:38)
Stai mano adeniumu miskelis biggrin.gif

As noriu jusu paklausti kodel tie lapu galiukai taip nuruduoja? pas mane irgi pora lapeliu pradeje ruduot, bet nuskyniau ir daugiau lyg neberuduoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 19 birželio 2013 - 16:12
QUOTE(Weronica @ 2013 06 19, 17:12)
As noriu jusu paklausti kodel tie lapu galiukai taip nuruduoja? pas mane irgi pora lapeliu pradeje ruduot, bet nuskyniau ir daugiau lyg neberuduoja g.gif

Tikslei pasakyti kodel negaliu, nes nezinau biggrin.gif gal nuo saules pas mane, nes po pietu saule atsisuka. Bet tie du parudave augo mazuose indeliuose, tai galvoju del to, tai kaip tik siandiena juos persodinau i didesnius vazonelius, manau turetu pasitaisyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 06 19, 16:28)
gal nuo saules pas mane, nes po pietu saule atsisuka

Kažin g.gif , maniškė irgi vakariniam balkone tupi, dabar gauna daug tiesioginių saulės spindulių, bet nė vienas lapelis nenurudavęs schmoll.gif Nors kai kurios gėlės net nuleipsta nuo karščio
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 06 19, 18:02)
Kažin  g.gif , maniškė irgi vakariniam balkone tupi, dabar gauna daug tiesioginių saulės spindulių, bet nė vienas lapelis nenurudavęs  schmoll.gif Nors kai kurios gėlės net nuleipsta nuo karščio

Tai manau del to kad mazai vietos vazonelyje buvo, nes kiti grazus zaliuojantys ax.gif
Atsakyti
aš taip pat manau,kad gali būti dėl mažu vazonėlių,gal greičiau išeikvoja trašas,ir kokių druskų nuo vandens kaupiasi g.gif
o čia mano šių metų
user posted image
Atsakyti
As irgi manau, kad gal vazonai per mazi, arba truksta maistingu medziagu, gal patresti reikia g.gif Pas mane ruduoja tik velyva rudeni, trbt ruosiasi ziemai, tai po truputi gelsta apatiniai lapai ir po to nukrenta. Maziuku lapai pavasari buvo pradege gelsti, bet buvo mazas vazonas labai ir saknys vargo, po persodinimo atsigavo, dar ir tresti pradejau, nes ziema netresiu. Auga visi ant pietines palanges, ir saule megsta, tikrai ne nuo saules ruduoja, o kaip tik bujoja smile.gif
Atsakyti
Tai jau istaisiau persodinau i didesnius vazonelius. evers ka su tiek adeniumu planuoji veikti? biggrin.gif Man jau manuju daugoka, stumdosi vazonais su kaktusiukais biggrin.gif
Atsakyti
kiek augs tiek auginsiu dabar bene 36 turiu... blush2.gif
na kartais būna kuriam staigi mirtis,tai nestresuosiu... biggrin.gif
Atsakyti