Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(eliss @ 2014 03 17, 17:54)
Kas įdomiausia, kad kiekvienos rūšies šaknys vis kitaip sukas smile.gif Pas mane vieno daug smulkių šaknelių, kito dvi storos šaknys.

tai kad kiekvieno augalo vis kitiaip šaknys sukas smile.gif
Atsakyti
blogiausia tai,kad nėra kam bei kur ju užsakyti ax.gif
Papildyta:
Migmig iš kur tu užsisakinėji adeniumo sėklas,gal ten visokiu yra,gal kokia nuorodą.
Atsakyti
Uzsisakiau is ebay seklu sianden thumbup.gif nesusilaikiau jusu groziu paziurejus
Atsakyti
http://www.adeniumstore.com/
Čia rašo, kad nuo 10GBP Europoje siuntimas nemokamas. Niekad nebandžiau siųstis, tai nieko negaliu pasakyti apie kokybę.
Atsakyti
QUOTE(Lolgimante @ 2014 03 17, 21:56)

ačiū už nuorodą smile.gif reik pasižvalgyt..

Socotranum 5 sėklos 13 svarų wacko.gif
Atsakyti
Rusai savo forumuose giriasi, kad pražysta sėjinukai 7 mėn. amžiaus. Jie į žemes maišo lėtai tirpstančias trąšas, vėliau nuo 2mėn. sėjinukus pradeda tręšti trąšomis Kemira-kartas nuo karto -organinėmis trąšomis-ypač tinka arklio mėšlas.
Jei ruduoja lapų galiukai, viena iš priežasčių gali būti tai, kad adeniumo šaknys įaugo į keramzito drenažą-jie nerekomenduoja keramzito(nors aš būtent jį vartoju).
Pertręšus adeniumus-pirmas požymis-lapai pakyla į viršų, jei nenustoti tręšti-pradeda ruduoti lapų galiukai.

sėklas perku ebay, rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, adeniumu fanes 4u.gif

Uzsikreciau sodinimu liga ir galvoju gal ir Adeniumu man reikia doh.gif Sakykit, ar nebijo jie temperaturu svyravimo? Ziema name sildymas nepastoviai ijungtas, o ir patalpa, kurioj geles auga gana vesoka buna - 10-15 laipsniu g.gif Kazi ar istvertu jie tokiom salygom???

Nusiziurejus turiu nemenkai - 16 rusiu doh.gif

Adenium
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 03 17, 23:40)
Jei ruduoja lapų galiukai, viena iš priežasčių gali būti tai, kad adeniumo šaknys įaugo į keramzito drenažą-jie nerekomenduoja keramzito(nors aš būtent jį vartoju).

hm, kaip gerai, kad aš niekur niekada nededu drenažo.
pas mane vis dėlto voratinklinės erkutės..

QUOTE(Lion @ 2014 03 18, 01:59)
Uzsikreciau sodinimu liga ir galvoju gal ir Adeniumu man reikia  doh.gif Sakykit, ar nebijo jie temperaturu svyravimo? Ziema name sildymas nepastoviai ijungtas, o ir patalpa, kurioj geles auga gana vesoka buna - 10-15 laipsniu  g.gif Kazi ar istvertu jie tokiom salygom???

adeniumai auga dykumoj (iš čia jų antras pavadinimas - dykumų rožė), taigi jie šilumamėgiai augalai, bet ten irgi yra nemaži dienos/nakties temperatūrų svyravimai, todėl suaugę augalai ištvertų, bet jaunus (iki 5 metų) tektų pasaugoti.
Atsakyti
Merginos, gal čia netyčia bus žiedas? Kažko man panašu blush2.gif
Jam 6 metai, vazonėlis terakotos 10cm pločio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 18 kovo 2014 - 08:59
Migmig, o ka jie naudoja vietoj keramzito? As kazkuriais metais dariau drezana irgi is keramzito, kitais metais is vis nedariau drenazo. Bet kai buvau padariusi drenaza is keramzito, atsimenu teko persodinant krapstyti tuos keramzito rutuliukus is saknyno.
Atsakyti
Gražus augaliukas, Merii , bet nelabai ką įžiūriu g.gif

Sandia , kokių sėklų užsisakėt?

Ach ir aš noriu sėklų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 03 18, 13:51)
Sandia , kokių sėklų užsisakėt?

va tokiu:
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti