Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Migmig, kokie gražūs žiedai wub.gif
O čia žydi negenėtom viršūnėm?

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 25, 19:44)
Mano po persodinimo kaudeksus pasiaugine smile.gif Kol kas dar prie saku nelindau, tegu prigija parodo, kad auga, tada bus apgeneti isstypeliai.

Labai faini storuliukai thumbup.gif

QUOTE(Lion @ 2014 04 25, 23:15)
Su Aliexpress gali tekti labai nusivilti  schmoll.gif Va ka as gavau doh.gif Salia adeniumu net negulejusios seklos  doh.gif

Na tikrai kokios keistos sėklos unsure.gif Greičiausiai su adeniumais nieko bendro schmoll.gif Bet ot pardavėjai, baisu gun_bandana.gif

Na o aš pagaliau po truputį daugiau nei mėnesio gavau savo margalapių adeniumų sėklytes rolleyes.gif Jau tikrai galvojau, kad nebegausiu.. Šitiek laiko ėjo laiškas iš UK. Jau net buvau parašiusi skundą į Ebay, kad negavau, na ir vakar netikėtai pašto dėžutėj radau laišką bigsmile.gif
Tai šiandien pasėjau ir laiminga laukiu sudygstant ax.gif
Atsakyti
Lion , na ir pardavėjai, trūksta žodžių tikrai bash.gif . Aš užsisakiau iš adenium store ir džiaugiuosi 15 iš 20 sėklų išaugo į puikius daigelius (10 svarų mokėjau lygiai, tai siuntimas nekainavo).

J-urgit-a gražuolius auginat wub.gif lauksim žiedų bigsmile.gif

Tessa , nu va - pagaliau clap.gif lauksim ataskaitos smile.gif kiek sodinot? Bet oras tai jum puikus thumbup.gif

Zuzla , ačiū, kad pasidalinot, kaip gun_bandana.gif erkes ir tikimės, kad nors jūsų tie adeniumų pirkliai nepaves g.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif As irgi laukiu ziedu, jei per 3 men nepasirodys, tada bus apipjaustyti biggrin.gif

Idomu arabicumai anksciau ar veliau pradeda zydeti, nei obesumai, ar mazdaug vienodai? g.gif
Atsakyti
Nu kaip gaila, mano pačios sodintas adeniumas supuvo. Greičiausiai nespėjo prigyt persodintas, perlaisčiau. Bet kiti kaip gražiai auga, bet niekaip erkutės neatsikratau, puršk nepurškęs, lapai vyniojas kai kuriųdoh.gif
Atsakyti
Aš išpurškiau Vermiteksu-toks dvokiantis preparatas, nepigus, bet matosi, kad erkutės kolkas negyvos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 05 03, 11:44)
Aš išpurškiau Vermiteksu-toks dvokiantis preparatas, nepigus, bet matosi, kad erkutės kolkas negyvos. g.gif

berods jo kaip tik ir nebeparduoda...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nuo kada pradedat tręšt ar vitaminais maitint savo adeniumus? Prisiskaičiau apie Superthrive, galvoju gal reikia įsigyti, nors mano mažyliai tik užvakar susodinti biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif va kaip mano popcorn pražydo unsure.gif bigsmile.gif
turėjo būti
va koks
o žydi
user posted image
Papildyta:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 04 gegužės 2014 - 17:21
Evers gražiai žydi thumbup.gif bet gaila, kad sumaišytas verysad.gif
Atsakyti
Evers , na man labai labai gražu wub.gif visai nepykčiau dėl tokio sumaišymo cool.gif
Kiek metukų jam?
Atsakyti
čia 2012 sėjimo žydi,kažkaip labai norėjau balto o čia visai nepanašu doh.gif
Atsakyti
Evers, vis tiek labai gražios spalvos žiedas wub.gif

O čia mano naujokėliai 1 metų amžiaus Adenium Obesum “Purple Doxon”, “Double Violet”, “Silk of Yellow” ir “Black Magic”:
user posted image

Ir sėjinukai neblogai sudygo ir auga ax.gif Sėjau 2014/04/27. Pasėjau 17 sėklyčių, sudygo 12. Šiandien mažiuliai atrodo taip:
user posted image
user posted image
Tik gaila, kad orai taip atšąlo.. Bijau, kad nepradėtų pūti unsure.gif Gyvena ant pietinės palangės, bet vis tiek, kai saulės nėra, tai vėsu ir ten..

O čia nežinau kurioj temoj parodyt, bet gal tiks ir šioj - žydi Dorstenia Foetida:
user posted image
Atsakyti