Ilgokai nebuvau, bet grįžtu

gyvenau dainų šventės rūpesčiais.. buvau išvykusi, o grįžusi radau nelabai gerą vaizdelį
Du mano adeniumai buvo susiruošę žydėti.. taigi, grįžusi radau tokį vaizdelį - pirmasis didžiąją savų jėgų dalį skyrė ne žiedams, o šaknims

tad 3 pumpurėliai nudžiūvo.. 1 lyg dar gyvas, bet jo dydis toks pat, koks buvo.. tai abejoju, ar žydės... užtai šaknys ilgėja ir didėja.. (jis man žiemą buvo pradėjęs pūti, tai teko persodinant atlikt "operaciją" nupjoviau pusę šaknų ir ta dalis iškilo virš žemės.. buvo per aukštai, kad pasiektų žemę.. tai dabar toj vietoj auginasi šaknis.. ) keistuolis.. ir pumpurus sukrovė, ir šaknis augint sumanė.. toks, sakyčiau, maksimalistas...
o antrasis turėjo 2 pumpurus... o, bet, tačiau... namie pas mane gyvena nimfukas vardu Čipsas. Kai buvau išvykusi vyras leido jam skraidyt, kaip ir įprasta.. bet, vat neapskaičiavo skrendamo rato dydžio ir atsitrenkė į langą... grįžusi tiksliai pasakiau, kur mažasis krito - mat vienas adeniumo pumpuras buvo nulūžęs ir nudžiūt jau spėjęs..

bent tokia paguoda, kad vienas liko ir sėkmingai auga.. laukiu rezultato nekantriai.. ir išleidus pasiskraidyt papūgiuką vis bijau, kad vėl jam nelaimės nebūtų su paskaičiavimais... nors jau labai seniai nėra buvę, kad atsitrenktų...
Tikiuosi, kad iš šio pumpuro žiedelio sulauksiu...