Dar apžiūrėjau - erkučių lyg nėra, viena šaknelė vėl lenda pro vazoną, o tik persodintas...buvau į balkoną saulės vonioms išnešus kelis kartus, laistau gan dažnai...
Turėjau tokią pat problemą kai jis buvo mažutis, parudavo taip negražiai lapų galiukai, bet nutariau, kad nuo purškimo plius buvimo saulėje, dabar nebepurškiu jo...
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 05 11, 08:08)
Dar apžiūrėjau - erkučių lyg nėra...
Plika akimi erkučių (išskyrus voratinklines) nesimato, reikalingas mikroskopas
Oi, kokie matyti vaizdai
Tessa , Lion labai gražūs daigeliai
Nufotografuosiu šnd ir aš savo "kūdikius", jau persodinti, labai įvairiai auga, bet tfu tfu tfu - kol kas visi 15-ka, be praradimų
O senukas mano neblogai, įtariu, nuo saulės nudegė tie lapelių kraštai, bet šiaip augimas matosi, kaudeksas kietas, manau, viskas bus gerai, vis tiek tįsiu ant saulės, gal jau priprato, nes daugiau lyg susinormalizavo tie lapai.
Tessa , tas "susitraukėlis" tai dar į gražuolę gulbę pavirst gali, bus neištįsęs storuliukas
Kaip įdomu, dvi jaunųjų adeniumų kolonos - pietūs versus šiaurė
stebėsim augimo kovas
P.S. Mano - pietryčiai

Nufotografuosiu šnd ir aš savo "kūdikius", jau persodinti, labai įvairiai auga, bet tfu tfu tfu - kol kas visi 15-ka, be praradimų

O senukas mano neblogai, įtariu, nuo saulės nudegė tie lapelių kraštai, bet šiaip augimas matosi, kaudeksas kietas, manau, viskas bus gerai, vis tiek tįsiu ant saulės, gal jau priprato, nes daugiau lyg susinormalizavo tie lapai.

Tessa , tas "susitraukėlis" tai dar į gražuolę gulbę pavirst gali, bus neištįsęs storuliukas

Kaip įdomu, dvi jaunųjų adeniumų kolonos - pietūs versus šiaurė

P.S. Mano - pietryčiai

Lion, Sandia, gražūs mažyliai 
Žiūriu pagal foto, tai maniškiai kažkaip lėtokai auga.. Aš juos dienomis į stiklintą balkoną išnešu. Buvo, kad ir per naktį pasiliko, nes šeimininkė mažuma užuomarša
Giulčetai, gražiai auga "senukas". Visai nedaug tų parudavimų.
Pas mane irgi kai kurių lapų galiukai parudavę, bet ne visų. Nors auga visi tokiom pat sąlygom. Tai va nežinau nuo ko tai priklauso..

Žiūriu pagal foto, tai maniškiai kažkaip lėtokai auga.. Aš juos dienomis į stiklintą balkoną išnešu. Buvo, kad ir per naktį pasiliko, nes šeimininkė mažuma užuomarša

Giulčetai, gražiai auga "senukas". Visai nedaug tų parudavimų.
Pas mane irgi kai kurių lapų galiukai parudavę, bet ne visų. Nors auga visi tokiom pat sąlygom. Tai va nežinau nuo ko tai priklauso..
žydi maniškiai trys sėti 2012 gaila ne tokie kokie turėjo būt,ir nei vienas nėra toks koki užsisaliau

QUOTE(evers @ 2014 05 29, 14:26)
žydi maniškiai trys sėti 2012 gaila ne tokie kokie turėjo būt,ir nei vienas nėra toks koki užsisaliau

Kad ir netoks, koks tikėtąsi, bet vistiek grožis

Kaip gerai, kad aš jau pamiršau, kaip maniškis turėtų žydėti

Evers , nuostabu
Ir pritariu Rimmusei, man kokia tik nori spalva maniškis gali pražysti, aš tikrai neužpykčiau

Ir pritariu Rimmusei, man kokia tik nori spalva maniškis gali pražysti, aš tikrai neužpykčiau

Migmig, evers, jusu gelytes nuostabios. Baltas pavydas ima
Ir as neuzpykciu, jei nors vienas manuju prazystu nors kokia nors spalva, apsidziaugciau betkuriuo atvieju