Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Kažkada kalbėjot, tai aš irgi sėjau adenium arabicum tiny ding dong, tai pas mane jie visi vienodai maži-kaip kokia mini arabicumo forma. Kiti arabicumai visi vienodai dideli ir stori.
Va skirtingų pavadinimų, sėti tuo pat metu:
user posted image

Skirtingi adenium arabicum sėti tuo pat metu:
user posted image

Adenium arabicum Tiny ding dong ir adenium mini size:
user posted image

Neatsimenu ar dėjau, kaip atrodo erkutės:
user posted image
čia tik data sant viršaus, bet matosi erkė iš arti:
user posted image

Va tas adeniumas, kurio lapai į viršų auga, persodinau, tai šaknų palyginti mažai:
user posted image

Ir labai daug žiedų šiuo metu ant šakos:
user posted image
Papildyta:
Pas mane nuo pumpurėlių užuomazgų iki žiedo išsiskleidimo praėjo beveik mėnuo g.gif
Atsakyti
Migmig, nu nešiurpink su tais erkių vaizdais swoon.gif Senokai aš jas mačiau ant savo augalų, baisu net pagalvoti apie tai...
Kokius chemikalus naudoji? Ar padeda 100% ? ax.gif
QUOTE(Migmig @ 2014 06 13, 16:54)
user posted image

Superiniai grooožiai ten pas tave wub.gif
Atsakyti
Uzkliuvo akis, gal ka sudomins g.gif
https://beta.lt/visa...p;category_id=1
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 06 13, 17:54)

user posted image
Papildyta:
Pas mane nuo pumpurėlių užuomazgų iki žiedo išsiskleidimo praėjo beveik mėnuo g.gif

Koks grožis wub.gif

vadinasi, turėčiau pamatyt, jei tiek laiko skleidziasi... g.gif

Atsakyti
Migmig , šaka nereali wub.gif
Elika , na būtiniausiai reikia pamatyti ir sulaukti smile.gif 4u.gif
O va mano senukas, kaip sakiau, rezga sau kažką, mane erzina biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giulčetaj: 16 birželio 2014 - 12:28
Ar nebus čia žiedelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2014 06 16, 14:23)
Ar nebus čia žiedelis?  g.gif

Labai norėčiau, kad taip būtų wub.gif bet nesitiki, nes maniškis 2012 m rudenį pjauta viršūne mirksiukas.gif nors veltui pjoviau, nes nesišakojo, užsispyrėlis doh.gif toks labai individualistas jis pas mane, žiūrėsim, ką šįsyk iškrės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dota @ 2014 06 13, 17:22)
Migmig, nu nešiurpink su tais erkių vaizdais  swoon.gif Senokai aš jas mačiau ant savo augalų, baisu net pagalvoti apie tai...
Kokius chemikalus naudoji? Ar padeda 100% ? ax.gif

Superiniai grooožiai ten pas tave  wub.gif

Dėkui thumbup.gif

aš naudoju vertimec (atrodo taip rašos), kai išpurški tikrai matosi kad lieka nebegyvi, bet pas mane jos vis iš lauko matyt patenka, arba kiaušinėlių nesunaikinu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 06 16, 15:31)
aš naudoju vertimec

O kur perki? Aš kažkada irgi naudojau, tai padėjo, bet mano jau galiojimo laikas pasibaigęs... smile.gif
Atsakyti
Va vienas iš mano mažių. Netįsta jie man kažko, užsikoncervavę doh.gif gal per daug žiūriu kiekvieną dieną, tai nematau progreso smile.gif
Sėti balandžio 1 d. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Giulcetaj, netista, nes kaudeksa auginasi turbut, fainas storuliukas smile.gif As turiu viena, kuris nuo pavasario, kai prasidejo jau augimas, tik kaudeksa auginasi, storeja, bet lapu nelabai augina. Tai ir atrodo toks mazas storas, bet man grazu storuliai smile.gif
Atsakyti
Ačiū, J-urgit-a, už pagyras mano nykštukui smile.gif 4u.gif

Man regis, mano senukas sukrovė pumpurėlius, bet baiminuosi, kad nieko nebus, nudžius veikiausiai, nes kažko labai kūdi jie g.gif
Atsakyti