Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Manieji dar lauke, rašo, kad +10ºC minimali. Gal kiek pridengsiu nakčiai g.gif
Rašo, kad prie +7ºC žuva blink.gif Šiąnakt buvo +8ºC.
https://www.facebook...filter=upcoming
Norėčiau vieną septynmetį parodoje parodyti, bet nežinau kokia ten tvarka juos priima, nei kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 01 rugsėjo 2014 - 15:20
Vakar Šiauliams nakčiai žadėjo tik +5. Susitempiau visus gėliukus į kambarį-pasibaigė vasarėlė.

Pagaliau pražydome-ANOUK biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 09 01, 14:57)
Norėčiau vieną septynmetį parodoje parodyti, bet nežinau kokia ten tvarka juos priima, nei kas.

Gražius augalus rodyti reikia, tegu ir kiti pasigroži wink.gif Dėl reikalavimų galima užklausti el. paštu: g.leipute@gmail.com; geliukai@gmail.com; ramunas@orchids.lt 4u.gif

Evora, labai dailus žiedelis wub.gif Čia 'ermitažinis'?
Atsakyti
QUOTE(dota @ 2014 09 02, 21:37)

Evora, labai dailus žiedelis  wub.gif Čia 'ermitažinis'?

Taip ,,ermitažinis''. Jei kam papuls pirkti-neišsigąskit jei iškart žiedus numes. Labai nemėgsta sausos žemės, kai žydi. O ,, Ermitaže'' visada perdžiovina.
Atsakyti
QUOTE(dota @ 2014 09 02, 22:37)
Gražius augalus rodyti reikia, tegu ir kiti pasigroži wink.gif  Dėl reikalavimų galima užklausti el. paštu: g.leipute@gmail.com; geliukai@gmail.com; ramunas@orchids.lt  4u.gif

Taip taip, kas galite, rodykite savo gražiuosius adeniumus parodoje ir iš šakelės gražuolius wub.gif
Jei kam problema su logistika, rašykite man ar aukščiau nurodytais kontaktais mirksiukas.gif
Kauno parodose labai menkai būna adeniumų, negailėkite parodyti ir kitiems suteikti džiaugsmo verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau savo pirmojo žiedelio wub.gif Adenium obesum 'My Country'
user posted image

Pumpuriukas porą dienų prieš..
user posted image

Čia palyginimui, to paties pavadinimo sėklos, sėtos tą pačią dieną (2012-05-25) ir tinūtrai auginami tomis pačiomis sąlygom rolleyes.gif
user posted image

P.S. žiedas turėtų būti toks user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 14 rugsėjo 2014 - 13:48
Gražu wub.gif wub.gif thumbup.gif
Tiesiog baltas pavydas suėmė blush2.gif , puoliau apžiūrinėti savąją, bet jokių užuomazgų schmoll.gif Aš jau net nepamenu, kaip turėtų žydėti g.gif Bet kaip suprantu nenori jos žydėti pagal paveikslėlius lotuliukas.gif , tai būčiau patenkinta, kad bet kokį žiedelį parodytų...
Atsakyti
Iš maniškių 12 turimų, tik vienas pražydo, bet kad ir auga jie labai skirtingai.
Dėl atitikimo žiedo ir nuotraukų, tai kaip suprantu, mažai pas ką atitinka g.gif Nors maniškis man net gražesnis nei turėtų būti pagal nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 14 rugsėjo 2014 - 15:07
QUOTE(Uranija5 @ 2014 09 14, 16:06)
Nors maniškis man net gražesnis nei turėtų būti pagal nuotrauką  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
sveikinu clap_1.gif
Atsakyti
Uranija, sveikinu wub.gif O tu jo stiebelio nekirpai, na to db žydinčio?
Man jie tuo ir įdomūs, kad nėra dviejų vienodų, visi skirtingi, nors ir būtų vieno pavadinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 09 14, 18:25)
Uranija, sveikinu  wub.gif  O tu jo stiebelio nekirpai, na to db žydinčio?
Man jie tuo ir įdomūs, kad nėra dviejų vienodų, visi skirtingi, nors ir būtų vieno pavadinimo  biggrin.gif

Ne nekirptas, man vis gaila buvo blush2.gif, tik šį pavasarį prisižiūrėjau čia temoje kompaktiškų gražuolių, tai vieną nukirpau, nes maniškiai gana ištįsę, tuoj lentynoje netilps. Tiesa, pernai vienam viršūnę pjoviau, bet tik dėl to kad išaugdavo lapas ir po kurio laiko apvysdavo ir nukrisdavo, tai dabar jau labai šakotas, bet jo lapai vistiek man nepatinka.. unsure.gif
Atsakyti
Manieji dabar kaip tik lapus meta, turbūt taip turi būti.
Atsakyti