Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Evers, labai gražu thumbup.gif, svarbu kad žydi biggrin.gif

Saviškius irgi vis apžiūriu, vieną dičkių netyčia užkabinau, šaknis sujudinau.. tai po kurio laiko pametė visus lapus unsure.gif buvo proga jam viršūnę nukirpti, tikiuosi atsigaus.. rolleyes.gif
Atsakyti
Evers, kaip smagu sulaukti ziedu wub.gif

O mano vienas is maziu silpniausias supuvo sad.gif Bet ir buvo kazkoks susisukes, perliejau, o buvo saltos dienos, turbut to ir uzteko.

O didckiai kad atsigavo per karscius, buvau isnesusi i atvira balkona, pietini, tai jau saules vonias priiminejo, vejelis prapusdavo, patinka jiems karsciai smile.gif Mano irgi 2012 m. sejimo, vis ziuriu gal koki ziedeli pamatysiu, bet siemet turbut nieko nebus, nes mano pjaustyti jie yra.
Atsakyti
gavau ir aš iš aliexpress ekzotiškų adeniumų sėklų... keli maišeliai "grikių" ir dar dovanų kažkokias nesąmones pridėjo :|

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2014 05 31, 06:08)
gavau ir aš iš aliexpress ekzotiškų adeniumų sėklų... keli maišeliai "grikių" ir dar dovanų kažkokias nesąmones pridėjo :|

doh.gif doh.gif doh.gif Žiauruma doh.gif Lauki žmogus virš mėnesio ir gauni ne tai ko tikiesi doh.gif
Ar pardavėjas sutinka grąžint pinigus? Aš šiaip ne taip pusę sumos atgavau. Kad susigrąžint visus pinigus, reikėjo gautas sėklas atgal išsiųst doh.gif Žadėjau jiems siūlyt pasodintas sėklas su visom žemėm siųst, bet užkniso kovot ir sutikau su jų pasiūlymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2014 05 31, 14:34)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Žiauruma  doh.gif Lauki žmogus virš mėnesio ir gauni ne tai ko tikiesi  doh.gif
Ar pardavėjas sutinka grąžint pinigus? Aš šiaip ne taip pusę sumos atgavau. Kad susigrąžint visus pinigus, reikėjo gautas sėklas atgal išsiųst  doh.gif Žadėjau jiems siūlyt pasodintas sėklas su visom žemėm siųst, bet užkniso kovot ir sutikau su jų pasiūlymu  doh.gif

siunčiausi per draugę, tai ji, kai gavo siuntinį, uždarė sandorį, tik paskui jau aš sėklas gavau. paprašiau jos, kad jų puslapy bent atsiliepimą parašytų, kad ne tos sėklos.
Atsakyti
Mažyliams mėnuo biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2014 05 31, 08:08)

doh.gif juokas per asaras.... lotuliukas.gif ale isradingi ir verslus tie kinieciai
reik tiketis daugiau niekas neuzsiraus ant tokiu pardaveju 4u.gif
Atsakyti
per karstas dienas stai kiek ugtelejom:)user posted image
Atsakyti
kiek įdomiu pavadinimu UDOM TRAP net nežinau ?? g.gif vis tiek atrodo ,kad turėjo būti kitos,labai mažai info apie ji rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 02 birželio 2014 - 17:35
QUOTE(evers @ 2014 06 02, 17:34)
kiek įdomiu pavadinimu UDOM TRAP  net nežinau ??  g.gif vis tiek atrodo ,kad turėjo būti kitos,labai mažai info apie ji  rolleyes.gif

Bet užtai kiek dar žiedų nusimato wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2014 05 31, 08:08)

įdomu, kas iš tų nesąmonių išaugs smile.gif

Iš kur žydi žiedai, ar iš pačių viršūnių, ar kaip? Nesuprantu, ko aš vis žiedų nesulaukiu, gal kad viršūnės pakerpamos g.gif
Atsakyti
taip maniškiai žydi tik tie kur nekirptos viršūnės
Atsakyti