Na ką, mergaitės, užsakė man ką tik vyras sėklų, kad nezirsčiau Nedaug, du arabicumus, vieną black somalense ir vieną adenium obesum Na žiūrėsiu, kada atkeliaus, kaip kokybė bus...
Na ką, mergaitės, užsakė man ką tik vyras sėklų, kad nezirsčiau
Nedaug, du arabicumus, vieną black somalense ir vieną adenium obesum
Na žiūrėsiu, kada atkeliaus, kaip kokybė bus...
Aš vis mąstau uzsisakyt šių sėklų per ebay, manau, savaitgalį turėdama laiko galų gale taip ir padarysiu.
Mano norimų sėklų parduoda po daugiau nei man reikia, tad jei tik uzsisakysiu, perteklių pasiūlysiu, gal bus norinčių...
Aš tai užsisakiau iš čia: http://www.adeniumstore.com Brangu, be abejo, bet siuntimas kai už 10 svarų nemokamas, tai ir užsisakiau už 10 svarų su centais daug, aišku, na bet pasižaisiu "sėklų loterijoj". Manau, kad per ebay daug pigiau O čia visų po 5 sėklas tik
Aš tai užsisakiau iš čia: http://www.adeniumstore.com
Brangu, be abejo, bet siuntimas kai už 10 svarų nemokamas, tai ir užsisakiau už 10 svarų su centais daug, aišku, na bet pasižaisiu "sėklų loterijoj".
Manau, kad per ebay daug pigiau
O čia visų po 5 sėklas tik
Šiaip, tai pvz ta adenium obesum tai rinkausi ne pagal gražumą o pagal šviežuma, o tie arabicumai ir tas somalense tai, bijau, seni bus, kažkaip nenusiteikus optimistiškai aš norėjau baisiai socotranum, bet kad tas ten aukso puodą kainuoja, daugiau nei mano visas užsakymas
Aš vis mąstau uzsisakyt šių sėklų per ebay, manau, savaitgalį turėdama laiko galų gale taip ir padarysiu.
Mano norimų sėklų parduoda po daugiau nei man reikia, tad jei tik uzsisakysiu, perteklių pasiūlysiu, gal bus norinčių...