Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

na ka sulaukiau savojo sėtojo žiedelio big harry ,na kiek kitos nes gal kam toks nedidukas pirmas,tiek ilgai augintas g.gif
va koks turėjo būti,bet gal kiti bus tokie rolleyes.gif
user posted image
o va koks yra user posted image

o čia šakelė
user posted image
Atsakyti
Nuostabu!!! wub.gif
O kada sėtas?
Įsivaizduoju, kiek džiaugsmo wub.gif
Šakelė tai stulbinanti wub.gif kokio dydžio jinai?
Atsakyti
Evers, fantastika bigsmile.gif Po kiek laiko maziukas prazydo? Ar buvo jis pjaustytas? smile.gif
Atsakyti
evers, pasaka wub.gif

Giulčetaj, smagu, kad musiskiai tuo paciu metu dygsta, bus kaip palygint kaip auga;)

Cia maniskis prancuzas
user posted image
Atsakyti
Evers, kaip smagu, kad pražydo savas sėjinukas thumbup.gif O ir šaka atrodo įspūdingai wub.gif

Giulčetaj, Sandia, simpatuliai daigeliai smile.gif

O aš vis dar laukiu savo sėklyčių.. Čia mano kantrybę bando, nekitaip doh.gif O jos pas mane nerasta blush2.gif
Atsakyti
O pas mane šiemet jau trys pumpurus sukrovė, ar pražys bus matyt, bet bent jau pumpurais galiu pasidžiaugti:
Prieš dvi savaites
user posted image
ir dabar
user posted image
kitas prieš dvi savaites
user posted image
ir dabar
user posted image

ir trečias, pats seniausias, tik ilgai neaugo, nes nemokėjau auginti:
user posted image

O sėklos ir sėjinukai pas mane auga labai šiltai 30-35C, o prie saulės pratinti imu ne anksčiau mėnesio laiko, bet kadangi dažniausiai sėju rudenį, tai saulę pamato tik pavasarį biggrin.gif
Atsakyti
Migmig, kokio amziaus tavo pumpuruoti adeniumai? Ar buvo sakos pjaustytos ? smile.gif Labai smalsu kaip prazys smile.gif
Atsakyti
Migmig , nuostabūs pumpurėliai wub.gif
Prisidedu prie J-urgit-os klausimo: kokio amžiaus tie gražuoliai?
Ir dar labai norėčiau paklausti: ką reiškia "ilgai neaugo, nes nemokėjau augint"? Koks tas nemokėjimas buvo ir kaip pasikeitė auginimo sąlygos?
Nes man toks įspūdis, kad aš nemoku augint kol kas...
Oi laukiam pražystant, labai tikiuosi, kad jum pasiseks, nes pumpurėliai super atrodo thumbup.gif ypač vidurinis, jau toks didžiulis thumbup.gif wub.gif

Tessa , na tikrai, įsivaizduoju, kaip nekantru, bet gal sudygs užtai greitai ir atsigriebs už vėlavimą smile.gif 4u.gif

Sandia , gražuolis prancūzas, o kodėl prancūzas? Iš Prancūzijos net?.. smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giulčetaj: 07 balandžio 2014 - 19:15
Seniausias sėjinukas pirktas parodoj prieš 4 metus, auginau kaip kaktusą-kaktusų žemėj, nedaug laisčiau, netręšiau 2metus, tai jis ir buvo nedidukas, visai neaugo.Tik kai pasisėjau savo pirmuosius adeniumus-prieš 2,5metus, tai pradėjau skaityti, kaip juos auginti ,ir tą senuką persodinau į riebesnę žemę ir pastačiau žiemai po lempom-rezultatas buvo stulbinantis-jis iš kart pradėjo augti ir storėti. Kiti du adeniumai su pumpuriukais iš mano pirmo sėjimo-jiems 2,5 metų, buvo kirptos ir šaknys ir viršūnė, bet neišsišakojo.
Žiemą šitie adeniumai stovėjo vėsiau ir buvo numetę beveik visus lapus. O tie, kur laikiau šiltai ir nenumetė lapų, dar nesiruošia žydėti.
Atsakyti
Maniskis irgi 2.5 metu, ir sia ziema buvo visus lapus numetes, nes salo truputi, tai gal ir man jau sukraus koki zieda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 04 07, 22:01)
Seniausias sėjinukas pirktas  parodoj prieš 4 metus, auginau kaip kaktusą-kaktusų žemėj, nedaug laisčiau, netręšiau 2metus, tai jis ir buvo nedidukas, visai neaugo.Tik kai pasisėjau savo pirmuosius adeniumus-prieš 2,5metus, tai pradėjau skaityti, kaip juos auginti ,ir tą senuką persodinau į riebesnę žemę ir pastačiau žiemai po lempom-rezultatas buvo stulbinantis-jis iš kart pradėjo augti ir storėti. Kiti du adeniumai su pumpuriukais iš mano pirmo sėjimo-jiems 2,5 metų, buvo kirptos ir šaknys ir viršūnė, bet neišsišakojo.
Žiemą šitie adeniumai stovėjo vėsiau ir buvo numetę beveik visus lapus. O tie, kur laikiau šiltai ir nenumetė lapų, dar nesiruošia žydėti.

I kokia zeme persodinot?Ir kokiom trasom laistot,kas kiek laiko treset?Maniskis auga kaktusu zeme+perlitas. Kazin labai blogai. Maniskis setas buvo 2012 06 23. Jo ugis 6cm. doh.gif doh.gif doh.gif . Auginti neiseina man kazkaip verysad.gif Stovi ant sauletos palanges.
Atsakyti
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 04 07, 20:09)

Sandia ,  gražuolis prancūzas, o kodėl prancūzas? Iš Prancūzijos net?..  smile.gif  wub.gif

sėklos iš Prancūzijos wink.gif
o nuo kokio amžiaus adeniumus reikia pradėti tręšti?
Atsakyti