Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(Tessa_i.p. @ 2014 05 07, 10:53)
O čia mano naujokėliai 1 metų amžiaus Adenium Obesum “Purple Doxon”, “Double Violet”, “Silk of Yellow” ir “Black Magic”:

Ir sėjinukai neblogai sudygo ir auga  ax.gif  Sėjau 2014/04/27. Pasėjau 17 sėklyčių, sudygo 12. Šiandien mažiuliai atrodo taip:

Kokie fainuoliai metinukai wub.gif Viršūnės pjautos?

O iš sėjinukų kas išaugs? Iš kur sėklos?

Mano sodinti 05/01. Iš 21 sudygo 17 g.gif Vienoj neišdygusioj sėkloj užmačiau maža kirmėlytę doh.gif g.gif Sėklos iš AdeniumStore g.gif

user posted image

Na o kada nors turėtų džiugint tokiais vaizdais biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2014 05 07, 17:49)
Kokie fainuoliai metinukai  wub.gif Viršūnės pjautos?

O iš sėjinukų kas išaugs? Iš kur sėklos?

Na o kada nors turėtų džiugint tokiais vaizdais  biggrin.gif

Gražūs bus jūsiškių žiedai ateity wub.gif

Mano metinukai pjautom viršūnėm.
Pirkau sėklytes iš Ebay. Sėjinukai, tai Adenium Arabicum "Black Dragon":
user posted image
Adenium Obesum Variegated „Taj-Mahal“:
user posted image
Adenium Obesum Variegated „Super Yellow Leaf“:
user posted image
Atsakyti
Evers, man labai gražus taviškis žiedukas. Skaičiau, kad pirmasis žydėjimas būna blankesnis ir žiedai mažesni, negu vėlesni žydėjimai, nes augalas jaunas ir jam neužtenka dar pilnai energijos. Aišku-baltu jis tikrai netaps. Maniškiai panašūs į tokius kokiais turėjo būti, bet žymiai blankesnės spalvos. Galvoju, kad sėklų pardavėjai paveikslėlius paryškina, kad pritrauktų pirkėjus. Be to juk rašo, kad tikibybė, kad adeniumas pražys pagal pavadinimą yra 70proc. ,o jei pilnaviduris-30proc. rolleyes.gif
Tessa, dorstenija- sukulentas ,galima rodyti kaktusų temoj. Dorstenija-mano didžioji meilė-žydi nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens savo nežemiškais žiedeliais ir kiekvieną sykį žiūrėdama į ją pagalvoju, kad šis augalas iš Marso biggrin.gif
Aš irgi pasisėjau 'super yelow leaf'. Jiems jau beveik pusė metų-kol kas lapai nepanašūs į lapus nuotraukoj, gal šiek tiek šviesesni negu kitų. Jei koks užauga šviesesnis-saulės šviesoj paruduoja ir nukrenta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2014 05 07, 20:24)
Adenium Obesum Variegated „Super Yellow Leaf“:
user posted image

Šitų Adenium Obesum Variegated „Super Yellow Leaf“ lapai labai gražūs,o kokios spalvos būna jų žiedai?
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 05 08, 09:11)
Tessa, dorstenija- sukulentas ,galima rodyti kaktusų temoj. Dorstenija-mano didžioji meilė-žydi nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens savo nežemiškais žiedeliais ir kiekvieną sykį žiūrėdama į ją pagalvoju, kad šis augalas iš Marso  biggrin.gif
Aš irgi pasisėjau 'super yelow leaf'. Jiems jau beveik pusė metų-kol kas lapai nepanašūs į lapus nuotraukoj, gal šiek tiek šviesesni negu kitų. Jei koks užauga šviesesnis-saulės šviesoj paruduoja ir nukrenta sad.gif

Taip, Dorstenijos žiedeliai tikrai nežemiškai atrodo smile.gif

O dėl tų margalapių Adeniumų, tai aš irgi paskaitinėjau, kad nebūtinai augs margais, nes kažkaip dar ne iki galo genetiškai tie augalai "sutvarkyti".. Na bet surizikavau, gal kuris nors ir sugalvos marguotis..

QUOTE(emma @ 2014 05 08, 10:06)
Šitų Adenium Obesum Variegated „Super Yellow Leaf“ lapai labai gražūs,o kokios spalvos būna jų žiedai?

Žinokit, nežinau žiedų spalvos, pirkau tik pagal lapų nuotrauką..
Atsakyti
user posted image
user posted image

Čia bandžiau palyginti, kad matytųsi kaip skiriasi žiedų dydžiai,to kairėje žiedo skersmuo net 8cm, tikrai labai didelis žiedas wub.gif per vidurį to iš šakos žiedas.
user posted image
Atsakyti
Fantastika wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Migmig , stebuklingas vaizdelis wub.gif
Atsakyti
Migmig, fantastika wub.gif

O tie aukšti kur žydi, jų viršūnės negenėtos?
Atsakyti
Tie visi trys, kur pirmą kartą pražydo, su nepjautom viršūnėm rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va aš taip ir galvojau smile.gif Aš kadangi visus apgenėjau, tai teks dar ilgokai žiedų laukti.. unsure.gif
Atsakyti
Aš su blogom nuotaikom verysad.gif
Mano senukas kreivakotis, po persodinimo ilgą laiką gyvybės ženklų nerodęs, pradėjo sparčiai augti ir, deja deja, lapukai pradėjo galuose šlapiuot, o paskui ruduot ...
Va toks vaizdelis verysad.gif kažin kas jam?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giulčetaj: 10 gegužės 2014 - 19:04