Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

bigsmile.gif šauniai žydi... wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
evora kokie fainuoliai žiedai,ir kiek daug 4u.gif Aš tai net nesitikiu kad mano kada nors žydės..džiaugiuosi taip jų storėjimu smile.gif Norėčiau vienam viršūnę nupjaut pabandyt,bet taip gaila blush2.gif
Atsakyti
Gal galite atsakyti į kelintus metus pradeda žydėti?

Atsakyti
Rašoma, kad sėjinukai gali pražysti po 4-5 metų. Bet, kaip ir visur pasitaiko išimčių, priklausomai nuo sudarytų auginimo sąlygų: apšvietimo, trąšų..

Aš irgi su nekantrumu laukiu kada pražys, nors mano vyriausias sėjinukas tik 1,5 metų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tessa_i.p.: 13 birželio 2013 - 07:30
Stai mano ekisperimentiniai adeniumai, prigijo ir auga po truputeli bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 05 13, 22:02)
Kaip gerai, kad pats pradėjo šakotis  thumbup.gif

Maniškis buvo 16 cm aukščio, nesišakojo ir tokia laiba viršūnė atrodė. Todėl ir surizikavau pjauti. Šiandien nupjoviau viršūnes dar trim mažiukam, eksperimentuoju toliau, nes tų rūšių po du vnt. turiu, tai po vieną "sveiką" pasilieku smile.gif

jusiskis metinukas kaip supratau 16cm. o mano metinukai 1cm. kazin kame reikalas jie visai neauga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 06 15, 18:13)
jusiskis metinukas kaip supratau 16cm. o mano metinukai 1cm. kazin kame reikalas jie visai neauga verysad.gif

Gal vazonai netinkamo dydzio, ar zeme netinka, arba saules mazai/perdaug. Maniskiai, sodinti siu metu vasario gale ir kovo vidury jau po 12-14cm (jei skaiciuoti su lapais, nes kaikuriu lapai auga i virsu).
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2013 06 15, 18:22)
Gal vazonai netinkamo dydzio, ar zeme  netinka, arba saules mazai/perdaug. Maniskiai, sodinti siu metu vasario gale ir kovo vidury jau po 12-14cm (jei skaiciuoti su lapais, nes kaikuriu lapai auga i virsu).

zinoma kazkas netaip. Auga kokoso plausas artai kazkaip panasiai vadinasi. Na kur buna tokia didele supresuota ,uzpili vandeniu ir issileidzia.Gyveno pas dukra ant palanges nes ten silciausia ir saule beveik visa diena buna.Augo vienam vazone po kelis. dabar persodinau i kitus po viena 8cm.skersmens, na lig ir i nedidukus ax.gif mazesniu neturejau.saknys labai menkos siuliukai tokie,isnesiau i lauka i terasa,namo puse ta pati gaunasi saules tiesiogines gaus, mastau gal pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 06 15, 18:13)

Taip, mano metinukas buvo pasiekęs 16 cm aukštį. Pasodintas kaktusų žemėje ir kartais palaistomas kaktusų trąšomis. Žiemojo ant pietinės palangės, o nuo pavasario gyvena pietiniam balkone.

Gerai, kad persodinot po vieną. Gal bėda ir buvo tame, kad po kelis vazone augo g.gif Ir kai prigis po persodinimo bandykit patręšti.

Wilmaw, įdomus eksperimentas - iškart šakotas medis bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tessa_i.p.: 15 birželio 2013 - 20:06
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 06 15, 21:05)
Taip, mano metinukas buvo pasiekęs 16 cm aukštį. Pasodintas kaktusų žemėje ir kartais palaistomas kaktusų trąšomis. Žiemojo ant pietinės palangės, o nuo pavasario gyvena pietiniam balkone.

Gerai, kad persodinot po vieną. Gal bėda ir buvo tame, kad po kelis vazone augo  g.gif  Ir kai prigis po persodinimo bandykit patręšti.
Wilmaw, įdomus eksperimentas - iškart šakotas medis bus smile.gif

Na idomu, kazkodel "sove "i galva toksai ir padariau biggrin.gif biggrin.gif ziuresiu kaip seksis jam augti, noriu dar viena prie ju priklijuoti, bet ziuresiu kaip sitiem seksis cool.gif
Atsakyti
esu mačiusi užsienio psl... taip sodina tik ima dvi spalvas ir trupui ipjauna šonus ir tada apvinioja ir laukia kol suaugs.
Wilmaw ar skirtingas spalvas ėmei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 16 birželio 2013 - 09:00
QUOTE(evers @ 2013 06 16, 10:00)
esu mačiusi užsienio psl... taip sodina tik ima dvi spalvas ir trupui ipjauna šonus ir tada apvinioja ir laukia kol suaugs.
Wilmaw ar skirtingas spalvas ėmei  bigsmile.gif

Vienodos spalvos ax.gif
Atsakyti