QUOTE(Giulčetaj @ 2014 06 10, 11:50)
aš čia viena, tad geriau kreipkitės "Tu"
Ui, pamenu, kaip baisu buvo eksperimentuot pjaunant šaknis... bet kai jau drebančia širdim nupjoviau, tai ir viršūnę tuo pačiu pjoviau... toks vargšas mažas kelių mėnesių "pagaliukas" pasidarė..

tai kasdien po 10 kartų žiūrėjau ar dar gyvas..

dar vienam išdrysau viršūnę pjaut, o kitus tai jau palikau... šakotis jie man savaime pradėjo antrais metais. o šiemet tai praktiškai visi šakas auginasi.. gražūs jie man ir taip, bet labai jau norisi žiedų... kiekvieną pavasarį trypčioju aplink, bet kaip nėr, taip nėr..
Dėl vėsumos žiemą, tai būtų sudėtinga..

pas mane namie žiemą būna apie 20 laipsnių, o nešti į balkoną įstiklintą būtų aiškiai per šalta.. nors jie man ir taip žiemą praktiškai belapiai būna ir laistau aš juos kada prisiminus.. na, panašiai kartą per 2-3 savaites truputį.. Dabar jau didžioji dalis apsigyveno įstiklintam balkone, tai po išnešimo šakelių naujų pradėjo rastis. Laistau jau kartą per savaitę taip gausiau, tuos, kurie namie (netilpo visi ant balkono palangių), o tie, kur balkone laistau po du kartus per savaitę, nes ten jie kaip šiltnamy gyvena, nepaisant to, kad ir langai atidaryti. Tiesa, balkonas pas mane vakarinė pusė, tai visą vakarą jie saulės šviesa lepinasi. Šį pavasarį pirmakart patręšiau kovo pabaigoje, ir antrakart tręšiau gegužę. Taip jau nepersistengiu, nes kaskart po tręšimo jie man labai stipriai pradeda augti. Tai ir su trąšų kiekiu pagal nurodymus, dedu visada mažesnį kiekį, kad nepersistengti ir nepakenkti augalams..
Pripyškinau aš čia..

bet gal kam bus įdomu..