Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(Migmig @ 2014 04 22, 11:52)
O čia kartu visi

Labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir šiandien ražydo trečiasis adeniumaa, žiedas akivaizdžiai didesnis nei pirmų dviejų.
user posted image
user posted image
user posted image
ir šiek tiek dar žiedų biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Na ir mano nedžiausmui atradau erkių ant vieno doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 04 24, 23:09)
Na ir šiandien ražydo trečiasis adeniumaa, žiedas akivaizdžiai didesnis nei pirmų dviejų.

Nuostabūs tavo žiedai 4u.gif
Atsakyti
Migmig , pasaka wub.gif toks ryškus, didelis wub.gif

O kaip su erkutėm kovosit? Kas geriausia adeniumam? Ir priminkit, nuo kada pradedat tręšti mažylius?
Atsakyti
Migmig gražuoliai žiedai wub.gif
Atsakyti
Migmig, ziedai tiesiog pasaka wub.gif

Man irgi idomu kaip su tom erkem kovoti g.gif Dabar paziurejau mano vienas maziukas obesumas irgi kazkokius taskelius juodus turi kelis, gal cia erkes blink.gif Ir lapai pas ji negrazus, kazkokie susirauksleje auga g.gif

Vakar apkarpiau saknis islindusias po persodinimo, tai tik arabikumas man leido balta skysti, o obesumai visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 25, 11:13)
Man irgi idomu kaip su tom erkem kovoti  g.gif Dabar paziurejau mano vienas maziukas obesumas irgi kazkokius taskelius juodus turi kelis, gal cia erkes  blink.gif Ir lapai pas ji negrazus, kazkokie susirauksleje auga  g.gif

Vakar apkarpiau saknis islindusias po persodinimo, tai tik arabikumas man leido balta skysti, o obesumai visai nieko smile.gif

panašu į erkės. aš kol kas nupurškiau nemazaliu, 2 kartus su intervalu 2 savaitės, dar kitą savaitę nupurškiau alsupre, rytoj, vėl praėjus dviem savaitėm vėl juo nupurkšiu, ir kiekvieną dieną, ryte ar vakare, augalus ir aplink gerai apipurškiu dist.vandeniu, nes erkės dažniausiai atsiranda dėl sauso oro, toliau stebiu g.gif

tas skystis ir yra adeniumų nuodas, irgi pastebėjau, kad pas vienus išbėga baltas, pas kitus bespalvis..

vis dar laukiu savo sėklų iš aliexpress unsure.gif

Migmig, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 balandžio 2014 - 19:34
Mano po persodinimo kaudeksus pasiaugine smile.gif Kol kas dar prie saku nelindau, tegu prigija parodo, kad auga, tada bus apgeneti isstypeliai. Gal dar obesumas ir prazydes, nes ziema pabuvo saltai numetes visus lapus, gal padarys man staigmena bigsmile.gif

arabicum
user posted image

obesum honey moon, 2.5 m. noreciau is sito sulaukti ziedu siemet, tai kol kas nelendu prie saku, nors labai noreciau prasisukti biggrin.gif
user posted image

obesum extra aroma
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 25, 20:44)

grazu, ypac pirmasis wub.gif ir dar kacius i kadra lenda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2014 04 25, 18:33)

vis dar laukiu savo sėklų iš aliexpress unsure.gif

Su Aliexpress gali tekti labai nusivilti schmoll.gif Va ka as gavau doh.gif Salia adeniumu net negulejusios seklos doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2014 04 26, 00:15)
Su Aliexpress gali tekti labai nusivilti  schmoll.gif Va ka as gavau doh.gif Salia adeniumu net negulejusios seklos  doh.gif

doh.gif
o pasodinot? įdomu, kas išaugs.. galima paklausti čia, gal kas atpažins..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2014 04 26, 07:15)
doh.gif
o pasodinot? įdomu, kas išaugs.. galima paklausti čia, gal kas atpažins..

Pasodinau kelias g.gif Pardavejas bande irodyt, kad cia Adenium Obesum, tik kita rusis lotuliukas.gif Parase, kad cia Chinese-style night desert rose doh.gif
Kolkas atrodo taip, kas isaugs, neaisku

user posted image

Reikia tiketis, kad jus ne is to pacio pardavejo emet ir gausit normalias seklas mirksiukas.gif O as dabar uzsisakiau is adeniumstore - is ten garantuotai gausiu ko reikia ir su aliexpress daugiau neprasidesiu, o tai jau ne pirma karta nusvylu doh.gif
Atsakyti