Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

vakar gavau seklyte, pasisejau savo adeniumus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2014 03 25, 14:38)
Įšaknydinau pernai vasarą viršūnę, įsišaknijo gal per mėnesį su trupučiu. Padžiovinau keletą dienų nupjautą. Į vazoną pridėjau kaktusų žemių, o ant viršaus užpyliau apie 3-4 cm vermikulito ir įsmeigiau viršūnę. Parėmiau pagaliukais, nes buvo aukšta ir nenorėjo stovėti. Vermikulitą porą savaičių laikiau sausą, o po to truputį papurkšdavau vandeniu. Laikiau šviesiai, niekuo nedengiau.

Aciu uz info 4u.gif O kiek giliai ta saka kisti i zeme?
Atsakyti
Aš kišau negiliai, gal 2 cm, kad tik vermikulite būtų, o vėliau įsišaknijusi jau pasiektų žemę.
Atsakyti
Tessa_i.p., supratau, reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 03 25, 13:46)
vakar gavau seklyte, pasisejau savo adeniumus    ax.gif

Per kiek laiko atkeliavo sėklytės? Kiek sodinot?
Linkiu šaunaus starto smile.gif 4u.gif
Lauksim ataskaitos mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nupjautas adeniumų viršūnes įstatau į sausą vermikulitą, uždengiu plastikiniu nupjautu buteliu ir pastatau šiltai-įsišaknyja beveik visada. thumbup.gif

Adenium somalense sėjinukai, palyginus su obesumais ir arabicumais, greičiau auga, šiek tiek laibesni. smile.gif
Atsakyti
sveikos kaip adeniumai atlaikė persodinimą.maniškiai 5 žiuriu krito verysad.gif ex kaip man taip visad,po persodinimo žiurėk kas vėl . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 03 29, 13:42)
sveikos kaip adeniumai atlaikė persodinimą.maniškiai 5 žiuriu krito  verysad.gif  ex kaip man taip visad,po persodinimo žiurėk kas vėl . doh.gif

Užjaučiu verysad.gif o 5 iš maždaug kiek? Ir kokio amžiaus?
Aš savo vienturtį persodinėjau trijų dienų bėgy tris kartus - iš pradžių truputį atidengiau kaudeksą, tada persigalvojau - labiau atidengiau, pabuvo taip parą ar dvi - persigalvojau ir vėl sumažinau....tai po tokių išbandymų apstojo augt, bet db žiūriu lyg atsigaudinėja, saulutės gavęs....dvi žiemas peržiemojęs, treti metai eina jam.
O kas jiem pasidarė? Iš ko sprendžiat, kad viskas....gal dar viltis yra... unsure.gif
Atsakyti
labas merginos. jungiuos i jusu gretas. siandien gavau du mazuliukus storuliukus:) tokie faini:) matysim kaip seksis. tiesa kai rasiau kad is kinieciu pirkau seklytes tai vadinasi daigios nes viena pasejau pabandymui ir ziuriu kad jau kisa nosyte:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 03 29, 13:42)
sveikos kaip adeniumai atlaikė persodinimą.maniškiai 5 žiuriu krito  verysad.gif  ex kaip man taip visad,po persodinimo žiurėk kas vėl . doh.gif

Kaip gaila verysad.gif Kaži ko jie taip užstresavo po persodinimo unsure.gif Gal paliejot?

insanda, šaunu, kad sėklytės daigios thumbup.gif

Aš irgi neištvėriau ir užsisakiau truputį sėklyčių, tai labai jau nekantru laukti kol atsiųs... Tikiuosi irgi bus daigios rolleyes.gif Užsisakiau Arabicum ir Obesum margalapių. Tik įdomu ar tikrai ir bus margalapiai, nes rašo, kad dar tik atliekami eksperimentai dėl to margumo ir nebūtinai vaikai paveldi tėvų savybes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2014 03 30, 15:52)
Kaip gaila  verysad.gif Kaži ko jie taip užstresavo po persodinimo  unsure.gif Gal paliejot?

insanda, šaunu, kad sėklytės daigios  thumbup.gif

Aš irgi neištvėriau ir užsisakiau truputį sėklyčių, tai labai jau nekantru laukti kol atsiųs... Tikiuosi irgi bus daigios  rolleyes.gif  Užsisakiau Arabicum ir Obesum margalapių. Tik įdomu ar tikrai ir bus margalapiai, nes rašo, kad dar tik atliekami eksperimentai dėl to margumo ir nebūtinai vaikai paveldi tėvų savybes  unsure.gif

Smagu thumbup.gif o iš kur užsisakėt?
Atsakyti
kas keisčiausia iš palietu numirė dvimetis ar trimetis o kur neliejau tai yra pernai sėti buvo 4 ..aišku gaila.na kur dar buvo viršunė kišau i žemę ,gal jos prigis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 30 kovo 2014 - 17:54