Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Rimmuse , fantastika wub.gif koks lapuotukas - nykštukas su kepure smile.gif wub.gif

Toza , kaip smagu thumbup.gif įnešėt čia pas mus gero vėjo thumbup.gif

Tessa_i.p, užuojauta verysad.gif 4u.gif bet, tikėkimės sunaikinsit tas zarazas mirksiukas.gif

Weronica , ir pas mane - vienkartinėse didelėse stiklinėse tris pasodinau, tai jie didžiausi iš visų 15 sėjinukų drinks_cheers.gif

Na ir mes pasirodom, kaip ūgtelėjom smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 07 02, 18:45)
Dabar visur profilaktiškai prismaigsčiau geltonų lipnių pagaliukų. rolleyes.gif

Sveiki,

kas čia per stebuklingi pagaliukai ir kur būna pirkti, manau, kad man jų super labai reikia, ypač, jei padeda nuo amaro, kuris pas mane bujoja nesunaikinamai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Lipnūs pagaliukai-ne visai tiksliai pasakyta-tai tokios lipnios plastikinės geltonos gaudyklės 5x10cm, smailėjančiu galu. Pirkau ermitaže, latvių gamybos, tik nežinau ,ar nuo amarų padeda. Ant maniškių dabar prilipę visokių muselių,tame tarpe ir amarų.
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 07 02, 18:45)
Užjaučiu dėl baltasparnių-pernai kovojau su jais ilgai ir nuobodžiai. Daug kartų purškiau neemezaliu ir vis jų atsirasdavo. Tuos kiaušinukus krapščiau nuo lapų rankiniu būdu, bet atrodė, kad galo jiems bebus. Tie visi purškimai adeniumams nelabai patiko-nustojo augti, kai kurie numetė lapus. Šiemet jau bijau net į lauką nešti.Buvo atsiradę ant plumerijų baltasparnių-tai purškiau vermiteksu ir dar padidinta koncentracija, tai greičiau padėjo negu neemezalis. Dabar visur profilaktiškai prismaigsčiau geltonų lipnių pagaliukų. rolleyes.gif

Taip, adeniumams purškimas tikrai nepatiko. Šiuo metu masiškai geltonuoja ir krenta lapai sad.gif Bet tikiuosi sustos ir atsigaus..
Baltasparnių kol kas nesimato, kiaušinius irgi rinkau rankiniu būdu, valiau su ausų krapštukais doh.gif O maniškiai 9 aukšte balkone būdami tų bjaurybių pasigavo, tai dabar sunešti į kambarį ir irgi bijau į balkoną nešti doh.gif

QUOTE(toza @ 2014 07 02, 18:53)
Mano mažytė žydės pirmą kartą- tikiuosi greit pamatyti tą grožį  bigsmile.gif
p.s ta proga ir pasirodom

Labai gražus augaliukas wub.gif

QUOTE(Rimmuse @ 2014 07 03, 11:39)
Maniškis "gigantas"  lotuliukas.gif

Mielas mažiulis thumbup.gif

QUOTE(Giulčetaj @ 2014 07 03, 16:56)
Na ir mes pasirodom, kaip ūgtelėjom  smile.gif

Jau visai greit thumbup.gif
Atsakyti
Pražydom wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2014 07 10, 13:10)
Pražydom wub.gif

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif Ir pats augalas labai įdomiai nuaugęs thumbup.gif Baltas pavydas suėmė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 10 liepos 2014 - 15:05
Labai grazu,kazin kada as sulauksiu.O turiu ir trimeciu,ir dvimeciu
Atsakyti
o toks ir turejo but ziedas?
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 07 10, 18:48)
o toks ir turejo but ziedas?

na real jis yra ryskesnis, cia tik pirmas ziedas, dar salia keli neissikleide, bet jei klausiate apie ziedo forma, tai taip- toks ir buna, man asmeniskai panasu i sumazinta ir pakietinta petunijos zieda:)
Atsakyti
Toza, gražus žiedelis ir labai smagiai nuaugęs augaliukas. Sveikinu! thumbup.gif
O Sandia matyt norėjo paklausti ar tokios spalvos turėjo būti žiedas? T.y. ar tokią spalvą žadėjo pardavėjas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2014 07 08, 00:42)
Taip, adeniumams purškimas tikrai nepatiko. Šiuo metu masiškai geltonuoja ir krenta lapai sad.gif Bet tikiuosi sustos ir atsigaus..

O aš galvojau kodėl mano lapus pradėjo mesti doh.gif mano viena pati didžiausia ir storiausia ant palangės vis baltasparniai apninka, o šalia augančių neiečia g.gif
Atsakyti
Ilgokai nebuvau, bet grįžtu ax.gif gyvenau dainų šventės rūpesčiais.. buvau išvykusi, o grįžusi radau nelabai gerą vaizdelį doh.gif
Du mano adeniumai buvo susiruošę žydėti.. taigi, grįžusi radau tokį vaizdelį - pirmasis didžiąją savų jėgų dalį skyrė ne žiedams, o šaknims doh.gif tad 3 pumpurėliai nudžiūvo.. 1 lyg dar gyvas, bet jo dydis toks pat, koks buvo.. tai abejoju, ar žydės... užtai šaknys ilgėja ir didėja.. (jis man žiemą buvo pradėjęs pūti, tai teko persodinant atlikt "operaciją" nupjoviau pusę šaknų ir ta dalis iškilo virš žemės.. buvo per aukštai, kad pasiektų žemę.. tai dabar toj vietoj auginasi šaknis.. ) keistuolis.. ir pumpurus sukrovė, ir šaknis augint sumanė.. toks, sakyčiau, maksimalistas...
o antrasis turėjo 2 pumpurus... o, bet, tačiau... namie pas mane gyvena nimfukas vardu Čipsas. Kai buvau išvykusi vyras leido jam skraidyt, kaip ir įprasta.. bet, vat neapskaičiavo skrendamo rato dydžio ir atsitrenkė į langą... grįžusi tiksliai pasakiau, kur mažasis krito - mat vienas adeniumo pumpuras buvo nulūžęs ir nudžiūt jau spėjęs.. verysad.gif bent tokia paguoda, kad vienas liko ir sėkmingai auga.. laukiu rezultato nekantriai.. ir išleidus pasiskraidyt papūgiuką vis bijau, kad vėl jam nelaimės nebūtų su paskaičiavimais... nors jau labai seniai nėra buvę, kad atsitrenktų...
Tikiuosi, kad iš šio pumpuro žiedelio sulauksiu...
user posted image
Atsakyti