Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Zuzla labai dailūs storuliukai thumbup.gif
Enigma smagu, kad ima šakotis, nes tokie patys gražiausi tampa thumbup.gif

Mano dar tik dabar gražėja, ilgai iš žiemos nenorėjo busti biggrin.gif
user posted image
user posted image

Šakos tik dabar pirmas pumpuras pradeda skleistis:
user posted image

Kasmet tai nepersodinsiu tikrai, ypač tų, kurie į gražius vazonus susodinti, nebent ims nebetilpti. g.gif

O persodinu bet kada, tikrai nežiūriu į kalendorių, nes nelabai tikiu tuom cool.gif
Atsakyti
Jetau, Migmig, kokie groziai wub.gif Bet pats graziausias vaizdas uz lango. Kaip as svajuoju nuosava nama tureti, apsodinti ji aplink ivairiais idomiais augalais ir gelemis.. ech.. rolleyes.gif
Atsakyti
maniškis prieš savaitę,dabar kiek žiedelių daugiau,bet vis su tuo fotografavimu laiko nėr...
..štai...
Atsakyti
evers-
labai graži, sodri žiedų spalva thumbup.gif

Migmig dėka(didelis AČIŪ wub.gif ) praturtėjau 3 tinūtriukais. Šiandien vienam labiau ištysusiam nupjoviau viršūnę. Kitus palikau augti, nes gražūs dručkiai. Tada pagalvojau-KAD GALIMA NUPJAUTĄ VIRŠŪNĘ ĮŠAKNYDINTI IR BUS PARDUOTUVINIS VARIANTAS,kokius randame nusipirkti. g.gif

Ar kas nors taip bandėte daryti?

Ir dar... Kokiame aukštyje pjaunate viršūnę, kiek centimetrų nuo žemės į viršų turi būti? Ar pasirenkate aukštį ,,iš akies'', kad estetiškai atrodytų.

user posted image

Čia mamytės Migmig augintiniai thumbup.gif , tik dabar jau pas mane įsikūrę. Poseidonas dar su viršūne.
Atsakyti
Evers, labai grazus ziedai wub.gif thumbup.gif

Evora, aisku, kad galima pabandyti virsune isaknydinti. Manau, kad niekas tu virsuniu ir neismeta, o bando "sedevrus" is ju uzauginti. Jei as pjauciau virsunes, irgi pabandyciau isaknydinti- o gal uzaugs ka grazaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 05 25, 17:50)
  Ir dar... Kokiame aukštyje pjaunate viršūnę, kiek centimetrų nuo žemės į viršų turi būti?  Ar pasirenkate aukštį ,,iš akies'', kad estetiškai atrodytų.

aš pjaunu vos aukščiau tos vietos, kur kaudeksas pradeda siaurėti.

aš niekada nešaknydinau viršūnių, man neįdomu auginti tinūtrą be kaudekso smile.gif nebent turėčiau laisvos vietos ant palangių laugh.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif

Labai gražu, kai tiek žiedų thumbup.gif wub.gif

Aš jau daug kartų įšaknydinau viršūnes, tai geriausiai tai pavyksta sausame vermikulite, labai gražius šaknynus išsiaugina thumbup.gif Uždengiu dar juos, kai jau ima lapukus augintis, tada laistyt pradedu.

Kur reikia pjauti, manau taisyklių nėra, kaip kam gražiau, taip tas ir pjauna g.gif

Atsakyti
Parduotuvėje pirktas tinūtriukas puikiai peržiemojo. Dalį lapų numetė, bet nedaug. Pavasariui atėjus pradėjo ruduoti lapai ir daugiausia nuo lango pusės. Atrodė taip:

user posted image
user posted image

Nurudavusius lapus nuskabiau, nuo erkutės nepurškiau, liko stovėti ant pietinės palangės. Dabar sukrovė pumpurus, leidžia lapelius. Pradeda žydėti:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Vis galvoju kodėl rudavo lapai? g.gif Jei erkutės užpuolė, tai ir dabar dar darbuotųsi. Gal pavasario saulė nudegino? Reikėjo po truputį, laipsniškai pratinti prie pavasarinės saulės?

Gal kam taip yra buvę?
Atsakyti
Man taip buvo ir yra. Aš galvoju, kad čia liga, keli metai taip, tokius ligotus pirkau, turbūt. O kur praeitais metais pirkau, auga gražiausiai.
Atsakyti
elis, ačiū už atsakymą. Jei tikrai taip bus visada, tai labai liūdna. Nors dabar ir gražiai atrodo , kai žydi, bet norėtūsi normalaus, su lapais vaizdo. Bandysiu laimę kitą pavasarį-nelaikysiu ant pietinės palangės.

O dabar atrodo taip: blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nuostabūs žiedai wub.gif
Atsakyti
Kaip gražiai žydi wub.gif
Atsakyti