As visai noreciau Adenium swazicum, Adenium oleifolium ir Adenium boehmianum (turiu ka nuodyti
)

aš ir oleifolium neatsisakyčiau

QUOTE(eliss @ 2014 03 16, 15:37)
Adenium nova ar crispum visai norėčiau.

Kokie grožiai
dauguma tokie storuliukai
Čia maniškiai..
Adenium arabicum, vienas pirktas, kitas gautas dovanų iš Migmig..
kadangi auga tokie ištįsėliai, galvoju vieną pjauti. Dalį žiemos laikiau vėsiau, numetė lapelius, vėliau perkrausčiau ant šiltos palangės pas likusius adeniumus, nes nebuvau tikrai ar nieko nenutiks jiems vėsiau žiemojant..

Čia maniškiai antramečiai Adenium obesum (sėti 2012 05 25), įdomiausiai kad visi laikomi tom pačiom sąlygom, bet keli nuo pat pradžių nenoriai auga.. Žiemojo šiltai ant pietinės palangės.

Į kadrą netyčia pakliuvo ir vienas pirktas iš Migmig - pirmoj eilėj dešiniausias. Lapeliai vis rudavo, įtariau kad erkutės buvo pasidarbavusios, tai kirpau viršūnę 2012 spalį ir nepaisant kad buvo ruduo, po 20 d. pasimatė naujos lapelių užuomazgos
. Taip atrodė pernai.

Ir jauniausi, sėti pernai balandį.

Čia maniškiai..

Adenium arabicum, vienas pirktas, kitas gautas dovanų iš Migmig..
kadangi auga tokie ištįsėliai, galvoju vieną pjauti. Dalį žiemos laikiau vėsiau, numetė lapelius, vėliau perkrausčiau ant šiltos palangės pas likusius adeniumus, nes nebuvau tikrai ar nieko nenutiks jiems vėsiau žiemojant..

Čia maniškiai antramečiai Adenium obesum (sėti 2012 05 25), įdomiausiai kad visi laikomi tom pačiom sąlygom, bet keli nuo pat pradžių nenoriai auga.. Žiemojo šiltai ant pietinės palangės.

Į kadrą netyčia pakliuvo ir vienas pirktas iš Migmig - pirmoj eilėj dešiniausias. Lapeliai vis rudavo, įtariau kad erkutės buvo pasidarbavusios, tai kirpau viršūnę 2012 spalį ir nepaisant kad buvo ruduo, po 20 d. pasimatė naujos lapelių užuomazgos

Ir jauniausi, sėti pernai balandį.

Labai gražūs visų adeniumai
Parodysiu ir aš saviškius:

Tam iš kairės jau trys metai, o dešinėj - pernai nupjauta ir įšaknydinta jo viršūnė. Viršūnę auginu iš smalsumo kuris greičiau pražys - ar su kaudeksu ar viršūnė
Pavadinimą pamečiau
Lyg ir "Rosalie" (iš Migmig įsigytas buvo).

Šie pernai pirkti iš Migmig: ("Triple Angel" ir "Dark Lord")

Šie mano sėjinukai dviejų metų, bet neauga kažko
Mažesni net už metinukus.. ("Orange Gold" ir "Blue Boy").

O ši trijulė, tai iš šonų dviejų metų mano sėjinukai irgi nenorintys augti ("Ultra Violet" ir "Orange Gold"). O vidury, tai pernai rudenį laimėtas FB konkurse "Double Black Fire"

Bet pas mane jie labai tįsta į viršų. Auginu ant pietinės palangės šiltai (nes neturiu kur vėsiai ir šviesiai apgyvendint). O man taip norisi kompaktiškų mažuliukų
Kaži jie tįsta nuo netinkamų auginimo sąlygų?
Ir patys nenori šakotis nei vienas, tai šiandien nupjoviau visiem viršūnes...
Ai, dar norėjau paklausti, o tręšiat kokiom trašom?
Prie sėklyčių užsakymo prisijungčiau

Parodysiu ir aš saviškius:

Tam iš kairės jau trys metai, o dešinėj - pernai nupjauta ir įšaknydinta jo viršūnė. Viršūnę auginu iš smalsumo kuris greičiau pražys - ar su kaudeksu ar viršūnė

Šie pernai pirkti iš Migmig: ("Triple Angel" ir "Dark Lord")

Šie mano sėjinukai dviejų metų, bet neauga kažko

O ši trijulė, tai iš šonų dviejų metų mano sėjinukai irgi nenorintys augti ("Ultra Violet" ir "Orange Gold"). O vidury, tai pernai rudenį laimėtas FB konkurse "Double Black Fire"

Bet pas mane jie labai tįsta į viršų. Auginu ant pietinės palangės šiltai (nes neturiu kur vėsiai ir šviesiai apgyvendint). O man taip norisi kompaktiškų mažuliukų

Ir patys nenori šakotis nei vienas, tai šiandien nupjoviau visiem viršūnes...
Prie sėklyčių užsakymo prisijungčiau

QUOTE(zuzla @ 2014 03 16, 15:32)

QUOTE(Tessa_i.p. @ 2014 03 16, 18:02)
Ir aš to paties norėjau klausti

Nes saviškius dažniausiai liedavau po orchidėjų laistymo likusiu vandeniu..

tiesa merginos kokie gražus jūsų augaliukai tokie žali
Tessa_i.p. Uranija5
o aš netrešiu,bet gal reiktu

o aš netrešiu,bet gal reiktu

Žiemą netręšiau, o dabar jau gavo lašą kitą atlikusį nuo sanpaulijų (paprasčiausios "Žalstos" trąšos žydinčioms gėlėms)
čia galima pirkti, bet reikia pirkti už 300 dol, atsiunčia ir į Lietuvą nemokamai
http://siamadenium.c...le-adenium.html
http://siamadenium.c...le-adenium.html