Saviškius irgi vis apžiūriu, vieną dičkių netyčia užkabinau, šaknis sujudinau.. tai po kurio laiko pametė visus lapus buvo proga jam viršūnę nukirpti, tikiuosi atsigaus..
O mano vienas is maziu silpniausias supuvo Bet ir buvo kazkoks susisukes, perliejau, o buvo saltos dienos, turbut to ir uzteko.
O didckiai kad atsigavo per karscius, buvau isnesusi i atvira balkona, pietini, tai jau saules vonias priiminejo, vejelis prapusdavo, patinka jiems karsciai Mano irgi 2012 m. sejimo, vis ziuriu gal koki ziedeli pamatysiu, bet siemet turbut nieko nebus, nes mano pjaustyti jie yra.
gavau ir aš iš aliexpress ekzotiškų adeniumų sėklų... keli maišeliai "grikių" ir dar dovanų kažkokias nesąmones pridėjo :|
Žiauruma Lauki žmogus virš mėnesio ir gauni ne tai ko tikiesi Ar pardavėjas sutinka grąžint pinigus? Aš šiaip ne taip pusę sumos atgavau. Kad susigrąžint visus pinigus, reikėjo gautas sėklas atgal išsiųst Žadėjau jiems siūlyt pasodintas sėklas su visom žemėm siųst, bet užkniso kovot ir sutikau su jų pasiūlymu
Žiauruma Lauki žmogus virš mėnesio ir gauni ne tai ko tikiesi
Ar pardavėjas sutinka grąžint pinigus? Aš šiaip ne taip pusę sumos atgavau. Kad susigrąžint visus pinigus, reikėjo gautas sėklas atgal išsiųst Žadėjau jiems siūlyt pasodintas sėklas su visom žemėm siųst, bet užkniso kovot ir sutikau su jų pasiūlymu
siunčiausi per draugę, tai ji, kai gavo siuntinį, uždarė sandorį, tik paskui jau aš sėklas gavau. paprašiau jos, kad jų puslapy bent atsiliepimą parašytų, kad ne tos sėklos.