Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(Migmig @ 2014 04 11, 19:14)
Na va pražydo ir mano pirmasis thumbup.gif  wub.gif
Magic spell  smile.gif

wub.gif
Atsakyti
O man, mano persodintieji, nepatinka. Kaudeksai bliūkšt pradėję, nors gal dar anksti, kol prigis. Bet nepatinka man kaktusų žemė, nors ir maišiau su kita schmoll.gif
Atsakyti
nors ir pats žiedelis nėra labai įspūdingo grožio, bet ta mintis kad užaugintas namie pražydo tai ohoho kokio brangumo žiedas pasidaro 4u.gif
Atsakyti
Migmig , super wub.gif labai smagu! thumbup.gif wub.gif

Eliss , ir man nepatinka manasis po persodinimo: kaudeksas lyg kietas, bet visai neauga mėnesį jau... verysad.gif

O iš pasodintų vienas išdygo tokiais karpytais lapeliais, na du tik turi dar, svarstau, ar čia gamtos klaida, netikęs sėjinukas, ar gal sėklytė kitos rūšies papuolė... g.gif

Atsakyti
Mano pirmieji adenium obesum sėjinukai.

10 dienų nuo pasėjimo:

user posted image

9 dienos nuo pasėjimo:

user posted image

P.S. gal kas iš auginančių savo sodinukus bandėt kada nors tokį eksperimentą?

http://www.thegarden...p...=10&t=22883

Man įdomu, ar taip nupjovus šaknis kaudeksas vis tiek auga, ar elgiasi kaip įšaknydinta šaka. Spėju, kad tokiu metodu gaunamas štai toks rezultatas (kalbant apie šaknis):

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolgimante: 13 balandžio 2014 - 20:00
Lolgimante, grazus mazyliai 4u.gif i skirtinga zeme seti, ar ne? kur geriau auga?

Giulčetaj, kaip jusu sejinukai auga?
Atsakyti
Lolgimante , bet taip gausiai užderėjo, sakyčiau thumbup.gif bigsmile.gif
Įdomus eksperimentinis metodas, tik vieną dičkį turiu, tai nerizikuoju kol kas...ir tas vienintelis šoko būsenoj mirksiukas.gif

Ačiū, Sandia , auga po truputį, jau antra pora lapelių ryškėja, kol kas visi 15 gyvai atrodo smile.gif o kaip jūsiškiai?
Atsakyti
Pražydo antrasis adeniumas, pažiūrėjau jam lygiai du metai bigsmile.gif
Red stripe
user posted image

O čia kartu visi
user posted image
Atsakyti
migmig wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Migmig, kokie groziai wub.gif

Vakar pagaliau prisiruosiau persodinti saviskius, tai labai nemazai kaudekso uzsiaugine smile.gif

Sakykit, su kuo jus dezinfekuojat apipjaustytas tas plonas saknytes, kai po persodinimo issikelia kaudeksas? As vakar bandziau jas pjauti, pradejo begti baltas lipnus skystis, tai daugiau ir nebepjoviau, nes galvoju kol pasodinsiu zemem apdrabstysiu, po to liesiu, dar suslaps, isimes koks puvinys.

Dabar jau po persodinimo galeciau apipjaustyti jas, tik kuo dezinfekuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 24, 09:59)
Dabar jau po persodinimo galeciau apipjaustyti jas, tik kuo dezinfekuoti?  g.gif

Galima cinamonu mirksiukas.gif
Atsakyti
Migmig , koks gražuolis ir tik antrametis - auksines rankas, arba, kaip anglai sako - žalius pirštus turite wub.gif

Dėl cinamono tai irgi skaičiau, kad adeniumus dezinfekuoja juo 4u.gif

O mano senasis pabudo iš letargo miego thumbup.gif vis dėlto šokas po persodinimo pasireiškė nemažas, jau galvojau iškeliaus į adeniumų rojų doh.gif biggrin.gif

Mažučiai auga sparčiai. Kaip kitom mergaitėm sekasi su daigeliais? ...
Atsakyti