Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Gražus mažylis bigsmile.gif
o mano vienas pumpuruotasis pradėjo kažko žemyn lapus lenkti g.gif nesuprantu kas ne taip.. kitas su pumpuru auga kaip auges.. g.gif
Atsakyti
Vis dėlto - pumpurėliai wub.gif
Tik kažko manau, kad iš šitų pelų nebus grūdų g.gif
Bet bent jau viltis ateičiai smile.gif

user posted image

Elika , na ir aš neįsivaizduoju dėl tų lapų g.gif gal visas jėgas pumpurui atiduoda... g.gif
Atsakyti
Laba,
mergaitės sakykit, ar priklauso adeniumo dydis nuo vazono dydzio? pastebėjau kad tie kurie augo didesniuose vazonuose didesni ir yra, ir jei persodini į didesni vazona greiciau auga/storėja. Ar čia tik sutapimas?
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 07 01, 16:47)
Laba,
mergaitės sakykit, ar priklauso adeniumo dydis nuo vazono dydzio? pastebėjau kad tie kurie augo didesniuose vazonuose didesni ir yra, ir jei persodini į didesni vazona greiciau auga/storėja. Ar čia tik sutapimas?

As sita pastebejau, bet galvoju gal sutapimas (vistik daug reiktu auginti ju, kad pastebetum kas kaip, as tik du turejau palyginimui) g.gif Turejau is seklu isdygusius du mazgius ir viena persodinau i dideli vazona is karto, o kita i maziuka. Tai tam dideliame vazone toks storas, kompaktiskas uzaugo, o mazam vazone kudas ir ilgas buvo. Deja sia vasara tas kudas ilgas supuvo, tai liko tik storulis smile.gif
Atsakyti
Pas mane ju 5 is viso, du lepuneliai auga dideliuose vazonuose ir yra tikrai dideli, o tie kurie palikti mazuose-mazesni kokius tris kart.
Šiaip idomu nes norėčiau jau didžiuosius į dar didesnius vazonus perkelt, tik kad tie vazonai man ant palangės nebelabai tilptų, o laikyt ant grindų manau šviesos mažokai gautų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 02 liepos 2014 - 12:40
O aš pasiguosiu - mano Adeniumų fronte bėdos verysad.gif Baltasparniai užpuolė verysad.gif Balkone mano Adeniumai vasarojo ir užskrido iš kažkur baltasparnių. Tai dar ne iškart matyt pastebėjau, nes jau kai pamačiau, tai daugybė skraidė ir kiaušinių pridėję.. Nupurškiau su NeemAzal'iu ir tikiuosi pavyks tų bjaurybių atsikratyt gun_rifle.gif
Atsakyti
Užjaučiu dėl baltasparnių-pernai kovojau su jais ilgai ir nuobodžiai. Daug kartų purškiau neemezaliu ir vis jų atsirasdavo. Tuos kiaušinukus krapščiau nuo lapų rankiniu būdu, bet atrodė, kad galo jiems bebus. Tie visi purškimai adeniumams nelabai patiko-nustojo augti, kai kurie numetė lapus. Šiemet jau bijau net į lauką nešti.Buvo atsiradę ant plumerijų baltasparnių-tai purškiau vermiteksu ir dar padidinta koncentracija, tai greičiau padėjo negu neemezalis. Dabar visur profilaktiškai prismaigsčiau geltonų lipnių pagaliukų. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mažytė žydės pirmą kartą- tikiuosi greit pamatyti tą grožį bigsmile.gif
p.s ta proga ir pasirodom

user posted imageuser posted image

p.s atsiverčiau seną temą, nes net pavadinimus buvau pamiršusi , ką sėjau:) lauksim , kuri iš 3 sėtų rūšių išgyveno (Diamond ring, Black red, ar Wheel of love) o augaliukas pasirodo 2011 03 23 sodintas:) kaip malonu senas temutes pavartyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 02 liepos 2014 - 19:17
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 06 20, 11:52)
Vis dėlto - pumpurėliai  wub.gif
Tik kažko manau, kad iš šitų pelų nebus grūdų  g.gif
Bet bent jau viltis ateičiai  smile.gif

žiedukai smile.gif pas mane tokios užuomazgos kelis kartus buvo ir nukrito, per mažai laisčiau ir mylėjau:) bet tikiuosi pas jus išaugs į pumpurą 4u.gif
Atsakyti
Toza, kaip grazu wub.gif Kada as sulauksiu ziedelio, gal kitais metais g.gif Maniskiai metais jaunesni.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 07 02, 20:14)
Toza, kaip grazu  wub.gif Kada as sulauksiu ziedelio, gal kitais metais  g.gif Maniskiai metais jaunesni.

Sulauksit 4u.gif aš manau jau seniau tų užuomazgų ne kart buvau mačiusi, bet per skubėjimus tai nepalaistai tai dar kas blush2.gif o augaliukas gan lepus:( maniškis mažiukas, kotukas (kaudeksas) tik , kad storas , reiktų jau persodinti, bet nenoriu, kad stiebtųsi į aukštį, o šaknis kirpt irgi gaila...paskutinis liko ..gaila būtų jei neišgyventų
Atsakyti
Maniškis "gigantas" lotuliukas.gif (net 7 cm ūgio miniukas)
user posted image
Atsakyti